Sardinia - 11 dana , bus

Sardinia - 11 dana , bus
Sardinia - 11 dana , bus
Sardinia - 11 dana , bus
Sardinia - 11 dana , bus
Sardinia - 11 dana , bus
Sardinia - 11 dana , bus
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi11 danasobanoćenje bez doručkaprevoz autobusomdetaljnije
Sardinija - Costa Smeralda - Porto Ćervo - Algero - Kaljari - Korzika - Cinque Terre

Paket aranžman 11 dana: autobuski prevoz + brod + smeštaj na bazi 7 noćenja na Sardiniji

Cena aranžmana u eur po osobi

Sajamski popust: dodatnih 5% popusta na već snižene cene u periodu od 22.02.-27.02.2018

Specijalna ponuda važi za rezervacije do 01.03.2018.
Sardinija se nalazi na zapadnoj obali italijanske čizme. Drugo je po veličini ostrvo na Mediteranu, posle Sicilije. Od kopnenog dela italije (luka Livorno) udaljena je 300 km - 9 sat voonje brodom. Sardiniju zovu Mediteranski raj i jedna je od najpopularnijih letnjih destnacija u Italiji. Mnogi kaou da se upravo na Sardiniji kriju najlepee kristalno bele plaoe sa trkizno plavim morem pa je nazivaju Evropski Karibi. Tokom letovanja na Sardiniji turist uoivaju i u netaknutoj prirodi, oivopisnim predelima i zanimljivim gradovima. Najveći i glavni grad Sardinije je Kaljari, sa prelepoim starim gradom, epanskim zamkom i ulicama prepunim prodavnica i kafća. Najpoznatja i najlepea obala Sardinije je Kosta Smeralda (smaragdna obala) i golfo Aranci sa čuvenim gradićem Porto Cevo - luksuznim jet set letovalietem sa specijalno uredjenim plaoama, ueuekanom marinom za privatne jahte, dizajnerskim butcima i odličnim restoranima a sve to u savreenom ambijentu netaknute prirode! Letovanje na Sardiniji. Tokom letovanja na Sardiniji obavezno napravite izlet u Francusku na ostrvo Korzika koje se nalazi na samo 50 minuta voonje feribotom od smaragdne obale. Sardinija je defnitvno fascinantna destnacija za prave ljubitelje putovanja - ne oklevajte, krenite u avanturu!

Program putovanja:
1. dan Polazak autobusom iz Beograda, sa parkinga kod Sava Centra, Novi Beograd - Savska strana. Sastanak putnika u 14:00 h. Polazak u 14:30 h. Proverit 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Noćna voonja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadroavanjima radi odmora i graničnih formalnost.
2. dan u 18:30h. Iskrcavanje sa broda i nastavak putovanja autobusom do hotela. Smeetaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje
3. dan Slobodno vreme za odmor i individualne aktvnost. Noćenje.
4. dan Slobodno vreme ili celodnevni fakultatvni izlet u Kastelsardo i Francusko ostrvo Korzika. Voonja oivopisnim predelima Sardinije do mesta Castelsardo, poznato po tradiciji izrade pletenih korpi. Slobodno vreme za uoivanje na dugoj beloj plaoiilieetnja earmantnim gradićem ispod velike tvrdjave. U poslepodnevnim časovima voonja rajskom obalom do luke Santa Tereza Galura. Jednočasovna voonja feribotom i prelazak preko moreuza Bonifačio sa panoramom Garibaldijevog ostrva. Dolazak na Korziku u Bonifačio grad smeeten na steni okruoenoj sa tri strane morem. Bonifačio je verovatno najzanimljiviji grad Korzike koji je dugo bio luka nadaleko čuvenih Korzikanskih pirata. Razgledanje starog gradskog jezgra i slobodno vreme za uoivanje u zaista jedinstvenom ambijentu. U večernjim časovima povratak sa Korzike feribotom na Sardiniju i voonja autobusom do hotela. Noćenje.
5. dan Slobodan dan ili poludnevni fakultatvni izlet do ekskluzivnog turistčkog mesta Porto Ćervo, koje predstavlja najpoznatji turistčki centar regije Kosta Smeralda (Smaragdna obala). Boravak u Porto Ćervu i slobodno vreme za kupanje. Povratak u hotel u poslepodnevnim časovima. Noćenje.
6. dan Slobodno vreme ili celodnevni fakultatvni izlet u Kaljari glavni grad Sardinije. Voonja autobusom sredienjim planinskim delom ostrva ka krajnjem jugu. Po dolasku obilazak grada uz razgledanje: Municipio - gradska kuća, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, oivopisni trg Jene, Kastelo - srednjovekovno utvrđenje na uzvieenju, Kula slonova, katedrala Svete Marije, vidikovac... Slobodno vreme za individualne aktvnost, kupanje, eetnje i uoivanje u sjajnom oivopisnom lučkom gradu. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
7. dan Sardinija Slobodno vreme za odmor i individualne aktvnost. Noćenje.
8. dan Sardinija - Algero Slobodno vreme ili celodnevni fakultatvni izlet u Algero. Voonja autobusom do zapadne obale Sardinije. Dolazak u Algero, poznat pod nadimkom mala Barselona. Zanimljiv primorski grad i poznat turistčki centar, smeeten na obali sredozemnog mora u malom zalivu sa dugom belom peečanom plaoom. Razgledanje grada koji su zidali epanci: katedrala Santa Maria - tvrdjava Madalena i zidine porodice Doria. Slobodno poslepodne za uoivanje i opuetanje, eetnju starim gradom, glavnom ulicom Karlo Alberto sa prodavnicama nakita od skupocenih korala... Predlog: fakultatvni odlazak na izlet brodom na Capo Caccia s ulazom u Neptunove pećine geoloeko čudo i jedna od najinteresantnijih pećina na Mediteranu. Kompleks pećina skriva slano jezero i nekoliko „dvorana“ s neverovatno plavim morem. Kompleks se proteoe na viee kilometara od kojih je manji deo otvoren turistma. Stanovnici Sardinije tvrde da ako posette Sardiniju, a ne vidite Neptunove pećine, na ostrvu zapravo niste ni bili! Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
9. dan Napuetanje hotela u 10h. Slobodno vreme do 16h. Voonja autobusom do Olbije. Obilazak grada uz razgledanje: bazilika San Semplićio iz 11. veka, crkva Sv. Pavla, Gradska kuća... Slobodno vreme za individualne aktvnost, eetnju, odmor, posetu Arheoloekom muzeju... Oko 20h ukrcavanje na feribot. Smeetaj u kabine (ukoliko ste odabrali ovu opciju). Noćna plovidba Tirenskim morem do Livorna.
10 dan Dolazak u Livorno u 06:30h. Nastavak putovanja autobusom ka Rivijeri cveća. Dolazak u Levanto gde se ulazi u voz koji povezuje svih pet sela u sastavu Ćinkve Tere. Nacionalni park Cinque Terre nalazi se na sredozemnom moru i predstavlja 5 najlepeih tradicionalnih mesta Italije pod zaettom UNESCO-a. Odlazak vozom do najvećeg naselja u okviru parka Riomađore (Riomaggiore) koje leoi na stenama duo potoka Mađore i spueta se ka moru u formi amfteatra. Nastavak putovanja vozom do Manarole, sa tradicionalnim earenim kućama koje se spuetaju terasasto do same obale mora. Voonja vozom do sledećeg sela Monterosa al Mare, koje leoi u sredini malog zaliva, sa kućama u obliku kula (case - tori). Slobodno vreme, mogućnost odlaska do plaoe. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna voonja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
11. dan Beograd
Dolazak u Beograd u podnevnim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turistčke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
- Prevoz feribotom na relaciji Livorno - Olbia -Livorno
- Smeetaj na Sardiniji na bazi 7 noćenja u resortu / hotelu apartmanskog tpa
- Obilaske prema programu
- Usluge licenciranog vodića - pratoca grupe
- Troskove organizacij i realizacije aranomana

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
- Fakultatvne izlete i ulaznice
- Obaveznu brodsku taksu 30 € po osobi za voonju u oba pravca
- Obavezna turistčka boraviena taksa 1, 5 € po osobi / po noći

Cena paketa izleta za uplate u agenciji: 199 €

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultatvnih izleta za uplate na licu mesta su:
- Izlet do Kaljarija sa navedenim obilascima - 50 € / 25 € deca
- Izlet do Korzike sa uključenim kartama za feribot i obilaskom Bonifačija - 80 € / 50 € deca
- Izlet do Smaragdne obale sa posetom Porto Ćervu - 30 € / 15 € deca
- Izlet do grada Algero - 45 € / 25 € deca
- Cinque Terre sa navedenim obilascima i voznom kartom - 25 € / 20 € deca

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
- Fakultatvni izlet nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
- cene fakultativnih izleta su po osobi, podloone su promenama, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika, deca od 6 -12 godina ostvaruju popust prema tabeli,
- deca od 0 - 5, 99 godine besplatno. Cena se uglavnom sastoji od troekova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultatvnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetma, broja prijavljenih putnika i objektvnih okolnost. Fakultatvni izlet su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultatvnih izleta snosi ino-partner.

Doplate:
- Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu iznosi 50% od cene aranomana.
- Doplata za dodatno sediete u autobusu 90 €
- Doplata za smeetaj u kabini na feribotu tokom noćne plovidbe Sardinija - Livorno cena po osobi u unutraenjoj kabini iznosi: dvokrevetna 65 €, trokrevetna 55 €, četvorokrevetna 45 € (kabina je dvokrevetna sa 2 standardna leoaja + 2 leoaja na sprat). Doplata za kabinu na brodu je na upit i zavisi od raspolooivost broda. Obavezna rezervacija i plaćanje u agenciji

Popusti:
Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplateone osobe.
- deca od 0 - 2 godine besplatno (imaju sediete u autobusu i nemaju leoaj u hotelu)
- dvoje dece od 2 - 18 godina popust 50% na cenu paket aranžmana. Imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu.

Načini plaćanja aranžmana:
Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protvvrednost po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja
- Odlozeno plaćanje čekovima gradjana: 30% od ukupne cene aranomana prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 20.10.2018. Datumi realizacije čekova su 01. 10. i 20. u mesecu.
- Platne kartce Visa, Dina, Master i Maestro

Sopstveni prevoz:
- za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena se umanjuje za 50 € po osobi.
- pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu traoit granične vlast prilikom ulaska u druge zemlje.
- postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitat se u agenciji)

Opis i lokacija hotela:
Hoteli iz ove ponude imaju recepciju, restoran, a svaka soba je standardna, ima tue/WC. Smeetaj je na Sardiniji u zoni Golfo Aranci u navedenim hotelima do popune mesta ili sličnim.
Baia De Bahas - Apartments & Resort - www.baiadebahas.com
Hotel se nalazi na zapadnoistočnoj obali Sardinije, u mestu Golfo di Marinella, blizu Porto Rotondo. Hotelski kompleks ima puno zelenila. Smeetaj se nalazi 50 - 300 m od plaze, u zavisnost od pozicije u okrivu kompleksa. Sadroaj hotela: recepcija, restoran, bar, dečije igraliete, WI FI na recepciji i oko nje, mini market, kiosk sa novinama I cigaretama, parking, bar. Sve sobe imaju čajnu kuhinju, sopstveno kupatlo, TV. Posteljina i peekiri se menjaju jednom nedeljno. Koriećenje klima uređaja se dodatno
naplaćuje na licu mesta.
Napomena: Obavezna doplata za fnalno čiećenje na licu mesta 50 € za studio, 57 € za jednosobni apartman, 62 € za dvosobni apartman. Čiećenje kuhinje nije uključeno. Gostma će na licu mesta po izlasku iz sobe bit naplaćeno 30 € ukoliko ne očiste kuhinju za sobom.

Terza Spiaggia & La Filasca - www.terzaspiaggia.net
Hotelski kompleks je smeeten 800 m od centra mesta Golfo Aranci, 150 m od peečane plaoe.
Sadrzaj hotela: recepcija, parking. Sve sobe imaju čajnu kuhinju, sopstveno kupatlo, TV. Posteljina i peekiri se menjaju jednom nedeljno. Koriećenje klima uređaja se dodatno naplaćuje na licu mesta.
Napomena: Obavezna doplata za fnalno čiećenje na licu mesta 57 € za jednosobni apartman, 62 € za dvosobni apartman. Čiećenje kuhinje nije uključeno. Gostma će na licu mesta po izlasku iz sobe bit naplaćeno 30 € ukoliko ne očiste kuhinju za sobom.

Villaggio Marineledda - www.villaggiomarineledda.com
Hotel je smeeten u Golfo di Marinella, u blizini javne plaoe. Sadrzaj hotela: recepcija, bazen, teniski teren, restoran, parking, mini market, bar, dečije igraliete. Sve sobe imaju kuhinju, balkon, sopstveno kupatlo, TV. Koriećenje klima uređaja se dodatno naplaćuje na licu mesta.
Napomena: Obavezna doplata za fnalno čiećenje na licu mesta. Čiećenje kuhinje nije uključeno. Gostma će na licu mesta po izlasku iz sobe bit naplaćeno ukoliko ne očiste kuhinju za sobom.

Napomene:
- Organizator putovanja Holiday d.o.o, Licenca OTP: 463/2010. Organizator putovanja zadroava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
- Ovaj program je radjen na bazi minimum 45 platvih putnika.
- Organizator putovanja ima pravo da otkaoe program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Uz program vaoe Opet uslovi putovanja organizatora uskladjeni sa Yuta standardima

Holiday

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 335 220
  +381 34 335 344
  +381 34 304 976
 • Adresa:
 • Nikole Pašića 4, Kragujevac
 • Website:
 • https://holiday.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti