prethodna
Cinque Terre - 5 dana, bus
Cinque Terre - 5 dana, bus
sledeća
Krstarenje Italija - MSC Fantasia - 8 dana / 7 noći - last minute
Krstarenje Italija - MSC Fantasia - 8 dana / 7 noći - last minute

Cinque Terre - Đenova

Cinque Terre - Đenova
Cinque Terre - Đenova
Cinque Terre - Đenova
Cinque Terre - Đenova
Cinque Terre - Đenova
Cinque Terre - Đenova
Cinque Terre - Đenova
Cinque Terre - Đenova
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Cinque Terre - Đenova

6 dana / 3 noćenja - autobusom
Program putovanja:
1.dan: Beograd
Polazak iz Beograda oko 18:00h sa dogovorenog mesta (proveriti 2 dana pred putovanje tačno vreme i mesto polaska). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Đenovi.
2. dan: Đenova
Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stara luka, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan: Đenova - Obala Cveća - Menton - San Remo - Đenova
Doručak. Slobodan dan u Đenovi ili celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Vožnja do Mentona mondenskog centra na Francuskoj rivijeri koji se još naziva “La perle de la France” - “Biser Francuske”. Nakon dolaska, obilazak Mentona: stari grad sa izuzetnim mediteranskim šarmom, lepa marina, živopisne pjacete... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sanrema. Dolazak u Sanremo i odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović. Kraći obilazak starog dela grada - La Pinja. Slobodno vreme u centru kraj čuvenog kazina i šetališta uz more... Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan: Đenova - Levanto -Cinque Terre - Đenova
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet do “Cinque Terre”: Vožnja do mesta Levanto (oko sat i dvadeset minuta) gde se ukrcava na voz koji povezuje svih pet naselja u sastavu Nacionalnog parka. Odlazak do najvećeg naselja u okviru parka Riomađore (Riomaggiore) koje leži na stenama duž potoka Mađore i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Obilazak tvrđave, crkve. Nastavak putovanja vozom do Manarole, tipičnog sela ove regije sa kućama koje se spuštaju terasasto do same obale mora.Vožnja vozom do sledećeg sela Vernaca (Vernazza) koje je izgrađeno na uzvišenju oko gotske crkve Sv.Margarite antiohiske iz XIII veka. Četvrto selo koje se obilazi je Monterosa al Mare, koje leži u sredini malog zaliva, sa kućama u obliku kula (case - tori). Slobodno vreme, mogućnost odlaska do plaže. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan: Đenova - Portofino - Rapalo
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Levantskoj obali do živopisnog zaliva Golfo Del Tigullio, gde su smeštena tri predivna gradića Rapalo, Santa Margarita i Portofino. Slobodno vreme u Santa Margariti ili fakultativni odlazak do Portofina brodom. Portofino je mala, dobro zaštićena luka koja je tokom srednjeg veka bila sidrište đenovljanske trgovačke flote. Tokom istorije posećivale su je slavne ličnosti počev od Ričarda Lavljeg srca do plejade kraljeva, plemića, industrijalaca, političara i naučnika, filmskih i estradnih zvezda italijanskih i evropskih mondenskih letovališta još od kraja XIX-veka. Odlazak do Rapala, slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.
6. dan: Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- smeštaj u Đenovi (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- obilaske prema programu
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
- usluge licenciranog vodiča

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
- za lica starosti od 3 meseca do 17 godina - 538,00 din
- za lica starosti od 18 do 70 godina - 768,00 din
- za lica starosti od 71 do 83 godina - 1.613,00 din
- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana
- fakultativne izlete (cene su podložne promenama, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, a deca do 2 godine besplatno):
- Cinque Terre - 30€ /20 € deca (u cenu uključen prevoz autobusom, prevoz lokalnim vozom između naselja u okviru Nacionalnog parka)
- izlet Menton i Obala cveća - 25 € /15 € deca
- vožnja brodom do Portofina - 11 € / 6€ deca
- obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2 i 3* - 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* - 2 € po noćenju / po osobi.

Doplate i popusti:
- doplata za 1/1 sobu - 40% od cene aranžmana
- doplata za 1/1 sobu - 40% od cene aranžmana
- deca do 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

Uslovi i načini plaćanja aranžmana:
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
- gotovinski - prilikom prijave uplaćuje se 30% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
- uplatom na račun - pod istim uslovima kao za gotovinsku uplatu
- platnim karticama - Visa, Dina, Yuba, Master, Maestro
- osiguranje se plaća na dan rezervacije
- cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni

Opis i lokacija hotela:
Smeštaj je u Đenovi u navedenom hotelu do popune mesta ili sličnom:
- Hotel Columbus Sea 4 * www.columbussea.com

Opšte napomene:
- u smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
- u pojedinim smeštajnim objektima treći ležaj može biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
- organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
- neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
- dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
- fakultativni izleti nisu obavezni deo programa, zavise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je minimum 30 putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije, i podložna je promenama. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
- maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
- putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Program je rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. Usled nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije.

Tranšped Tours

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2637 484
  +381 11 2632 163
 • Adresa:
 • Kralja Petra I 45, Beograd
 • Website:
 • www.transpedtours.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu