prethodna
Nova godina 2019. - Bari - Pulja
Nova godina 2019. - Bari - Pulja
sledeća
Nova godina 2019. – Bari - Pulja – 4 dana, avionom
Nova godina 2019. – Bari - Pulja – 4 dana, avionom

Nova godina 2019. - Pulja - Bari - 4 dana

Nova godina 2019. - Pulja - Bari - 4 dana
Nova godina 2019. - Pulja - Bari - 4 dana
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi4 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2019. - Pulja -Bari - 4 dana

Direktan čarter let

Polazak: 30. Decembar 2018.

Cena po osobi za navedeni period u €
Pulja je jedna od 20 pokrajina u Italiji. Nalazi se na jugoistoku zemlje i geografski bi mogla da se podeli na dve celine. Severni deo čini Bari, glavni grad regije i poluostrvo Gargano, dok je južni deo poznat po interesantnim gradićima kao što su Alberobelo i Leće. Bari je glavni grad ove pokrajine i deveti po veličini grad u Italiji, poznat je i kao grad Svetog Nikole čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali. Pulja je poznata i po slikovitom opisu “peta italijanske čizme”. Ime je dobila po drevnom narodu Apulima, koji su naseljavali ovo područje još pre starog Rima. Kao zemlja između dva mora, Jadranskog i Jonskog, ovo je izrazito pomorska oblast sa dugom obalom. Ovde su nastajale legende i stvarali se heroji, a svoje puteve ukrštali Grci, Rimljani, Iliri, Vizantinci i Arapi, čiji su se brodovi, ljudi, roba i kulture oduvek mešale i kretale između dve obale, između Zapada i Istoka. Pulja sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv.

Program putovanja:
1.dan Beograd, Srbija 1.dan 30.decembar Beograd - Bari

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera informacija dva sata pre poletanja. Direktan čarter let u prepodnevnim satima za Bari kompanijom Air Serbia. Po sletanju u Bari, panoramsko razgledanje grada sa vodičem, Katedrala Svetog Sabinija, Bazilika Svetog Nikole, Normanski zamak Svevo, stari grad (bez ulaska u objekte). Nakon panoramskog razgleda sledi transfer u i smeštaj u hotel. Slobodno vreme i noćenje.
2.dan 31.decembar Bari (fakultativni izlet - Alberobelo i Polinjano)
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Alberobela koji je poznat po tradicionalnim kućicama (truli) koje predstavaljaju jedan od najvećih vanvremenskih primera italijanske narodne arhitekture. Lokalni stanovnici su došli na ideju građenja Truli, jedinstvenih privremenih kuća građenih od kamena. Proces transformacije i oporavka, kao i originalnost rada, obezbedili su ovim građevinama priznanje Svetske baštine. Šetnja gradom sa vodičem a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Bariju poseta primorskom gradiću Polignano koji je 2016.-te godine proglašen za jednu od pet omiljenih destinacija za letovanje Italijana. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan 01.januar Bari (fakultativni izlet - Matera i Altamura)
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Materu. Vožnja slikovitim krajem do gradića Matera koja će biti Evropska prestonica kulture 2019. godine, ovaj grad je postao poznat u Italiji po starom gradu Sassi di Matera (Kamenje Matere). Poseta starom gradu koji se zbog svojih karakteristika nalazi na Uneskovoj listi svetske kulturne baštine. Današnji grad broji oko 60.000 stanovnika, a zanimljivo je da mnogi meštani žive u kućama svojih predaka koje su napravljene pre više od 9.000 godina. Zahvaljujući svom položaju, Matera je stari izgled sačuvala tokom vekova. Slobodno vreme, možete posetiti katedralu koja je posvećena Svetoj Mariji od Bruna i videti dela koja potiču iz 13. Veka. U povratku ka Bariju poseta gradu Altamura, čuveni grad hleba. Razgledanje starog gradskog jezgra, kratko slobodno vreme. Povratak u Bari. Noćenje.
4.dan 02.januar Bari - Beograd
Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vreme do transfera do aerodroma. Popodnevni let za Beograd. Kraj programa

Napomena:
Jednokrevetne i trokrevetne sobe na upit.

U cenu aražmana je uključeno:
- prevoz direktnim čarter letom na relaciji Beograd-Bari-Beograd kompanijom Air Serbia
- smeštaj u izabranom hotelu na bazi tri noćenja sa doručkom
- transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom - poludnevno panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku
- usluge vodiča
- troškove organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:
- aerodromske takse 40, 40€ (Beograd 22, 40€ i Bari 18€)
- fakultativni izleti
- zdravstveno putno osiguranje

Fakultativni izleti:
Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za svaki pojedinačni izlet ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta, obavezno plaćanje u agenciji
- Alberobelo i Polinjano 40e
- Matera i Altamura 40e
- paket izleta 75e

Uslovi plaćanja:
- Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. plaćanje na rate - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
4. uplata čekovima građana u više rata - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. preko računa - uplata na račun agencije.
6. administrativnom zabranom - sa firmama sa kojima agencija ima ugovor.

Opis hotela:
Hotel Boston 3* Via Piccinni, 155, 70122 Bari www.bostonbari.it
Hotel Boston je smešten u samom centru Barija, na 450 m od ulaza u stari grad i udaljen je 1 km od Katedrale Svetog Nikole. Hotel nudi jednostavno opremljene klimatizovane sobe sa kupatilom, televizorom, telefonom.
Hotel Oriente 4* Corso Cavour 32, 70122 Bari www.orientehotelbari.com
Hotel se nalazi u centru Barija, u renoviranoj stilskoj zgradi, 800 m je udaljen od centra starog grada. Poseduje 75 soba i sve su komforno opremljene, imaju minibar, telefon, tv. U sklopu hotela nalaze se restoran, kongresna sala, terasa na krovu sa panoramskim pogledom na grad. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.
Hotel Grande Albergo Delle Nazioni 5* Lungomare Nazario Sauro 7, 70121 Bari www.grandealbergodellenazioni.com
Smešten u jednom od najlepših bulevara u grada uz obalu mora ovaj elegantni hotel nalazi se u blizini starog grada. Udaljen je 1, 5 km od Crkve Svetog Nikole i centra Barija. Ima 115 soba, rasporedjenih na 6 spratova. Sobe su prostrane, elegantne, klimatizovane sa enterijerom u svetloplavoj boji u primorskom stilu, sadrže sopstveno kupatilo. Hotel poseduje restoran i prostranu terasu sa pogledom na more. Hotel ima wellnes centar (uz doplatu). Doručak se služi u hotelskom restoranu.

Osiguranje:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Dunav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

Hotelski smeštaj:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

Pomoćni krevet:
U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Viza i putna dokumenta:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca od momenta povratka sa putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Napomena:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste Organizatora Putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane Minimalan broj putnika za realizaciju 120. Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti