sledeća
Hotel Oasis Kuta
Hotel Oasis Kuta

Hotel Grand Mirage

Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage
Hotel Grand Mirage

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Bali
Malo ostrvo (5.632 kvadratnih kilometara) u poređenju sa Javom, ali sa izuzetnim prirodnim lepotama. Obiluje izuzetno raznovrsnom i bujnom vegetacijom, pirinčanim poljima, vulkanima i planinama. Za razliku od ostalih ostrva, dominantna religija na Baliju je hinduizam. Svakodnevni život na ostrvu je prožet duhovnošću hindu religije, mistikom i magijom, o čemu svedoče 20.000 hramova, umetničke slikarske kolinije, kao i brojni koloritni festivali… Sa pravom ga nazivaju “Ostrvo Bogova” jer po drevnom verovanju na balinežanskim planinama žive hindu bogovi i posetilac koji boravi na Baliju, zaista i stiče takav utisak. Kao kruna svega su ljudi - Balinežani, topao i veoma srdačan narod, sa stalnim osmehom na licu. Ovaj pravi dragulj na kruni Indonežanskog arhipelaga postao je meta turista iz celog sveta već dugi niz godina.

Hotel Grand Mirage 5*
Nalazi se na samoj plaži Nusa Dua sa sopstvenim delom, ima veliki bazen sa barom u bazenu za osveženja. Poseuje svu opremu za vodene sportove, kajake, bicikle itd.Ima teniske terene kai i fitness i Spa centar sa raznim tretmanima za negu lica I tela. Poseduje 8 razlicitih restorana sa raznovrstnom hranom. Sobe su u Balinezanskom stilu sa klimom, mini barom, sefom, flat TV, aparatom za kafu, kupatila imaju kadu I poseban tuš. Poseduje igraonicu za decu sa malim akva parkom. U hotelu ima nekoliko prodavnica, mali mini market sa raznim potrebštinama. U restoranima uz raznovrsne kuhinje, imaju tematske večeri, uživo muziku, školu kuvanja, filmske večeri sa sadržajem za decu. Besplatan internet. Usluga noćenje sa doručkom.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije