Nova godina 2019. - Singapur i Bali

Nova godina 2019. - Singapur i Bali
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi12 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Singapur i Indonezija
12 dana / 9 noćenja - avionom

Cena putovanja po osobi u evrima (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)
Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu je do 27. Oktobra 2018. Ili do popune mesta.

Polazak: 30. decembar 2018.
Povratak: 10. januar 2019.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji
Nova godina u Singapuru i odmor na ostrvu Bali Republika Singapur, država/grad u jugoistočnoj Aziji na jugu Malajskog poluostrva. Singapur znači lavlji grad, ali ga zbog svog strategijskog položaja još nazivaju i Azijski Gibraltar. Zahvaljujući svojoj modernoj arhitekturi, mnoštvu hramova i bogatoj tropskoj vegetaciji zauzima posebno mesto na turističkoj mapi sveta. Indonezija – jugoistočna azijska republika, najveći je svetski arhipelag sa oko 17.000 ostrva duž Ekvatora. Klima je tropska. Četvrta zemlja na svetu po broju stanovnika (218miliona).Džakarta je glavni grad, užurbana metropola na Javi sa više od 10 miliona ljudi, spoj modernog i tradicionalnog i grad koji nikada ne spava. Bali - tropsko ostrvo u indonežanskom arhipelagu, neobične lepote. Bali je okružen Indijskim Okeanom i prekriven bujnim tropskim džunglama kroz koje se vide visoki vulkani. Spektakularna pirinčana terasasta polja, ribarska sela, mistična hindu religija, bogato umetničko i kulturno nasleđe ostrva otkrivaju jedinstven spoj magičnog i fascinantnog. Stanovnici Balija se ponose očuvanom verskom tradicijom, koja se primeduje u svakodnevnom životu i arhitekturi, u veličanstvenim hramovima i palatama ovog ostrva.

Program putovanja:
1.dan (30.12.2018.) Beograd – Doha – Singapur Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Agencije u 09:40 časova. Poletanje za Dohu u 11:40 časova (let QR 232). Obrok u avionu. Sletanje u 18:45 časova. Nastavak putovanja za Singapur u 20:15 časova (let QR 942). Obrok u avionu.
2.dan (31.12.2018.) Singapur Sletanje u Singapur u 09:15 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu (prema međunarodnim uzansama u sobe se ulazi između 12:00 i 14:00 časova). Kraći odmor pre podne. Odlazak na poludnevno razgledanje grada čiji naziv u prevodu znači lavlji grad. Singapur je jedan od najmodernijih gradova Jugoistočne Azije, sa jednom od najboljih prirodnih luka u svetu, puno moderne arhitekture, ali i mnogo raskošnog tropskog zelenila, starih hramova sa tipičnom kineskom atmosferom. Obilazak obuhvata Merlion park, kinesku i indijsku četvrt, botaničku baštu i baštu orhideja i dr. Slobodno posle podne. Uveče fakultativni doček Nove godine. Noćenje
3.dan (01.01.2019.) Singapur Doručak. Slobodan dan za odmor i individualna razgledanja i kupovinu, ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Sentoza ostrvo, čuveni zoološki vrt i dr). Noćenje.
4.dan (02.01.2019.) Singapur – Denpasar (Bali) Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje za Denpasar u 11:50 časova (let GA 843). Sletanje u 14:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
5.dan (03.01.2019.) Bali Doručak. Slobodan dan za odmor i kupanje (izražen fenomen plime i oseke) i individualne obilaske. Noćenje.
6.dan (04.01.2019.) Bali Doručak. Polazak na celodnevni izlet - Kintamani. Ovo je najatraktivnija tura na ostrvu i obuhvata posetu živopisnim selima smeštenim u raskošnom prirodnom ambijentu, sa kućama građenim u tipičnom balinežanskom stilu. Skoro svako selo je poznato po nekom od umetničkih zanata, kao Interkontinentalna putovanja što su izrada predmeta od srebra, zlata i plemenitog drveta, po umetničkim galerijama i dobro očuvanim kulturno-istorijskim spomenicima. Izlet uključuje i tradicionalni ples barong, posetu manastiru iz 11. veka, koji je istovremeno posvećen Budi i Šivi (Goa Gajah), kraljevske grobnice iz 12. veka Gunung Kavi, jezero Batur sa pogledom na istoimeni vulkan, svete izvore Tampak Siring i dr. Povratak u hotel. Noćenje.
7.-10.dan (05.01.-08.01.2019.) Bali Doručak. Slobodni dani za odmor i kupanje (izražen fenomen plime i oseke) i individualne obilaske. Noćenja.
11.dan (09.01.2019.) Denpasar (Bali) – Doha Doručak. Napuštanje soba do 12:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje za Dohu u 19:00 časova (let QR 963). Obrok u avionu.
12.dan (10.01.2019.) Doha – Beograd Sletanje u Dohu u 00:20 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 06:40 časova (let QR 231). Obrok u avionu. Sletanje u Beograd u 10:40 časova.

Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 1580 eur
Doplata za jednokrevetnu sobu: 490 eur

Napomena: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri
odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

U cenu putovanja je uključeno:
- Prevoz avionom na navedenim relacijama,
- smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima sa 4* (lokalna kategorizacija) u Singapuru i u hotelu sa 5* na Baliju,
- ishrana na bazi noćenja sa doručkom, sva razgledanja prema programu,
- troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno:
- Avio-takse u iznosu od 314,85 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi : eur 222.00YQ, i refundabilnih eur 10.24YR, 4.48LG, 0.98RF, 16.72RS, 0.22RS, 16.38G4, 0.86PZ, 6.78L7, 3.83OP,19.08SG,13.28D5) - (podložne su promeni, a njihov konačni iznos se plaća sedam dana pre putovanja u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate),
- lokalne avio takse u inostranstvu koje svaki putnik plaća lično u lokalnoj valuti na licu mesta (ukoliko postoje),
- napojnice za lokalne vodiče i vozače,
- fakultativni izleti,
- međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

Načini plaćanja:
- gotovinski – uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Opšte i korisne informacije:

Vize: Državljanima Srbije sa biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nije potrebna viza za Singapur i Indoneziju. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Valuta:
Singapur – singapurski dolar: 1 USD = 1.35634 SGD 1 EUR = 1.58896 SGD
Indonezija - indonežanska rupija: 1USD = 14,339.81 IDR 1EUR = 16,799.25 IDR

Klima: Bali i Singapur imaju vrlo sličnu klimu (tropsku klimu) - toplo preko cele godine sa temperaturama od 26◦C do 32◦C. Mogući kraći tropski pljuskovi.

Hoteli: Singapur – Peninsula Excelsior Hotel 4* (lokalna kategorizacija) ili sličan www.peninsulaexcelsior.com.sg/ Hotel je centralno lociran na oko 5 minuta vožnje od kompleksa Marina Bay Sands i jedne od čuvenih ulica Singapura (Orchard Road). U ponudi ima 2 otvorena bazena, restoran, poslovni centar, opremljenu teretanu i saunu. Elegantne sobe sa prozorima od poda do plafona sadrže sef, besplatan bežični internet, LCD TV, mini-bar, papuče, sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, fenom za kosu. Kafe Coleman’s radi tokom celog dana i nudi jela internacionalne kuhinje.

Bali – The Patra Bali Resort & Villas 5* (lokalna kategorizacija) ili sličan www.thepatrabali.com Hotel The Patra Bali Resort & Villas (Tuban, Kuta) okružen je tropskom baštom veličine 11 hektara. Nalazi se na južnoj obali ostrva, poznatoj po nezaboravnim zalascima sunca, a pet minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai i centra Kute, odnosno 15 minuta vožnje od Denpasara. Lokacija ovog hotela omogućava brz odlazak u kupovinu ili u centre zabave. Takođe je idealan za miran odmor i opuštanje. Odllikuje ga spoj tradicionalnog i modernog. Nameštaj je izrađen u tradicionalnom balinežanskom stilu, a bazeni su sa pogledom na okean. Sobe su klimatizovane, imaju balkon, satelitsku TV, frižider, mini-bar, pristup Internetu, fen, room service 24 časa. Napuštanje soba je do 12.00 sati na dan izlaska iz hotela.

Važne napomene:
- plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Napuštanjesobajedo12:00časovanadanizlaskaizhotela.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
- Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno ali se preporučuje.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti