sledeća
Apartmani Kegalj
Apartmani Kegalj

Apartmani Baki

Apartmani Baki

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

Apartmani Baki nalaze se na samo 50 metara od mora u mjestu Podstrani, a nude 8 klimatiziranih smještajnih jedinica s besplatnim bežičnim pristupom internetu (Wi-Fi), LCD TV-om sa satelitskim programima i balkonom. Imamo i pothodnik za plažu, tako da gosti ne moraju prelaziti cestu.

Sve smještajne jedinice uključuju kuhinju s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i hladnjakom. Parking je osiguran i besplatan. Klima i boravišna pristojba su uključene u cijenu. Dodatni ležaj je moguć.

Apartmani Baki svojim gostima pružaju vrt s opremom za roštilj. Gosti se obližnjim biciklističkim rutama mogu zaputiti prema etno selu Stara Podstrana, udaljenom 2 km od apartmana.

Ovaj objekt smješten je u neposrednoj blizini trgovine (0 metara, u prizemlju kuće gdje se nalazi i bankomat) i 2 restorana/kafića koji se nalaze 50 m od objekta na plaži, te samo 100 metara od lokalne autobusne postaje, igrališta i parkića za djecu te pošte. Udaljen je 10 km od Splita i 20 km od Zračne luke Split.

Apartman br 1: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i fotelja na izvlačenje), opremljene mini kuhinje, kupatilo te balkon bez pogleda na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman br 2 (2+3): sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), dnevnog boravka (kauč i fotelja na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 40 kvadrata.

Apartman 3: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i fotelje na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 4: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i 2 fotelje na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 5: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 25-30 kvadrata.

Apartman 6: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 7: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i 2 fotelje na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 8: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona bez pogleda na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 25-30 kvadrata.

EN

Baki Apartments are located just 50 meters from the beach in Podstrana and offer 8 air-conditioned apartments with free wireless internet access (Wi-Fi), LCD TV with satellite channels and a balcony. We have the underpass to the beach, so guests do not have to cross the road.
All apartments have a kitchenette with microwave, kettle and fridge. Parking is provided free of charge. Air and taxes are included. Extra bed is possible.

Apartments Baki provide a garden with barbecue facilities. Guests nearby cycling routes can head down to the ethno village of Stara Podstrana, 2 km away from the apartment. 100 meters from the house there is a post office, bus stop, playground and small park for children.

Apartmani Baki

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +385 21 330882
  +385 99 743 59 35
 • Adresa:
 • Sveti Martin 13, Podstrana, Hrvatska
 • Website:
 • www.apartmani-baki-podstrana.com

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu