sledeća
Apartmani Kegalj
Apartmani Kegalj

Apartmani Baki

Apartmani Baki

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

Apartmani Baki nalaze se na samo 50 metara od mora u mjestu Podstrani, a nude 8 klimatiziranih smještajnih jedinica s besplatnim bežičnim pristupom internetu (Wi-Fi), LCD TV-om sa satelitskim programima i balkonom. Imamo i pothodnik za plažu, tako da gosti ne moraju prelaziti cestu.

Sve smještajne jedinice uključuju kuhinju s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i hladnjakom. Parking je osiguran i besplatan. Klima i boravišna pristojba su uključene u cijenu. Dodatni ležaj je moguć.

Apartmani Baki svojim gostima pružaju vrt s opremom za roštilj. Gosti se obližnjim biciklističkim rutama mogu zaputiti prema etno selu Stara Podstrana, udaljenom 2 km od apartmana.

Ovaj objekt smješten je u neposrednoj blizini trgovine (0 metara, u prizemlju kuće gdje se nalazi i bankomat) i 2 restorana/kafića koji se nalaze 50 m od objekta na plaži, te samo 100 metara od lokalne autobusne postaje, igrališta i parkića za djecu te pošte. Udaljen je 10 km od Splita i 20 km od Zračne luke Split.

Apartman br 1: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i fotelja na izvlačenje), opremljene mini kuhinje, kupatilo te balkon bez pogleda na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman br 2 (2+3): sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), dnevnog boravka (kauč i fotelja na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 40 kvadrata.

Apartman 3: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i fotelje na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 4: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i 2 fotelje na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 5: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 25-30 kvadrata.

Apartman 6: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 7: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet i 2 fotelje na izvlačenje), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona s pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 30 kvadrata.

Apartman 8: sastoji se od 1 spavaće sobe (bračni krevet), kupatila, opremljene mini kuhinje i balkona bez pogleda na more. Apartman je opremljen klimom i TV/SAT. Apartman ima 25-30 kvadrata.

EN

Baki Apartments are located just 50 meters from the beach in Podstrana and offer 8 air-conditioned apartments with free wireless internet access (Wi-Fi), LCD TV with satellite channels and a balcony. We have the underpass to the beach, so guests do not have to cross the road.
All apartments have a kitchenette with microwave, kettle and fridge. Parking is provided free of charge. Air and taxes are included. Extra bed is possible.

Apartments Baki provide a garden with barbecue facilities. Guests nearby cycling routes can head down to the ethno village of Stara Podstrana, 2 km away from the apartment. 100 meters from the house there is a post office, bus stop, playground and small park for children.

Apartmani Baki

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +385 21 330882
  +385 99 743 59 35
 • Adresa:
 • Sveti Martin 13, Podstrana, Hrvatska
 • Website:
 • www.apartmani-baki-podstrana.com

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja