prethodna
Ičići - Villa Klara
Ičići - Villa Klara
sledeća
Hotel Admiral
Hotel Admiral

Opatija - Pula - Trst - Ljubljana - 5 dana / 3 noćenja, autobusom

Opatija - Pula - Trst - Ljubljana - 5 dana / 3 noćenja, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobapolupansionprevoz autobusomdetaljnije
Opatija- Pula - Trst - Ljubljana
5 dana / 3 noćenja, autobusom

Termin putovanja:
06.10.2017. - 10.10.2017
05.04.2018. - 09.04.2018

Aranžman je raden na bazi minimum 40 prijavlenih putnika
Program putovanja:
1. Dan - Beograd - Opatija
Sastanak grupe u 23; 30h na autobuskom terminalu na Novom Beogradu, kod buvljaka, u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Polazak autobusa u 24; 00h. Vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2. Dan - Opatija - Pula
Dolazak u Opatiju u jutarnjim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje. Skup grupe oko 15 časova i polazak za Pulu. Po dolasku razgledanje Pule. Smeštaj u hotel. Noćenje
3. Dan - Pula - Poreč - Rovinj - Pula
Doručak. Fakultativni odlazak za Poreč i Rovinj. Noćenje
4. Dan - Pula - Portorož - Trst - Pula
Doručak. Slobodne aktivnosti za obilazak Pule ili fakultativni obilazak Portoroža i Trsta. Noćenje
5. Dan Pula - Ljubljana - Beograd
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak za Ljubljanu. Po dolasku razgledanje grada. Skup putnika oko 18h i polazak za Beograd. Dolazak u Beograd oko ponoći.

U cenu je uključeno:
- Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
- 3 noćenje sa polupansionom u dvokrevetnim sobama u hotelu Pula 3*
- obilaske prema programu putovanja
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne izlete
- Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cene fakultativnih izleta po osobi:
Podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika;
- Poreč i Rovinj - 20e
- Trst i Portorož - 25e

Napomena - Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- čekovima građana na ratebez kamate do 30.12.2017.

Opis I lokacija hotela:
Hotel Pula 3*
Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Hotel Pula je smešten na svega par metara od zelene šume i šljunkovite plaže. U ponudi ima mali otvoreni bazen i teretanu sa saunom. U blizini hotela nalaze se staze za džoging i teniski tereni.
Sve sobe su klimatizovane i poseduju moderan nameštaj, TV sa satelitskim kanalima i radni sto. Sopstvena kupatila opremljena su fenom za kosu, peškirima i sredstvima za ličnu negu. Pojedine sobe imaju balkon.

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se nasajtu Agencije
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2016 od 25.01.2016.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300051093 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad” (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
- Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Agencijane snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%