sledeća
Pansion Laura
Pansion Laura

Hotel Holiday

Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday
Hotel Holiday

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Medulin se nalazi 10-ak km jugoistočno od Pule, na severoistočnoj strani razgranatog Medulinskog zaliva, u zaštićenom zalivu Kašteja sa peščanom plažom, borovom šumom, sa ostacima rimskih vila. Nekada ribarsko mesto, danas moderno turističko središte, Medulin pruža dinamičan i sadržajno bogat odmor. Medulinska obala je niska, peskovita i razvedena. Jedinstvena medulinska peščana plaža, Bijeca, duga 1 km, privlači porodice sa malom decom. Posebnu prirodnu atraktivnost ima medulinski arhipelag od deset ostrvaca, bujna vegetacija i izuzetno povoljni klimatski uslovi. Udaljen je od Beograda oko 667 km. Stiže se: Beograd – Zagreb – Rijeka – tunel Učka – Pula – Medulin.

Hotel Holiday 3*
Lokacija: hotel Holiday smešten je u centru Medulina, uz hotele Medulin i Belvedere, uz duž jedinstvene, medulinske, peščane plaže Bijeca koja je peščana i šljunkovita. Od grada Pula udaljen je 10 km.
Smeštaj: hotel raspolaže sa 192 sobe, raspoređene na 4 sprata. Sve sobe poseduju klimu, TV, telefon, frižider i fen za kosu. Sobe sa pogledom na more imaju balkon, a sobe sa pogledom na vrt francuski balkon. Sef postoji na recepciji hotela i naplaćuje se dnevno.
Sadržaj: poseduje restoran, aperitiv bar, lobby bar, otvorenu terasu, besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama, dva spoljašnja bazena sa morskom vodom, bar na bazenu, menjačnicu, radnju suvenira, praonicu veša , teniske terene, stoni tenis, teren za odbojku, nekoliko terena za fudbal, košarku, rukomet, atletsku stazu, dnevne i večernje animacije za decu i odrasle.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%