prethodna
Laganas- Vila Stratos
Laganas- Vila Stratos
sledeća
Vila Stratos - Laganas
Vila Stratos - Laganas

Vila Mari - Laganas

Vila Mari - Laganas
Vila Mari - Laganas
Vila Mari - Laganas
Vila Mari - Laganas
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi11 danastudionajamprevoz autobusomdetaljnije
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs

Cena paket aranžmana (smeštaj i autobuski prevoz) u eur po osobi + dinarski deo 3990, 00 dinara
Prilikom spajanja smena kod autobuskog prevoza, cena po osobi za svaku dodatnu smenu umanjuje se za 40€ (umanjenje za smene 03.06 - 13.06.; 13.06 - 23.06.; 11.09 - 21.09.; 21.09 - 01.10.; iznosi 20€ po osobi)

Napomena: Putnici koji koriste sopstveni prevoz ne plaćaju dinarski deo
Zakintos
Zakintos je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu… Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane “Caretta caretta”, koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Da bi se zaštitila legla i opstanak te vrste, područje je postalo nacionalni primorski park. Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 8km od grada Zakintosa. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom životu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plažom dugom skoro 5km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju. Vodeni sportovi su ograničeni, zato što “Caretta Caretta” kornjače koriste određeni deo plaže za polaganje jaja.

Vila Mari
Vila Mari
Vila se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu.
Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini.
Vila Mari nema sopstveni parking.

Program putovanja:
1 dan - Sastanak grupe je u Beogradu, na parkingu SRC Milan Gale Muškatirović (adresa: Tadeuša Košćuška 63, bivši bazen 25. maj), dan ranije od datuma iz cenovnika 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 11:00 (u slučaju promene vremena i mesta polaska, putnici će biti blagovremeno obavešteni). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.
2 dan - Dolazak u Kilini (mesto odakle isplovljava trajekt) je predviđen oko 8 časova po lokalnom vremenu. Plovidba trajektom oko 1 sat i 35 minuta i dolazak u Zante, administrativni centar Zakintosa. Transfer gostiju autobusom i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
Od 2 dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka - Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.
Poslednji dan ugovorenog boravka - Napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 15 časova po lokalnom vremenu (navedena satnica je podložna promeni). Plovidba trajektom oko 1 sat i 35 minuta i nastavak vožnje ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima.

Program putovanja za putnike koji koriste sopstveni prevoz:
1 dan - dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
Od 2 dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka - boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
Poslednji dan ugovorenog boravka - napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker - klima, audio i video oprema) sa pratiocem grupe
- Smeštaj na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana
- Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji
- Troškovi organizacije puta

Aranžman ne obuhvata:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta)
- Osiguranje od otkaza aranžmana
- Troškovi fakultativnih izleta
- troškovi trajekta i transfera 20 eur po osobi (plaća se u agenciji)
- Individualni troškovi

Popusti i doplate:
- prva dodatna osoba do 10 godina starosti ostvaruje 50% popusta na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj;
- dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba
- jedna osoba (sama u 1/2 STD) doplaćuje 50% na cenu aranžmana
- klima-uređaj: doplata na licu mesta 6€ dnevno
- prilikom spajanja smena kod autobuskog prevoza, cena po osobi za svaku dodatnu smenu umanjuje se za 40€ (umanjenje za smene 03.06 - 13.06.; 13.06 - 23.06.; 11.09 - 21.09.; 21.09 - 01.10.; iznosi 20€ po osobi)
- doplata za trajekt i transfer iznosi 20€ po osobi

Napomene u vezi smeštaja:
- U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka posle 14h, a napušta se poslednjeg dana boravka do 09h po grčkom lokalnom vremenu.
- Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici
- Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani.
- Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni.
- Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka (osim gde je drugačije navedeno).
- Agencija na svakoj destinaciji ima lokalnu agenciju/vlasnika hotela ili vile koji su dužni da vode računa o gostima. Predstavnik pomaže u rešavanju realnih problema koje je moguće otkloniti a uz dobronamernu saglasnost i strpljenje putnika.
- Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima putnik prijavljuje predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu tokom boravka putnik je u obavezi da nadokandi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
- Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75-90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110-140 cm. Pomoćni ležaj može biti fotelja ili sofa na rasklapanje ili krevet manjih dimenzija.
- Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
- Ukoliko neka vila/hotel poseduje parking to ne znači garantovano raspolaganje istim.

Napomene u vezi prevoza:
- Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).
- Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
- Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.
- Svaki putnik koji koristi autobuski prevoz mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.
- Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 30 putnika po smeni. Za manji broj prijavljenih putnika agencija organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom.
- Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na autoputu Beograd - Preševo. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci autoputa.
- Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (gužva na granicama, zastoji na putu…).
- Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i FREE SHOP).
- Nekada fizički nije moguće da autobus priđe vili/hotelu pa je potrebno određenu distancu prepešačiti sa prtljagom.
- Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.
- Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.
- U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (Tax Free).

Sopstveni prevoz:
Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze. Putnici koji koriste sopstveni prevoz dužni su da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju. Smeštaj putnika koji dođu svojim prevozom moguć je u periodu od 08h do 22h. Postoji mogućnost da predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne može smestiti odmah putnike na sopstvenom prevozu.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja Turističke agencije. Organizator putovanja je Turistička agencija. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 35 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude