prethodna
Laganas - Vila Stratos
Laganas - Vila Stratos

Zakintos - leto za mlade

Zakintos - leto za mlade
Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi na bazi 9 noćenja - paket aranžman (prevoz + smeštaj).
Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva, leži u južnom delu Jonskog mora. Široke peščane plaže sa zalivima i egzotičnim uvalama i 123km obale, godinama privlače sve veći broj posetilaca.
Priroda je Zakintosu podarila idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale. Maslinovo ulje, ribizle, grožđe i limun su osnovni proizvodi. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zastitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača, zvane "Caretta caretta", koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Glavni grad Zakintosa je Zante, koji je smešten oko širokog i plitkog zaliva podno brda Bohali.​

Laganas je najveći i najživlji grad na jugozapadnom delu ostrva, centar svih dešavanja i omiljena destinacija mladih širom Evrope. Udaljen je 7 km od aerodroma i 8 km od glavnog grada Zantea. Obala Laganas ima 5 km dugu peščanu plažu. Na plaži se nalazi veliki broj barova, restorana i taverni u kojima možete potražiti osveženje i spas od sunca.
Vodeni sportovi su ovde popularni ali su ograničeni zbog kornjača Caretta Caretta, koje u jednom delu plaže polažu jaja.
Zaštitini znak Laganasa su žurke, provod i noćni život. Čuveni Bar street u Laganasu uveče postaje stecište hiljade mladih, koji se do ranih jutarnjih časova provode u najboljim klubovima i barovima ostrva.
Kao magnet, Laganas privlači sve više posetilaca, željnih odličnog provoda i najboljih žurki koje ovde traju bez prestanka, pa tako Zakintos opravdano nosi epitet -grčka Ibica.

Program putovanja:
1. dan: Beograd - Srbija - Makedonija - Grčka:

Okupljanje grupe u popodnevnim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
2 - 10. dan: Grčka – Kilini – Laganas:
Dolazak u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mesto Laganas, smeštanje u hotele i vile, boravak na Zakintosu 9 noći... Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Nesumnjivo je da će u njemu svako pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama i punjenje baterija za lud provod u večernjim satima.
Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala sa predivnim peščanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga su nešto što zaista treba videti i doživeti. Doživljaj možete upotpuniti i izletima na čuvenu plažu Navajo, posetom gradu Zante i na mnoge druge načine...
11. dan: Laganas – Kilini – Grčka – Makedonija:
Napuštanje soba u jutarnjim časovima. Vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja i događaja tokom noćne vožnje do Srbije.
12. dan: Srbija - Beograd:
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Kraj putovanja.

Vila Akropolis 2* (lokalna kategorizacija) se nalazi na 350 m od mora i na 450m od glavne ulice. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama i 1/4,1/5 I 1/6 apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, klimaom (doplata na licu mesta).​

Hotel Perkes 2* se nalazi u glavnoj ulici na 800 metara (5-6 minuta hoda) od klubova odnosno 1700m (12-15 minuta hoda) od plaže.
U okviru hotela Perkes se nalaze 1/2 i 1/3 sobe. Sve sobe imaju terasu i kupatilo, a opremljene su i frižiderom i klima uređajem (uz doplatu).

Dimitra Studios 2* (po lokalnoj kategorizaciji) je udaljen 50 metara od plaže i 50 metara od glavne ulice. Vila raspolaže sa 1/2 , 1/3 i 1/4 sobama. Sve sobe imaju terasu, kuhinju i kupatilo, a opremljene su frižiderom i klima uredjajem (uz doplatu).

Andreas Studios 2* (po lokalnoj kategorizaciji) se nalazi Kalamaki road ulici na 500 metara od plaže i na 300 metara od glavne ulice. Nalazi se u blizini hotela Ikaros. U okviru vile se nalaze 1/2 i 1/3 sobe.Sve sobe imaju terasu, kuhinju i kupatilo, a opremljene su frižidrom i klima uredjajem (uz doplatu).

Theodora Studios 2* (po lokalnoj kategorizaciji) se nalazi u glavnoj ulici na 30 m od plaže. Raspolaže sa 1/2 studijima u okviru kojih se nalazi mini kuhinja, kupatilo, terasa ( zajednička u prizemlju) i frižider.

Mansion Havana - Vila 2* (po lokalnoj kategorizaciji) je udaljen 300 metara od plaže i 100 metara od glavne ulice. Vila raspolaže sa 1/3 sobama. Vila raspolaže sa svojim bazenom i barom gde su ležaljke besplatne. Sve sobe imaju terasu, kuhinju i kupatilo, a opremljene su i frižiderom.

Ilias Studios 2* (po lokalnoj kategorizaciji) nalazi se na 800m od centra i 300m od plaže. Raspolaže sa 1/2 , 1/3 i 1/4 sobama. Sve sobe imaju terasu, kuhinju i kupatilo, kao i klima uređaj (uz doplatu).

Ioanna Apartments 2* (po lokalnoj kategorizaciji) nalazi se na 400 od mora i na 200 m od glavne ulice. Raspolaže sa šestokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Apartmani su veoma komforni. Svaki se sastoji iz dve zasebne jedinice, plus kuhinjski deo. Svaki apartman ima terasu.

X-Paradiso Studios 2* (po lokalnoj kategorizaciji) je udaljen 50 metara od plaže i 60 metara od glavne ulice. Vila raspolaže sa trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju terasu, kuhinju i kupatilo, a opremljene su frižiderom i klima uredjajem (uz doplatu).

Aranžman obuhvata
- 9 noćenja u izabranom hotelu ili vili u Laganasu na bazi odabrane usluge u 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 ili 1/6 sobama, studijima ili apartmanima
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu
- Prevoz trajektom na relaciji Kilini-Zante-Kilini
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
- Administrativne troškove, troškove rezervacije i ako su predviđeni programom - troškove transfera
- Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra - 1,25 evra dnevno - plaćanje u agenciji
- Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - plaća se u agenciji
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika

Napomene
- Za putnike koje ne koriste uslugu agencijskog prevoza cena se umanjuje za 30 evra.
- Za polazak iz Novog Sada cena iz tabele se uvećava za 6 evra, za polazak iz Niša cena iz tabele se umanjuje za 5 evra.
- Navedene cene iz tabele se odnose na polazak iz Beograda. Prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
- Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Fun Group Travel Company (Balkan Fun), kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Način prijavljivanja
- Popunjavanjem on-line prijave na sajtu
- Dolaskom u poslovnicu Agencije.
- Popunjavanjem prijave kod Agencije

Način plaćanja
- Prva rata 3000 dinara prilikom prijave, narednih 4000 dinara 10 (deset) dana od dana potpisivanja Ugovora.
- Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pred putovanje.
- Agencija obračunava sve uplate prema prodajnom kursu Marfin banke.

Izleti
Obilazak najlepših plaža na ostrvu
Prema legendi, starogrčki bogovi Apolon i Artemida su, zbog blage klime, prelepih plaža, kristalno čistog plavog mora i magičnih zalazaka sunca izabrali upravo ovo ostrvo za odmor. Očekuju Vas celodnevni obilasci najlepših plaža na ostrvu, Sv Nikola i plaža Banana. Peščane plaže, u čijoj neposrednoj blizini je i nekoliko barova, taverni i restorana u kojima možete napraviti predah, pružiće vam jedinstven ugodjaj.
Plaža Banana
Najveća plaža na ostrvu, poznata po egzotičnoj, nebeski plavoj vodi. Očekuje nas neverovatan dan na ovoj plaži, gde ćete do sumraka uživati u suncu i vodi i odličnoj žurci na plaži uz aktuelne hitove haus muzike. Stotine mladih iz cele Srbije na jednom mestu učiniće ovaj izlet nezaboravnim..
Plaža Sveti Nikola
Jedna od najlepših plaža ostrva, koja pored svoje lepote nudi i dosta razonode, beach barova, taverni i restorana u kojima možete napraviti predah i nakratko pobeći od sunca. Ceo jedan dan provešćemo na ovoj plaži i napuniti baterije za ostatak letovanja.
Obilazak grada Zantea
Jedan od najlepših gradova Jonskog mora, nalazi se u zalivu na jugoistočnoj strani ostrva, u podnožju brda Bohali. Grad izuzetno lepih građevina, crkava i trgova, svoj današnji izgled je formirao nakon 1953. godine, kada je većim delom uništen u požaru i zemljotresu.
Jedan od interesantnijih delova grada je Solomonov trg, najveći na ostrvu, na kom se nalazi crkva St. Nicolas on the mole, jedina gradjevina venecijanske epohe koja je preživela požar i zemljotres. Na padini iznad grada, nalazi se bista pesnika Solomosa, koji je rođen na ovom ostrvu a u neposrednoj blizini su i ostaci nekadašnjeg zamka.
Sigurno najlepše mesto na čitavom ostrvu je brdo Bohali, odakle se proteže prelepa panorama i pogled na grad i celo ostrvo. Očekuje nas celodnevni obilazak grada i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Veliki je broj restorana, kafea i autentičnih taverni u kojima po pristupačnim cenama možete probati neki od lokalnih specijaliteta i osvežiti se i naći spas od vrućine.
Krstarenje brodom - plaža Navajo
Navajo plaža je zasigurno jedna od najlepših grčkih plaža, do koje je moguće doći jedino brodićem. Uživaćete u neverovatnim pejzažima i otkriti nestvarne prirodne lepote ostrva ploveći ovim vodama. Videćemo Silvi, Alikes, neverovatne i prelepe Plave Pećine i Navajo plažu, simbol Zakintosa koja se nalazi na svim prospektima i razglednicama ostrva.
Boja vode, peska, uvala i stene koje je okružuju, zajedno sa starim, nasukanim brodom je nešto što želite da doživite ukoliko boravite na ostrvu. Napravićete sjajne fotografije na ovom mestu, i doživeti nezaboravne trenutke. Tokom celodnevnog krstarenja nekoliko puta ćemo se zaustavljati radi kupanja i slikanja na ovim lokalitetima i stvarati nezaboravne uspomene.
Žurka na brodu
Pripremite se za jedinstvenu žurku na brodu. Nakon ukrcavanja počinje nezaboravnih par sati dobre zabave i kupanja po predivnim zalivima i skrivenim plažama ostrva Maratonizi. Sunce, stotine mladih i najbolji hitovi domaće i haus muzike stvoriće vrunsku atmosferu i provod za pamćenje. Ovo je definitivno jedan od najlepših fakultativnih izleta i poseban doživljaj koji ne smete propustiti...
Summer Fun Party narukvica
Summer Fun party narukvica koja već ima višegodišnju tradiciju, Vam donosi puno prednosti i popusta na ovom putovanju.
Uz Summer Fun party narukvicu dobijate:
Besplatan ulaz na sve oficijalne Summer fun žurke: Welcome party, White party, Elegance party, Grafit party, Serbian party, Kafansko veče, i Volim devedesete i Goodbye party koje će se održavati u klubovima u Laganasu.
Izlet Careta Careta
Iako je mnogima najpoznatiji kao ostrvo tj. mesto na koje se ide za najbolji provod na moru, Zakintos nudi još mnogo toga. Interesantna je činjenica da je Zakintos dom specijalnoj vrsti morskih kornjača, Caretta Caretta koje žive upravo u zalivu Laganas, gde vas vodimo na letovanje na Zakintosu. Nacionalni park Laganas je mesto na kom Caretta kornjače svakog leta polažu svoja jaja, ostvarujući neverovatno blizak kontakt sa ljudima, kako bi se nove i mlade kornjačice nakon prvobitnog odrastanja otisnule ka pučini Jonskog i Sredozemnog mora, a zatim ponovo vratile i učinile to isto. Napravićemo još jednu pauzu na divljoj i nekomercijalnoj plaži u blizini Keri pećina gde ćemo imati vremena za kupanje i uživanje u neverovatno čistoj vodi.

Balkan Fun

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2686 064
  +381 60 500 61 60
 • Adresa:
 • Balkanska 27, Beograd

  Poslovnice:
  TC Kalča (prizemlje)
  tel: +381 18 310 50 30
  +381 69 500 25 24
  email: nis@balkanfun.rs
 • Website:
 • https://www.fungroup.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti