prethodna
Hotel V-Del Mar
Hotel V-Del Mar
sledeća
Vila Barbagianis
Vila Barbagianis

Studija Kyma

Studija Kyma
Popusti za rane rezervacije - Grčka studija i apartmani:
*uz uplatu aranžmana u celosti kod rezervacije:
- cca. 20% (15% + 5%) do 15. decembra 2018.
- cca. 15% (10% + 5%) do 16. februara 2019.
- cca. 10% (5% + 5%) do 25. aprila 2019.
- 05% posle 25. aprila 2019.

*za plaćanje u ratama (najduže do decembra 2019.):
- 15% do 15. decembra 2018.
- 10% do 16. februara 2019.
- 05% do 25 aprila 2019.

Dinarski deo aranžmana 1750 rsd po punoplativoj osobi - krevetu (za 10 noći) + cena po osobi iz tabele: (deca koja dele krevet sa roditeljima ne plaćaju dinarski deo)

Cene u tabeli su sa već uračunatim popustima.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum u tabeli
Vrahos Beach (od Niša 735km, od Beograda 975km, od Novog Sada 1055km, od Vranja 625km) je mesto na prelepoj peščanoj plaži od koje zastaje dah izmedju Parge (30km) i Preveze (27 km). Ova plaža se smatra za jednu od najčistijih i najlepših u čitavom jonskom moru. Prostire se u dužini od 4 kilometara i odlikuje je kristalno čista voda i fini sitni pesak. Ima " Plavu zastavu" , a ležaljke i suncobrani su besplatni (uz konzumaciju).

Studija "Kyma" Vrahos - Loutsa beach
Lokacija: Loutsa beach, cca 15 m od plaže, prvi red kuća, cca 350m od centra
Oprema: TWC, kuhinja sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima, TV, terase, Wi Fi internet. Standardni ležaj dimenzija 90x190cm, rasklopljeni sofa-krevet 90x190cm. Sve sobe imaju bočni ili direktni pogled na more.
Struktura:
I sprat: 2 S2 - dva standardna ležaja
2 S2+1 - dva standardna ležaja + sofa-krevet
2 S3 - tri standardna ležaja
Pogodnosti: blizina plaže, sve sobe imaju bočni ili direktni pogled na more
Doplate: Doplata po klima uređaju 5 €/dan - na licu mesta
Napomena:U S2 je moguće smestiti maksimalno dve osobe, a u S3 tri osobe (uključujući i decu)

Program putovanja:
1. dan: Subotica - Novi Sad - Beograd (ostala mesta) - Niš
Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.
2.-11. dan: Odabrano letovalište
Dolazak u jutarnjim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studia-apartmana ili odabrane usluge u hotelu.
12. dan: Odabrano letovalište - Niš (sa destinacija Agia Triada, Halkidiki, Olimpska regija)
Napuštanje objekta. Polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama na granicama. Dolazak u Niš (Agia Triada, Halkidiki, Olimpska regija) na mesto polaska.
13. dan: Niš (sa ostalih destinacija) - Beograd - Novi Sad - Subotica
Dolazak na mesto polaska

U cenu aranžmana je uračunato:
- najam na bazi 10 noćenja studija ili apartmana bez prevoza ili sa prevozom iz Niša (za ostala mesta-doplata prema cenovniku), cene su izražene po osobi na osnovu odgovarajućeg minimalnog broja punoplativih osoba u smeštajnoj jedinici;
- troškovi organizacije; predstavnika na destinaciji i licenciranog turističkog pratioca puta;
- osiguranje od insolventnosti i odgovornosti.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- obavezna doplata za trajekt u slučaju autobuskog prevoza
- upotreba klima-uredjaja (doplaćuje se na licu mesta 5-7€/dan, ako drugačije nije navedeno);
- paket putnog osiguranja;
- Individualni troškovi putnika,
- porez po novom grčkom zakonu u iznosu od 0, 5€ / po noći i smeštajnoj jedinici (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju - apartmanu, plaća se na licu mesta).

Popust za boravak u 2 uzastopne smene autobuskim prevozom - 10%.

Pogodnosti za decu:
- Deca do 1,99 godina ne plaćaju ništa (nemaju ni sedište ni ležaj).
- Deca 2 do 7,99 godina ostvaruju popuste samo ako dele krevet sa roditeljima. Dete u zasebnom krevetu plaća kao odrasla osoba.

Jedna osoba na sopstvenom prevozu plaća 2 cene (po cenovniku za S2, uključujući i dinarski deo), a na autobuskom prevozu 1 cenu na autobuskom + 1 cenu na sopstvenom prevozu.

Dinarski deo cene aranžmana nije podložan refundaciji, bez obzira na razlog otkaza. Za promenu rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma polaska) van otkaznih rokova iznova se naplaćujuje dinarski deo. Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku.

Način plaćanja:
dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate):
- Dinarski deo + 25% akontacije kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja (najkasnije do 15.decembra, i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana. U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (9 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama organizatora)
Ukoliko stranka ne reguliše obavezu plaćanja najkasnije 21 dana pre polaska na put automatski će se smatrati da je odustala od puta i postupiće se prema opštim uslovima putovanja organizatora.

Napomene:
Popusti važe i za smeštajni deo i za prevoz (ne važe za doplate i troškove rezervacije).

Faktoring se ne tretira kao uplata aranžmana u celosti, pa ne važe popusti „za uplate aranžmana u celosti“, ali važe popusti “za plaćanje u ratama”.

Cenovnik autobuskog prevoza (za goste koji ne koriste paket aranžman)
- Cena za polaske iz Niša: 45 eur odrasli, 25 eur deca (2-7, 99g.), jedan smer 35 eur

Doplata za prevoz iz drugih gradova:
- Subotica, Bačka Topola, Vrbas: 35 eur
- Novi Sad (i sa autoputa do Beograda): 15 eur
- Beograd (i sa autoputa do Aleksinca), Negotin, Zaječar, Knjaževac, Svrljig: 10 eur
- Kraljevo, Vrnjačka Banja, Trstenik, Kladovo: 20 eur
- Kruševac, Bor: 15 eur
- Vranje, Bujanovac, Preševo: -5 eur

Garantovan polazak iz Novog Sada, Beograda i sa auto puta Novi Sad-Beograd-Niš
* Garantovan polazak iz Subotice, Vrbasa, Bačke Topole za putnike koji imaju uplaćen smeštaj (minimum 2 osobe) - transfer do Novog Sada kombijem ili automobilom. Polazak sa kućnog praga u slučaju da se transfer realizuje automobilom.
** Garantovan polazak iz Bora, Kraljeva, Kruševca i Negotina za putnike koji imaju uplaćen smeštaj (minimum 4 osobe, osim za prve dve i poslednje dve smene gde je minimum 20 putnika)
*** Polazak iz Kladova - minimum 20 putnika

Kategorizacija i standardna oprema smeštajnih jedinica:
- Studio (S) ima jednu ili dve prostorije, bez vrata između njih, prozor nije obavezan u svakoj prostoriji, sa odgovarajućim ležajevima prema opisu, opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom i osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.
- Apartman (A) ima dve vratima odvojene prostorije (kuhinja je jedna od njih), prozor nije obavezan u svakoj prostoriji, sa odgovarajućim ležajevima prema opisu, opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom, osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.
- Dupleks (DPLX) apartman ima opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom, osnovnim posuđem koja se nalazi u zasebnoj prostoriji sa ili bez prozora, odvojenoj vratima, dve zasebne sobe sa ležajevima navednim u opisu, TWC i balkon ili terasu.
- Brojka uz oznaku S, A ili Dplx označava maksimalni broj osoba koje se mogu smestiti u datu smeštajnu jedinicu.
- Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80cm x 185-190cm., veći 120 x 190cm i francuski 145-155cm sa 180-190cm. Rančo (pomoćni ležaj) ima metalnu konstrukciju i dušek (okvirnih dimenzija 70cm x 180cm x 5cm). Ubacivanjem rančo kreveta u sobe značajno se smanjuje korisna površina sobe. Organizator je dužan da obezbedi funkcionalnost smeštaja i ne odgovara za estetski izged istog. Upotreba klima uredjaja je predvidjena samo za vreme boravka gostiju u sobi.
- Agencija može da putniku izda smeštajnu jedinicu većeg smeštajnog kapaciteta po ceni smeštajne jedinice nižeg smeštajnog kapaciteta (primer: S3 se izdaje kao S2, na ugovoru S2-> S3). U slučaju da je rezervacija urađena po " last minute" cenovniku, agencija ima pravo da naknadno putnika prebaci u smeštajnu jedinicu kapaciteta koji je uplatio (u istom smeštajnom objektu). Putnik je u obavezi da ovu promenu prihvati bez obzira na spratnost i pogled sobe (osim ako se pogled na more doplaćuje), a ista ne može biti razlog otkaza putnika.
- Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji) po pravilu je predvidjena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima. Internet je u većini kuća dostupan samo u periodu 01. juna do 01. oktobra.

Napomena:
- U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 08.00 časova. U slučaju ulaska u smeštajnu jedinicu posle 19h putnik je obavezan da o tome obavesti predstavnika na destinaciji najkasnije 24h ranije. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste i da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Zamenu posteljine na 5 dana vrše gosti sami. Smeštajne jedinice po pravilu nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih studija i apartmana. Izgled nekih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih.
- Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
- Maloletnici koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem - saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Minumum za realizaciju ovog programa je 40 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana je 7 dana pre polaska. Organizator putovanje ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu i njegovoj realizaciji.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

Uslovi prevoza za sve destinacije
- Cena je po osobi i sedištu od mesta putovanja do letovališta i nazad. Deca do 2. godine ne plaćaju prevoz i nemaju zasebno sedište (sede kod roditelja). U cenu nije uračunat trajekt za Krf, Eviju i Tasos na relaciji Igumenica-Krf-Igumenica, Glifa-Agiokampos-Glifa i Keramoti-Tasos-Keramoti. Isti se plaćaju predstavniku u inostranstvu pre ukrcavanja na trajekt.
- Za goste u Pargi koji putuju autobusom obezbeđen BESPLATAN prevoz prtljaga od autobusa do smeštajnih jedinica.
- Prevoz je organizovan visokopodnim ili spratnim autobusima sa klimatizacijom, video i audio opremom ili kombi vozilima sa klima uređajima i audio opremom sa 8 do 25 mesta.
- Agencija zadržava pravo da organizuje transfer ili prevoz u dogovoru sa drugim prevoznikom, odnosno izvrši prevoz drugim prevoznim sredstvom na delovima puta (taksi, kombi, automobil). U Nišu će se vršiti razmeštaj putnika po destinacijama i autobusima (moguća su presedanja).
- Putnici su u obavezi da se 24h pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. * Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih.
- Promene mesta ulaska putnika moguće su najkasnije 14 dana pre datuma polaska i ne mogu biti razlog odustanka putnika od aranžmana.
- Na polazak naznačen u tabeli, treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
- Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
- Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim doprinosi komforu putovanja. Međutim, tokom najvećih vrućina u julu i avgustu, hlađenje za neke osobe može biti nezadovoljavajuće.
- Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti (zadržavanje radi overe Tax Free dokumenata nije moguće) niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima, odnosno na red vožnje trajekata i redosled ukrcavanja na iste. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Zadržavanje na free shop-u i motelu " Predajane" nije obavezujuće.
- Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prenos prtljaga do smeštajnih jedinica putnici obavljaju sami.
- Vreme dolaska na destinaciju je po pravilu u jutarnjim i prepodnevnim časovima (8-12h), vremena polaska sa destinacija i dolaska u Srbiju su okvirna i podložna promeni u zavisnosti od uslova saobraćaja.
- O tačnom vremenu polasaka autobusa iz letovališta bićete obavešteni od našeg predstavnika na destinaciji putem oglasne table u smeštajnom objektu, u jutarnjim časovima na dan polaska.
- Putnik je dužan da vodi brigu o svim svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo. Prtljag treba da bude obeležen sa upisanim imenom i prezimenom putnika, da bi bio lakše identifikovan. Zbog ograničenog prostora u autobusu prtljag je ograničen na 1 komad ručnog i 1 komad u prtljažnom prostoru vozila, po punoplativoj osobi. Eventualna oštećenja prtljaga putnik je u obavezi da odmah prijavi kod vodiča ili turističkog pratioca, naknadne reklamacije neće biti prihvaćene. Agencija kao i prevoznik ne snose nikakvu odgovornost za zaboravljeni prtljag.
- Iz organizacionih i tehničkih razloga organizator zadržava pravo promene maršute kao i promene tranzita kroz Bugarsku umesto kroz Makedoniju, bez obaveze obaveštavanja putnika.

Euroturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 24 82 64
  +381 18 24 92 55
  +381 18 52 12 00
  +381 18 25 78 55
 • Adresa:
 • Cara Dusana 94, Niš

  Ogranak Euroturs Beograd
  Avalska 2
  +381 11 32 85 001
  +381 11 32 85 002
  +381 11 32 85 006

  Ogranak Euroturs Novi Sad
  Vase Pelagića 11
  +381 21 38 25 025
  +381 21 38 25 026

  Ogranak Euroturs Vranje
  Kneza Miloša 20
  +381 17 40 58 98
  +381 17 40 58 99
 • Website:
 • https://www.euroturs.rs

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%