prethodna
Potos - Vila Maria
Potos - Vila Maria
sledeća
Skala Potamia - Hotel Korina
Skala Potamia - Hotel Korina

Skala Potami - Hotel Aloe

Skala Potami - Hotel Aloe
  • Cena:
  • od 21 do 52 € / dan + din. deo
  • Kategorizacija smeštaja:
  • Destinacije:
  • Grčka: Tasos
  • Vrste putovanja:
  • Letovanje
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Skala Potami - Hotel Aloe
Cena aranžmana: 1.200 din. za odrasle za ceo period boravka + devizni deo iz tabele u Eur po osobi dnevno.

Troškove rezervacije 300,00
Tasos
Tasos je najsevernije Grčko ostrvo i ujedno najsevernije ostrvo Egejskog mora, udaljeno od Beograda oko 820 km i oko 160 km od Soluna. Do ostrva se iz luke Keramoti trajektom stiže za nepunih 45 minuta. Tasos ili kako ga još zovu "Zeleno ostrvo" očaraće Vas već prilikom prvog susreta svojom gotovo netaknutom prirodom, bujnom vegetacijom i nepreglednim borovim šumama koje se spuštaju sa najviših planinskih vrhova sve do mora.

Skala Potamia - Golden Beach
Na samo 10 km od Tasos grada, na istočnoj strani ostrva, nalazi se peščana plaža Golden Beach, poznatija kao dragulj Tasosa, koja se ističe po lepoti kristalno čistog mora i prepoznatljivoj peskovitoj obali.U zaleđu gradića nalazi se najviša planina Tasosa, kao i staro, živopisno i romantično mesto Panagia. Put pored plaže, ispunjen tavernama, barovima i kafeima, završava u maloj luci, gde dominira impozantno tradicionalno brodogradilište, koje su u XIX veku sagradili monasi Svete Gore.Stara zgrada Lučke kapetanije je restaurirana i u njoj se tokom leta održavaju džez i bluz koncerti. Kombinacija planine, mnogo zelenila, besprekorne plaže i gradića Panagie, učiniće Vaš odmor u Skala Potamii nezaboravnim.

Hotel Aloe - Golden Beach 3*
Lokacija: u Skala Potamii, oko 120 m od plaže.
Sadržaj: Restoran, lobby bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, dečiji bazen, bar na bazenu, terasa za sunčanje, parking (ograničen broj mesta).
Sobe: sadrže jedan francuski ili dva standardna ležaja, TWC, A/C, fen, sef, SAT TV, telefon, wireless internet (besplatno) i balkon sa garniturom za sedenje sa pogledom na brdo ili more. Apartmani se sastoje iz spavaća sobe sa jednim francuskim ili dva standardna ležaja i opremljene čajne kuhinje u kojoj se nalazi još jedan francuski ili dva standardna ležaja. U svom sastavu imaju TWC, SAT TV (u obe prostorije), A/C (u obe prostorije), fen, sef, telefon, frižider i balkon sa garniturom za sedenje sa pogledom na brdo ili more.
Usluga: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)

Popusti:
- dete do 2 god. - besplatno
- dete 2-12 god. – 50%

Doplata:
- Boravišna taksa (uvedena 01.01.2018.) iznosi 0.50 Eur po sobi, dnevno (plaća se na recepciji hotela)

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u izabranoj vili ili hotelu na bazi odabrane usluge:
- NA – najam apartmana u vilama Margarita I i II
- PP – polupansion - doručak i večera
(Hotel Elleas: doručak – švedski sto; večera – meni, izbor više jela, Hotel Aloe: doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje))
- Pratioca grupe i organizaciju putovanja (kod autobuskog prevoza)

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Troškove rezervacije 300,00
- Autobuski prevoz (po ceni naznačenoj u tableli)
- Trajekt (plaća se u luci, po važećem cenovniku brodske kompanije, okvirno 3 Eur za odrasle osobe i 1.5 Eur za decu – po pravcu)
- Boravišnu taksu (po ceni naznačenoj u tabeli)
- Putno zdravstveno osiguranje (po važećoj tarifi kompanije Dunav osiguranje)
- Ostale nepomenute troškove i individualne troškove putnika
Program putovanja / Autobuski prevoz:
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na objavljene datume za prevoz, iz Novog Sada (parking Mc Donalds-a, kod železničke stanice, strana Bulevara Jaše Tomića - doplata 1.950,00 din.) u 14:00h, iz Beograda u 16:00 časova (blok 70 a, iz ulice Dr. Agostina Neta na Novom Beogradu, u delu ulice od Delta City-ja i Tehnomanije, ka reci Savi). iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta. U slučaju manjeg broja od 8
putnika organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš)) u 19:00h, cena se umanjuje za 500,00 din. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora
Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u popodnevnim ili kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno telefonom ili SMS-om
Doplata za sedište - Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “dabl-dekeru” (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu po ceni od 40 Eur (za povratnu kartu), 30 Eur (za jedan pravac). Cena važi za odrasle osobe I decu.

Program putovanja:
Sopstveni prevoz

- Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobu ili apartman je posle 14:00h
- Boravak u sobi ili apartmanu na bazi odabrane usluge
- Napuštanje sobe ili apartmana poslednjeg dana boravka do 9:00h

Autobuski prevoz
Cena prevoza:
- Odrasli povratna karta: 70 eur; karta u jednom pravcu: 50 eur
- Deca do 12 god. povratna karta: 60 eur; karta u jednom pravcu: 50 eur

Smene za autobuski prevoz (10 i 15 noćenja):
Maj: 23;
Jun: 02, 07, 12, 17, 22, 27;
Jul: 02, 07, 12, 17, 22, 27;
Avgust: 01, 06, 11, 16, 21, 26, 31;
Septembar: 05, 10, 15, 20.

Napomene za autobuski prevoz:
- Vreme i mesto polaska su podloţni promenama! Za sve polaske organizovan je prevoz autobusima visoke turističke klase (klima uređaj, video i audio oprema. Toalet nije u upotrebi);
- Deca moraju imati svoje sedište u autobusu;
- Tokom vožnje autobusom: pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putnika;
- Raspored sedenja u autobusu određuje agencija uzimajući u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i eventualne fizičke i mentalne nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Postoji mogućnost doplate za prvih pet redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi “dabl-deker”-a, po ceni iz tabele. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli; Agencija određuje mesta za pauze i njihove dužine;
-Organizator nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na raspored prelaska autobusa na graničnim prelazima;
- Za putnike koji su smešteni na Golden Beach-u (Skala Potamia) postoji mogućnost presedanja u drugo (manje vozilo) u Limenasu.
- Ukoliko dođe do povećanja cene goriva, putarina, organizator zadržava pravo na promenu cene prevoza, za neuplaćeni deo aranžmana!
- Polazak iz Novog Sada je garantovan bez obzira na broj prijavljenih putnika.

Za polazak iz Novog Sada postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu.
Polasci iz Niša su garantovani. U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais.
Putanja transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer su isključivo u nadležnosti agencije. Način transfera i putanja ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe. Vremena tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da transfer obavlja drugim /manjim vozilom (po potrebi agencije) od među stanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 min.) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
Tokom sezone moguća je promena mesta i vremena polaska. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na naknadni prigovor i ţalbu.

Opis smeštaja: na prodajnom mestu ili na našoj internet prezentaciji www.mladostturist.rs.

Važne informacije:
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Gosti ulaze u očišćeni apartman i dužni su da tokom boravka sami vode računa o higijeni, iznošenju smeća, kao i da strogo poštuju kućni red. Smeštajne jedinice nisu opremljene sredstvima za higijenu. Broj telefona predstavnika na lokaciji biće dostupan putnicima u trenutku izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Napomena za vizni režim:
Za putnike koji imaju biometriski pasoš nije potrebna grčka šengen viza. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koje putuju i kroz koje prolaze. Prepručuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji wwww.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koje putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Važne napomene:
Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost Turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU i putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti busu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranţmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz aranţmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora Tp Mladost Turist AD, Licenca OTP br. 48 / 2016 od 01.03.2016.

Mladost Turist


Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%