prethodna
Potos - Vila Toula
Potos - Vila Toula
sledeća
Potos - Vila Venetia
Potos - Vila Venetia

Potos - Vila Vaso

Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli.
Ostrvo Tasos predstavlja jedno od najomiljenijih i najposećenijih turističkih destinacija na severu Grčke.
Takođe, Tasos kao najsevernije grčko ostrvo veoma je blizu kopna. Od oblasti istočna Makedonija i Trakija, Tasos je udaljen svega 8 km. Ovo ostrvo nije malo, ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 km. Ipak, ono po čemu je ovo ostrvo poznato je prijatna klima, fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.
Karakteristična arhitektura sela, peščane plaže zlatnog peska i kristalno čisto more je ono što će privući svakog turistu. Azurna i prozirna boja u kombinaciji sa gustom i svežom vegetacijom čine da ga mnogi nazivaju i “Plutajuća šuma”. Tasos je idealno mesto za porodice i parove.

Vila Vaso:
Lokacija: Vila Vaso je starijeg datuma i odlične pozicije nalazi se u Potosu, u strogom centru gradića na četrdesetak metara od prelepe plaže.
Opis vile: dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu i opremljeni su klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu aranžmana) i TV-om.
Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ili tri ležaja, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 15-18 kvm + terasa. Trokrevetni studiji su okrenuti ka pešačkoj zoni sa bočnim pogledom na more, kao i deo dvokrevetnih. Ostali gledaju ka dvorištu. Vila Vaso ima peškire koji se dobijaju na zahtev i poseduje parking koji je kapaciteta za 3-4 automobila.

Program putovanja:
1. dan - Sastanak putnika u dogovoreno vreme (tačno vreme polaska se naknadno definiše) i polazak autobusa.
Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan - Dolazak na Tasos u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.
2 - 12.dan - Boravak u izabranim smeštajima na Tasosu.
12. dan - Napuštanje smeštaja u 9h. Polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (tačno vreme polaska dobija se od predstavnika agencije)
13. dan - Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja;
- Prevoz autobusima visoke turističke klase ( klima, TV,DVD);
- Trajekt;
- Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
- Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke - Banka Intesa na dan uplate.

Način plaćanja:
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije i potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- Na rate čekovima građana do 15.decembra 2018.god koji se deponuju prilikom rezervacije
- Platnim karticama
- Putem administrativne zabrane, na rate do 15.decembra 2018 god
Cena prevoza za putnike koji koriste samo uslugu prevoza:
Za putnike iz Novog Sada: povratna karta za odrasle osobe 75 €; deca od 2 do 10 godina 65 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 60 €.
Za putnike iz Subotice: povratna karta za odrasle osobe 85 €; deca od 2 do 10 godina 75 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 70 €.
Za putnike iz Beograda, Obrenovca, Batočine, Paraćina i Jagodine:povratna karta za odrasle osobe 70 €; deca od 2 do 10 godina 60 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 55 €.
Za putnike iz Niša, Leskovca, Vranja:povratna karta za odrasle osobe 60 €; deca od 2 do 10 godina 50 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 45 €.

Sopstveni prevoz:
Cena aranžmana se umanjuje za 25 eur po osobi, osim za predsezonu i postsezonu, gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena aranžmana

Popusti i doplate:
- Umanjenje za sopstveni prevoz je 25 eur po odrasloj osobi (osim kolona sa * i za decu koja su već ostvarila određeni popust) - dete do 2 godine - gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
- dete od 2-10 godina u zajedničkom ležaju sa dve punoplative osobe plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu
- dete od 2-10 godina u sopstvenom regularnom ležaju ima popust 20 eur na kompletan aranžman, izuzev za smene označene zvezdicim kada plaća 100%
- Ukoliko putuje dvoje odraslih i dvoje dece od 2-10 godina u 1/3 sobi plaćaju se tri pune cene, deca dele ležaj i imaju sedišta u autobusu.
- Doplata za 1/1 studio - 1.70% od cene aranžmana po osobi u 1/2.
- U studiu i apartmanu na pomoćnom ležaju može sa boravi dete starosti do 10 godina, koje plaća 50% cene, ima svoj pomoćni ležaj i mesto u autobusu.

Napomene - smeštaj:
- 1/2,1/3 i 1/4 studio – smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.
- 1/2,1/3 i 1/4 apartmani – smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.
- 1/4 duplex – smeštajna jedinica u vili sa predsobljem, dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su odovjene vratima.

Napomene:
- Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije objekta. Smeštajni objekti su I kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u nekim objektima u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Neke meštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu- Pročitati jasan opis opremljenosti smeštajnih jedinica. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta - putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.
- Osiguranje: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Dunav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao I troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravaju će kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
- U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome najpre obaveste lokalnog predstavnika agencije na licu mesta. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
- Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
- Agencija zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično).
- Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja mole se svi putnici da pažljivo pročitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Tipo Travel
Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja