Potos - Vila Vaso

Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Potos - Vila Vaso
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli.
Ostrvo Tasos predstavlja jedno od najomiljenijih i najposećenijih turističkih destinacija na severu Grčke.
Takođe, Tasos kao najsevernije grčko ostrvo veoma je blizu kopna. Od oblasti istočna Makedonija i Trakija, Tasos je udaljen svega 8 km. Ovo ostrvo nije malo, ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 km. Ipak, ono po čemu je ovo ostrvo poznato je prijatna klima, fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.
Karakteristična arhitektura sela, peščane plaže zlatnog peska i kristalno čisto more je ono što će privući svakog turistu. Azurna i prozirna boja u kombinaciji sa gustom i svežom vegetacijom čine da ga mnogi nazivaju i “Plutajuća šuma”. Tasos je idealno mesto za porodice i parove.

Vila Vaso:
Lokacija: Vila Vaso je starijeg datuma i odlične pozicije nalazi se u Potosu, u strogom centru gradića na četrdesetak metara od prelepe plaže.
Opis vile: dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu i opremljeni su klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu aranžmana) i TV-om.
Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ili tri ležaja, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 15-18 kvm + terasa. Trokrevetni studiji su okrenuti ka pešačkoj zoni sa bočnim pogledom na more, kao i deo dvokrevetnih. Ostali gledaju ka dvorištu. Vila Vaso ima peškire koji se dobijaju na zahtev i poseduje parking koji je kapaciteta za 3-4 automobila.

Program putovanja:
1. dan - Sastanak putnika u dogovoreno vreme (tačno vreme polaska se naknadno definiše) i polazak autobusa.
Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan - Dolazak na Tasos u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.
2 - 12.dan - Boravak u izabranim smeštajima na Tasosu.
12. dan - Napuštanje smeštaja u 9h. Polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (tačno vreme polaska dobija se od predstavnika agencije)
13. dan - Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja;
- Prevoz autobusima visoke turističke klase ( klima, TV,DVD);
- Trajekt;
- Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
- Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke - Banka Intesa na dan uplate.

Način plaćanja:
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije i potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- Na rate čekovima građana do 15.decembra 2018.god koji se deponuju prilikom rezervacije
- Platnim karticama
- Putem administrativne zabrane, na rate do 15.decembra 2018 god
Cena prevoza za putnike koji koriste samo uslugu prevoza:
Za putnike iz Novog Sada: povratna karta za odrasle osobe 75 €; deca od 2 do 10 godina 65 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 60 €.
Za putnike iz Subotice: povratna karta za odrasle osobe 85 €; deca od 2 do 10 godina 75 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 70 €.
Za putnike iz Beograda, Obrenovca, Batočine, Paraćina i Jagodine:povratna karta za odrasle osobe 70 €; deca od 2 do 10 godina 60 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 55 €.
Za putnike iz Niša, Leskovca, Vranja:povratna karta za odrasle osobe 60 €; deca od 2 do 10 godina 50 €; deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju svoje mesto u autobusu; karta u jednom pravcu (bez obzira na godine) 45 €.

Sopstveni prevoz:
Cena aranžmana se umanjuje za 25 eur po osobi, osim za predsezonu i postsezonu, gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena aranžmana

Popusti i doplate:
- Umanjenje za sopstveni prevoz je 25 eur po odrasloj osobi (osim kolona sa * i za decu koja su već ostvarila određeni popust) - dete do 2 godine - gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
- dete od 2-10 godina u zajedničkom ležaju sa dve punoplative osobe plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu
- dete od 2-10 godina u sopstvenom regularnom ležaju ima popust 20 eur na kompletan aranžman, izuzev za smene označene zvezdicim kada plaća 100%
- Ukoliko putuje dvoje odraslih i dvoje dece od 2-10 godina u 1/3 sobi plaćaju se tri pune cene, deca dele ležaj i imaju sedišta u autobusu.
- Doplata za 1/1 studio - 1.70% od cene aranžmana po osobi u 1/2.
- U studiu i apartmanu na pomoćnom ležaju može sa boravi dete starosti do 10 godina, koje plaća 50% cene, ima svoj pomoćni ležaj i mesto u autobusu.

Napomene - smeštaj:
- 1/2,1/3 i 1/4 studio – smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.
- 1/2,1/3 i 1/4 apartmani – smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.
- 1/4 duplex – smeštajna jedinica u vili sa predsobljem, dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su odovjene vratima.

Napomene:
- Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije objekta. Smeštajni objekti su I kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u nekim objektima u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Neke meštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu- Pročitati jasan opis opremljenosti smeštajnih jedinica. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta - putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.
- Osiguranje: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Dunav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao I troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravaju će kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
- U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome najpre obaveste lokalnog predstavnika agencije na licu mesta. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
- Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
- Agencija zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično).
- Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja mole se svi putnici da pažljivo pročitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje