Studija Pieria

Studija Pieria
Alotmanska ponuda (rezervacija na upit) - raspored gostiju po studijima vrši recepcija. Boravak u navedenim terminima nije striktno određen
Skotina Beach (Plaža Skotina ili Paralia Skotinas) je malo letovalište smešteno u podnožju Olimpa, u regionu Pieria. Nalazi se na 130 km od granice, na putu prema Atini. Od Soluna je udaljena 93 kilometra, od poznatog letovališta Leptokaria oko 3 kilometra i oko jedan kilometar od plaže Pantelejmona. Duž celog mesta se proteže duga, peščana plaža od zlatno-žutog peska. U Skotini ima nekoliko kafića, prodavnica kao i odmaralište grčke vojske, tako da je odmor u Skotini idealan za boravak porodica sa malom decom i parove koji žele odmor u tišini i zelenilu. Preporučuje se gostima sa sopstvenim prevozom jer Skotina, osim kupanja i odmora u tišini, omogućava izlete u okolinu (Litohoro, Olimp, etno selo Stari Platamon).

Studija Pieria se nalaze na oko 250 metara udaljenosti od plaže Skotina. Smešteni su u velikom i lepo uređenom dvorištu u kome se nalaze drvene baštenske klupe, gril kamin (roštilj) i igralište za decu.
U sklopu objekta se nalazi kafe bar i objekat poseduje spoljnji stakleni lift kojim se dolazi do prvog i drugog sprata pa je pogodan za starije i manje pokretne osobe. Studija Pieria poseduju sopstveni parking prostor, a u sklopu hotela se nalazi i supermarket u kome se gosti mogu snabdeti osnovnim namirnicama.
Objekat Studija Pieria ima dvadeset studija različitih nivoa komfora. Većina studija su tipa 1/2+1 namenjenih za boravak parova ili porodica sa malom decom. Svaki studio ima francuski ili dva odvojena ležaja i sofu koja se (po potrebi) može rasklopiti za smeštaj još jedne odrasle osobe. Jedan broj studija ima i pomoćne krevete tipa " fijoka" koji se izvlače ispod jednog od ležaja što omogućava boravak porodicama sa malom decom. Objekat ima i tri studija u kojima je moguć boravak 4 do 5 osoba. Ovi apartmani se sastoje od dva odvojena kreveta i sofe u jednoj prostoriji (u kojoj se nalazi kuhinja) i sobe sa jednim bračnim krevetom. Sva studija imaju potpuno opremljenu kuhinju (dve ringle ugrađene u radnu ploču i frižider ispod radne površine), kupatilo i terasu sa pogledom na hotelsku baštu a ulazna terasa je okrenuta ka planini Olimp.
Svaki studio ima televizor, besplatnu internet konekciju. Klima uređaj se koristi uz dodatnu naplatu.
GPS koordinate: N40o22' 58.25" i E 40o02' 45.78"

Napomene za smeštaj:
- Alotmanska ponuda (rezervacija na upit); raspored gostiju po studijima vrši recepcija.
- Boravak u navedenim terminima nije striktno određen

Aranžman obuhvata:
- najam studija u željenom terminu,

Aranžman ne obuhvata:
- korišćenje klima uređaja
- obavezno putno i zdravstveno osiguranje (obezbeđuje agencija)
- individualne troškove

Uslovi i način plaćanja:
Sve cene iz tabele izražene su u eur-ima za navedene periode korišćenja i date su po osobi za vansezonske ponude, a za glavnu sezonu iskazane su za najam apartmana. Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Aranžman se može platiti:
- gotovinski - 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
- Uplatom na račun agencije pod istim uslovima i popustima kao za gotovinsku uplatu
- platnim karticama - Visa, Dina, Master, Maestro uz iste uslove kao kod gotovine. Za korisnike MasterCard Installment kartice Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 3 i 6 mesečnih rata bez kamate

Uz program važe opšti uslovi putovanja agencije Tranšped Tours d.o.o. koje je organizator stavio na uvid putniku a koji su usaglašeni sa Zakonom o turizmu i YUTA standardima

Tranšped Tours

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2637 484
  +381 11 2632 163
 • Adresa:
 • Kralja Petra I 45, Beograd
 • Website:
 • www.transpedtours.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja