Grad Skijatos - Vila Hulis - last minute

Grad Skijatos - Vila Hulis - last minute
Cene su izražene u eur. Plativo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Erste banke
Cene iz tabele čine paket aranžman po osobi (prevoz, smeštaj i trajekt); Prva i poslednja smena su na 15 noćenja
Cena iz tabele se umanjenje za sopstveni prevoz 50 €, sem kod smena: 27.05.-11.06.; 11.06.-21.06.; 09.09.-19.09. i 19.09.-04.10.

Doplata za transfer na ostrvu je 1200, 00dinara odrasli +12; deca 900, 00dinara od 5-11, 99godina. Do 4, 99godina je gratis.

Ukoliko se spajaju dve smene cena paket aranžmana druge smene se umanjuje za 30 €
Prilikom rezervacije aranžmana potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene.

Polazak autobusa iz Srbije je dan ranije od datuma navedenih u cenovniku. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa
Prelepo ostrvo sa brojnim peščanim plažama, bogato borovom šumom i tipično mediteranskim gradom. Ostrvo može da ispuni očekivanja i najzahtevnijeg turiste i da svako pronađe kutak za sebe. Od onih koji žele mir i tišinu, do onih željnih provoda i aktivnog odmora. Na Skijatos se ne dolazi samo jednom!

Vila Hulis - Grad Skijatos
Nalazi se u gradu Skijatosu, na oko 10 minuta šetnje do luke i oko 1, 5 km od gradske plaže Megali Amos. U blizini objekta se nalazi autobuska stanica kojom se lako stiže do svih najatraktivnijih plaža na ostrvu kroz svega 10-20 minuta. Vila sadrži otvoren bazen sa ležaljkama i barom namenjenim gostima vile. U okviru kompleksa nalazi se i dvorišna kuhinja dobro opremljena posuđem, roštiljem i svim potrebnim za veće pripremanje hrane. Svaki studio ima svoj kuhinjski blok, kupatilo, terasu, tv, klima uređaj. Dvokrevetni studiji se nalaze u centralnom objektu na prizemlju i prvom spratu.
Bežični internet je uključeni u cenu. Doplata za klima uređaj je 5€ dnevno.

Program putovanja:
1. Dan: Polazak u dogovoreno vreme, sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja.
2-11. Dan: Dolazak u luku Volos u jutarnjim časovima. Transfer trajektom do ostrva. Smeštaj u izabranu vilu na bazi 10 noćenja/11 dana
12. Dan: Povratak sa Skijatosa u zavisosti od satnice trajekta. (dan pre povratka obaveštenje o vremenu povratka biće istaknuto u holu na oglasnoj tabli vile u kojoj borave naši putnici).
13. Dan: dolazak u Beograd, Novi Sad u jutarnjim časovima, zavisno o zadržavanja na granici.

Aranžman obuhvata:
- Boravak od 11 dana/10 noćenja na bazi najma apartmana/studija
- Prevoz autobusom (klima, TV/DVD)
- Usluge predstavnika agencije
- Čista posteljina pri dolasku i zamena jednom u toku smene

Aranžman ne obuhvata:
- transfer na ostrvu 1200, 00dinara, odrasli +12 godina; deca od 5-11, 99godina plaćaju 900, 00dinara
- gradsku komunalnu taksu od 0, 5€ po studiju/apartmanu dnevno. Uvedena 01.01.2018.godine. Plaća se na licu mesta.
- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (obavezno), posredstvom agencije po osobi za sve putnike po uslovima (oko 1 € za odrase od 18-70 godina, oko 0, 50 € za decu od 6 meseci do 18 godina po danu)
- Fakultativne izleti, individualne troškove
- Održavanje higijene u izabranom apartmanu/studiju tokom boravka (čišćenje, pranje sudova, iznošenje smeća...)

Fakultativa:
Fakultativne izlete organizuje ovlašćena lokalna agencija, partner Organizatora prema sopstvenim uslovima, standardima i cenama. Organizator ne obavezuje svoje goste na korišćenje fakultativni izleta.

Napomena:
- Putnici u luci Volos napuštaju autobus sa svojim stvarima kada se ukrcavaju na trajekt. Po dolasku na ostrvo, putnike i njihove stvari preuzima i razvozi do izabranih vila lokalni autobus, iznajmljen od strane naše agencije. Vreme povratka poslednjeg dana boravka nije fiksno za svaku smenu, već zavisi od rasporeda vožnje trajekta.
- U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 sati, a isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 sati (lokalno vreme). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat. Tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Svaki peti dan se menja posteljina. Objekti su opremljeni peškirima.
- Ukoliko jedna osoba koristi apartman/studio/ doplata 50% na cenu iz tabele

Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe:
- dete do 6, 99 godina kada spava u zajedničkom ležaju, plaća samo cenu dečije autobuske karte od 65€; ima sedište u autobusu, ali nema svoj ležaj
- dete od 7 do 11, 99 godina plaća ležaj 80% od pune cene i ima svoj ležaj

Doplata:
Doplata za pomoćni ležaj je 80% od cene (obuhvata prevoz, smeštaj i trajekt)

Ne postoji mogućnost kupovine samo autobuske karte, sem u slučaju dece (videti ispod:" Popusti za decu")

Napomena:
- Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije i isključivo zavisi od momenta prijave putnika
- Broj putnika po smeni može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku
- Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani taksijem, mini-busom, kombijem ili putničkim autobusom. Prevoz se obavlja autobusom turističke klase (klima, audio-video opremom)
- Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza organizatora putovanja. Autobus po dolasku u mesto vašeg boravka staje što je moguće bliže smeštajnom objektu
- Predzadnji dan povratka sa letovanja, putnici su dužni da se informišu kod predstavnika ili će biti obavešteni na oglasnoj tabli o tačnom vremenu povratka po lokalnom vremenu

Organizator zadržava pravo da putem Last Minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. U slučaju promene kursa dinara ili cene prevoza, nenaplaćeni deo aranžmana podleže promeni. Akontacija od 30% se uplaćuje prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

Aranžman je rađen na bazi najmanje 45 putnika. Krajnji rok za obaveštenje o otkazivanju putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika je 5 dana pre datuma polaska. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Agencije

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije