prethodna
Kamari - Hotel Kamari Blue Boutique
Kamari - Hotel Kamari Blue Boutique
sledeća
Kamari - Hotel Mediterranean Beach
Kamari - Hotel Mediterranean Beach

Kamari - Hotel Kymata

Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Kamari - Hotel Kymata
Direktan čarter let iz Beograda

Paket aranžman (10 dana / 9 noći) - avio prevoz + transfer + smeštaj

Cene su izražene u € po osobi
Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklada. Obuhvata teritoriju od oko 96km2, dužina obale je 69km. Zapadna strana ostrva ona koja je okrenuta prema vulkanu, sa mestima Fira, Imerovigli, Firostefani, Oia je stenovita i strma i naziva se Kaldera. Istočna strana ima divne šljunkovite i peščane plaže. Na ovom najromantičnijem grčkom ostrvu, uživaćete u nezaboravnom pogledu na vulkan sa Fire, najlepšim zalascima sunca iz mesta Oia i lepim plažama i dobrom provodu u Kamariju ili Perisi.
Kamari je popularno turističko mesto sa lepom šljunkovitom plažom, brojnim kafićima, restoranima i noćnim klubovima. Kamari ima divnu promenadu za šetnju pored mora u dužini od nekoliko kilometara. Brojni restorani i taverne imaju izuzetno popularne cene za ručak ili večeru, niže nego na drugim grčkim ostrvima. Kamari je udaljen samo 9km od litice i poznatog mesta Fira (glavni grad). Odlična autobuska veza omogućiće Vam da za samo 15 min stignete do Kaldere (Fira) po ceni od oko 1, 5eur po pravcu. Autobuska veza iz Kamarija za Firu, a dalje za Oia, Perisu, Perivolos, Imerovigli saobraća po utvrđenom redu vožnje koji se poštuje do kasno uveče. Perissa / Perivolos - u nastavku Kamarija, sa druge strane ostrva su predivne plaže Perisse i Perivolosa (sitan šljunak i pesak). Ako želite aktivan odmor, sportove na plaži i vodi, noćne klubove na plaži, odličnu atmosferu poznatih klubova. Perivolos je idealno mesto da provedete dan i osetite dah mondenskih letovališta.

Hotel Kymata 2* - Kamari / Santorini
Lokacija: Hotel Kymata se nalazi u mestu Kamari, od plaže je udaljen 50m. Od aerodroma hotel je udaljen 4km, a od Fire 8km.
Hotelski sadržaj: recepcija, sala za doručak, bašta, bazen, internet.
Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, frižider, sat TV, fen, kupatilo, balkon ili verandu.
Studija: Imaju isti sadržaj kao sobe kao i mini kuhinju opremljenu osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka.
Usluga: Noćenje sa doručkom ili najam studija
Klima je uključena u cenu

Doplate i napomene:
- Klima, sef i Wi-Fi u javnim prostorijama besplatno.
- Doplata za ručak ili večeru 15€ po osobi/dan, deca 10€/dan u restoranu Bacchus u Kamariju, doplata na licu mesta.
- Usluga u studiju je najam, a u sobi je noćenje sa doručkom. Mogućnost doplate za doručak u studijima 5€ po osobi/dan.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Santorini: turistički aranžman započinje 2h pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.
2. do 10. dan Santorini: slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.
11. dan Santorini - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda sa međusletanjem na Karpatos. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Povratna avio karta na relaciji Beograd - Santorini - Beograd (čarter let).
- Transferi na Santoriniju aerodrom - hotel - aerodrom.
- Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja.
- Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37.50€ za odrasle i decu preko 2 godine (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 15.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. Iznos taksi je podložan promeni.
- YQ taksa - doplata za gorivo (za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
- Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela).
- Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
- Organizator savetuje i preporučuje kupovinu osiguranja od otkaza putovanja. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu.
- Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1.5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*; 0.25€ za std/apt 1key-2key, 0.50€ za std/apt 3key, 1€ za std/apt 4key.
- Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu dinara NBS na dan uplate. Informaciju o kursu možete pogledati na sajtu agencije ili pozivom poslovnice.
- Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana. Preostali deo aranžmana isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju kašnjenja, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije, a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova.
- Odloženo plaćanje čekovima građana: prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana.Preostali deo paket aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.11.2020. Datumi realizacije su 10., 20. ili 30. u mesecu.
- Odloženo plaćanje na 4 rate platnim karticama Banca Intesa (Visa i Master): prilikom prijave plaća se 40% paket aranžmana sa realizacijom odmah. Preostalih 60% paket aranžmana plaća se najkasnije do 20 dana pre polaska odloženim plaćanjem na 4 jednake mesečne rate platnim karticama Banca Intesa (važi za uplate u agenciji).
- Platnim karticama (Visa, Master i Dina).
- Virmanska uplata fizičkih i pravnih lica sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture ili prijave. U slučaju promene kursa dinara na dan uplate, nenaplaćeni deo podleže promeni i doplati (valutna klauzula).

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 00
  +381 11 2459 536
 • Adresa:
 • Njegoševa 41/1, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije