Pitagorin - Hotel Akrogiali

Pitagorin - Hotel Akrogiali
 • Cena:
 • od 340 do 440 € + din. deo
 • Kategorizacija smeštaja:
 • Destinacije:
 • Grčka: Samos
 • Vrste putovanja:
 • Letovanje
Pitagorin - Hotel Akrogiali
Pitagorin - Hotel Akrogiali
Pitagorin - Hotel Akrogiali
Pitagorin - Hotel Akrogiali
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs

Cena aranžmana po osobi: 1990 dinara (odrasli i deca) + devizni deo iz tabele

Paket aranžman / avio prevoz i smeštaj na bazi 10/11 noćenja i izabrane usluge
Samos
Samos spada u severoistočna egejska ostrva i jedno je od najposećenijih iz ove grupe, ostrvo na kome se prepliće grčka tradicija, istorija i gostoljubivost sa prirodom koja oduzima dah. Kristalno čisto more, prelepe plaže i obilje zimzelenog i mediteranskog rastinja čine da na ostrvu primećujete samo zelenu i plavu boju, prošarane belilom kućica, crkava i manastira.

Hotel Akrogiali 2*
Lokacija:
Hotel Akrogiali je prijatan manji hotel smešten u mestu Potokaki Beach. Nalazi se na samoj Potokaki šljunkovitoj plaži. Do
mesta Pitagorio, koje je udaljeno 1.5 km, može se prošetati uređenom stazom uz ulicu. Aerodrom se nalazi u neposrednoj blizini
hotela, a do njega se stiže vožnjom od oko 2.5 km. Glavni grad Samos udaljen je oko 15 km.
Sobe: Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), sef, frižider, klima uređaj i balkon.
Hotelski sadržaj: Osim sale u kojoj se služi doručak, hotel ima bar. Gostima je na raspolaganju wi-fi.
Sport i zabava: Pored hotela nalazi se taverna, a prodavnica je u neposrednoj blizini. U mestu Pitagorio nalazi se veliki broj
prodavnica, restorana, kafića i taverni.

Program putovanja:
1 dan Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta. Čarter let za Samos. Nakon sletanja transfer do hotela. Noćenje.
2 - 10 /11 dan Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
11 /12 dan Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.

U cenu aranžmana je uključeno:
- avionski prevoz direktim čarter letom Beograd - Samos - Beograd
- transferi aerodrom - hotel - aerodrom
- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

U cenu aranžmana nije uključeno:
- aerodromske takse 36, 5 eur (Beograd 21.42 eur, Samos 14.10 eur, DCV taksa 0.98 eur), plaćaju se u agenciji uz aranžman.
- doplata za YQ taksu 10 eur (taksa za poskupljenje goriva, njena visina zavisiće od devijacije cene goriva I biće objavljivana dva puta mesečno.
- zdravstveno putno osiguranje
- boravišna taksa

Boravišna taksa:
Od 01 Januara 2018.godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana: Okvirni iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0, 5€, hoteli 3* - 1, 5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0, 25€, apartmani 3 ključa - 0, 5€, apartmani 4ključa - 1€.

Fakultativni izleti - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.

Opšte napomene:
Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Prevoz avionom: Kompanija Air Srbija je glavni prevoznik putnika Agencije. Agencija nije u mogućnosti da garantuje vreme polaska po kojem će čarter letovi kompanije Air Srbija biti realizovani. Vreme leta na čarter letovima, objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa.
Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučejevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.
Prtljag: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga, organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice, manikir setovi i drugi oštri predmeti, bilo kakve tečnosti, gelovi, sprejevi i pene.
Izgubljeni i zakasneli prtljag: Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen, po dolasku na aerodrom obavestite agenta aviokompanije i predstavnika agencije (na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga, nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.
Transferi od/do aerodroma: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik agencije, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu. Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena, vratite ključeve (od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune.
Napomena: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, isti možete zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.
Hotelski smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
Napomena: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
All Inclusive - Sve Uključeno Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive koncept za vaš hotel.
Pomoćni krevet: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.
Klima uređaj: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.
Putna dokumenta: Sva dokumenta aerodromski predstavnik agencije predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije na aerodromu Beograd. Po preuzimanju dokumenata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz Opštih Uslova Putovanja- kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Predstavnik agencije - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,...) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizatorputovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja Turističke Agencije. Organizator putovanja je Turistička Agencija. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 120 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti