prethodna
Karlovasi - Hotel Erato
Karlovasi - Hotel Erato
sledeća
Kerveli Bay - Hotel Kerveli Village
Kerveli Bay - Hotel Kerveli Village

Karlovasi - Hotel Samaina Inn

Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn
Karlovasi - Hotel Samaina Inn

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs


Samos
Kažu da je ljubav ona pogonska sila koja dan čini drugačijim, a život lepšim. Kažu i da je ljubav nešto tajnovito, lepo i jedinstveno. Upravo takav je i Samos, biser Egejskog mora, savršen spoj bogate istorije i neverovatne prirode, gde se brižljivo gaji ljubav prema dobrom vinu i tradiciji.Samos je rodno mesto matematičara i filozofa Pitagore, Epikura, boga užitaka i boginje Here, zaštitnice žena i dece. Upravo na Samosu Heru je ugledao vrhovni bog grčke mitologije, Zevs, zaljubio se u nju i oženio je. Prema legendi, tu su proveli najlepše dane svog božanskog života, zbog čega je Hera ostrvu podarila posebne čari koje se posetiocima urežu u sećanje i probude želju za bar još jednim povratkom.
Samos spada u severoistočna egejska ostrva i jedno je od najposećenijih iz ove grupe, ostrvo na kome se prepliće grčka tradicija, istorija i gostoljubivost sa prirodom koja oduzima dah. Kristalno čisto more, prelepe plaže i obilje zimzelenog i mediteranskog rastinja čine da na ostrvu primećujete samo zelenu i plavu boju, prošarane belilom kućica, crkava i manastira.

Karlovasi
Drugi najveći grad na ostrvu Samos, proteže se na severo - zapadnoj strani ostrva. Okružen je zelenim seocima koji obiluju bujnom vegetacijom i plažama sa najčistijom vodom. Grad je neobično podeljen na pet celina: Zona gde je luka, stari grad Karlovasi, srednji deo grada, novi deo grada i oblast zaliva. Udaljen je od aerodroma 25 km.

Hotel Samaina Inn 4*
Lokacija: Ovaj udoban i moderan hotel se nalazi na samoj plaži, u blizini mesta Karlovasi.
Sadržaj: Restoran, bar, snack bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, mini klub "Margarita" koji radi 4 sata dnevno, 6 dana u nedelji, malo igralište za decu, teren za tenis, košarku, stoni tenis, teretana, wif-fi na zajedničkim površinama.
Sobe: Kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, mini frižider, balkon.
Usluga: All inclusive - doručak, ručak, večera po sistemu samoposluživanja, tematske večere 3 puta nedeljno, grčka muzika uživo 2 puta nedeljno, specijalni dečiji meni 2 puta nedeljno, sladoled samo za decu od 11:00 do 17:00, voda, bezalkoholna pića, točeno pivo, lokalna alkoholna pića od 10:00 do 22:00, određeni kokteli od 17:00 do 18:00, filter kafa od 10:00 do 22:00, kolačići i užine od 11:00 do 18:00, sportske aktivnosti po određenom rasporedu; korišćenje terena za tenis, košarku i teretane tokom celog dana. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu (5 eur komplet 2 ležaljke i suncobran).
Napomena: Zbog blizine aerodroma mogući su niski preleti aviona. Noćni letovi su zabranjeni.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti