Vila Mihalis

Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
Vila Mihalis
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi11 danastudionajamprevoz autobusomdetaljnije
Paket - 10 noćenja + bus

Cene su u € po osobi

Cena uključuje: 10 X noćenje u sobi 1/2+1 studio ii sprat bm tv h št. 1 , wi-fi, organizovan bus prevoz, usluge relaxovog predstavnika , 1 x dete do 16 godina besplatan smeštaj.

Dete besplatno: 1 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
Platamon
U podnožju Olimpa, planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se oblast Pijerija, čuvena po 70 kilometara dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti. Platamon ima oko 1500 stanovnika. Udaljen je 54 km od grada Larise i 38 km od grada Katerini sa kojima je povezan voznim i autobuskim linijama. Prema predanju ime potiče ili od platan drveća koje se nalazi u okolini grada ili od široke peščane plaže. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi venecijanski dvorac.
Platamon se smatra jednom od najznačajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Grad je dom brojnim restoranima, kafeterijama, hotelima i kamp odmaralištima. Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, panoramskim pogledima, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti. Tokom letnjeg perioda, zbog velikog broja posetilaca i turista, mesto udomi i do 120.000 ljudi. Veliki broj turista dolazi iz istočnih zemalja, kao i iz lokalnih grčkih gradova.

Apartmani Mihalis 3*
Lokacija: Platamon, centar, GPS 39.995313, 22.618274
Plaža: Kuća je šetalištem razdvojena od peščano - šljunkovite plaže.
Bazen: Ne.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, uz doplatu (5 EUR/studio/dan). Nije dozvoljeno korišćenje klima uredjaja kada niste u studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: U caffeu u prizemlju. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: U ulicama iza vile.

Opis soba:
1/2+1 Studio: tri standardna ležaja (90x190 cm), klima uređaj, TV. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Terasa sa pogledom na more ili na ulicu (pogledati oznaku u cenovniku).

Ostalo:
Smeštaj u vili je u studijima, sa TV-om i klima uređajima, na drugom spratu. Čista posteljina na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni peškirima ni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.

Paketna cena obuhvata:
- autobuski prevoz Beograd - Platamon - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinaciji

Dodatne koristi: app je na obali

Koristi uz doplatu: odabir sedišta u autobusu, korišćenje klima uredjaja

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava i putnik je u obavezi da prihvati sedište koje agencija odredi, bez mogućnosti izmena nakon pravljenja rasporeda sedenja. Ukoliko gost želi da izabere određeno sedište (od dostupnih u tomtrenutku) doplata je 10 EUR po osobi i prijavu je potrebno izvršiti prilikom rezervacije aranžamana. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnog odmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog mogućih ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će prići što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije