prethodna
Hotel Cronwell Platamon Resort (ex Platamon Palace)
Hotel Cronwell Platamon Resort (ex Platamon Palace)
sledeća
Hotel Kronos
Hotel Kronos

Hotel Kronos

Hotel Kronos
First minute - 20% popusta za uplate do 31.12.2017. uz avans od 50 % do 15.01.2018.

Cene su izražene po osobi dnevno na bazi noćenja sa doručkom.

Cene date u tabeli u eurima su informativnog karaktera i podložne promenama. Molimo Vas da za trenutno važeći cenovnik kontaktirate agenciju.
Grčka
Zemlja bogova i boginja, mitova i legendi, postojbina mnogih nauka, otadžbina najvećih umova Starog veka, kolevka olimpijskih nadmetanja… i najbolja moguća ponuda za vaš odmor… Grčka je najbolja kombinacija starog i novog, drevnih spomenika kao svedočanstva burne istorije o mnogim zbivnjima u drevnoj Heladi... Ona je kao cvet iskopan iz zemlje, cvet malo okrnjen, ali lep i večit zbog svoje starosti i lepote uklesane u kamenu...

Hotel Kronos 4* www.kronos-sa.gr
Lokacija: Hotel Kronos, okružen prelepim zelenilom, nalazi se u glavnoj ulici mesta Platamon, udaljen od mora i šljunkovite plaže oko stotinak metara. Hotel je potpuno renoviran 2008.-e godine.
Sadržaj: bar, restoran, bar na bazenu, dečije igralište, mini klub, mini market, menjačnicu, rent-a-car, internet, TV, bazen, dečiji bazen, na bazenu suncobrane i ležaljke za goste.
Sobe: su jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne sa krevetom na sprat i trokrevetne. Svaka soba ima SAT TV, telefon, sef, mini bar, fen, AC, internet.
Smeštaj:
- Soba 1/2, 1/3 - smeštajna jedinica u hotelu ili vili koja nema kuhinjske elemente, a ponekada ni terasu, sa dva odvojena ležaja ili francuskim ležajem
- Family room sa krevetima na sprat - porodična soba u hotelu (najčešće jedna prostorija) odgovarajuće kvadrature za četiri osobe sa minimum dva prava ležaja i krevetom na sprat za decu

Doplate i popusti:
- U 1/2 i 1/3 sobama prvo dete do 14 godina GRATIS
- Wi-Fi, sef i A/C – BESPLATNO
- Obroci na bazi švedskog stola

First minute popusti:
- 20% popusta za uplate do 31.12.2017. uz avans od 50 % do 15.01.2018.

Program putovanja:
1. dan - ulazak u sobe posle 14 h
2. dan do poslednjeg dana - slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka - napuštanje soba do 10 h. Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
- smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje (0.5 eur/dan za osobe do 18 god.; 1 eur/dan za osobe od 18-75 god.; 2 eur/dan za osobe preko 75 god. - Milienijum osiguranje)
- individualne troškove putnika
- prevoz do odredišta
- U gore navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta.

Napomena:
- putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
- o raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
- late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
- dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od tri do pet zvezdica ( 3* do 5*)
- opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
- svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
- putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

Način plaćanja:
- Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (Komercijalna banka).
- Plaćanje je moguće izvršiti i putem platnih kartica (Dina, Visa card,Master, Maestro) po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate kao i putem profaktura koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja.

Aqua Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3233 652
  +381 11 3347 038
 • Adresa:
 • Čumićevo sokače, lok. 138, Beograd
 • Website:
 • https://www.aquatravel.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti