prethodna
Hotel Viktoria
Hotel Viktoria
sledeća
Paralia - Vila Iliana
Paralia - Vila Iliana

Paralia - Vila Christin

Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs


Cena po osobi na bazi najma studija-apartmana u eur
Paralia omiljeno letovalište naših turista, udaljeno je 67km od Soluna i na 6 km od trgovačkog grada Katerini. Nalazi se u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora i pruža toplinu i udobnost svojim hotelima, vilama, peščanom plažom, uz mnogo radnji, lepih restorana, taverni, barova, noćnih klubova.

Vila Christin
Vila Christin se nalazi na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 7€ po danu za dva klima uređaja, odnosno 5€ po danu za korišćenje jednog klima uređaja), TV i terasu. Apartman 1/3+1 ima spavaću sobu u kojoj se nalaze francuski i single ležaj i kuhinju u kojoj je pomoćni ležaj. Petokrevetni dupleks apartman ima dve spavaće sobe, u jednoj sobi je francuski i single ležaj, u drugoj sobi su dva single ležaja i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Apartmani se nalaze na prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu

Program putovanja:
1 dan - Polazak autobusa iz Beograda u 17h sa Terminala za turističke autobuse-SP Lasta (autoput Beograd-Niš br. 4); dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti dva dana pre polaska tačno vreme i mesto polaska.
2 dan - Dolazak na odredište do 12h, ulazak u smeštajne jedinice posle 14h.
2 - 11 dan - Boravak na bazi 10 noćenja u izabranim studijima/apartmanima.
12 dan - Napuštanje studija/apartmana do 09h. Polazak za Požarevac/Veliko Gradište/Beograd iz Paralije u 12:00h po lokalnom vremenu. Proveriti sa predstavnikom dan pred polazak tačno vreme i mesto polaska. Dolazak u Požarevac/Veliko Gradište/Beograd oko 24h.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja
- Usluge licenciranog pratioca grupe do destinacije
- Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji
- Troškove organizacije i realizacije aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Autobuski prevoz - plaća se na osnovu cene iz tabele, osim za paket aranžmane označene zvezdicom gde je prevoz uračunat u cenu
- Boravišnu taksu - plaća se na licu mesta 0, 5€ po studiju/apartmanu po danu, osim za hotel Hellas gde se naplaćuje 1, 5 € po studiju po danu. Boravišna taksa je podložna promeni
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika

Cena autobuskog prevoza iz Beograda:
- Povratna karta - 55 € / deca (do 2004. godišta) - 40 €
- Jedan pravac - 40€ / deca (do 2004. godišta) - 30 €

Uslovi smeštaja:
- Dete može da deli ležaj sa roditeljima ukoliko nije starije od 7 godina.
- Dvoje dece do 7 godina, u pratnji 2/3/4/5 punoplatežnih osoba u studijima ili apartmanima mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju po 50% cene smeštaja.
- Ukoliko putnik putuje sam plaća dve pune cene.

Napomene u vezi smeštaja:
- U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka posle 14h, a napušta se poslednjeg dana boravka do 09h po grčkom lokalnom vremenu.
- Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
- Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu I na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani.
- Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni.
- Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka (osim gde je drugačije navedeno).
- Agencija na svakoj destinaciji ima lokalnu agenciju/vlasnika hotela ili vile koji su dužni da vode računa o gostima. Predstavnik pomaže u rešavanju realnih problema koje je moguće otkloniti a uz dobronamernu saglasnost i strpljenje putnika.
- Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima putnik prijavljuje predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu tokom boravka putnik je u obavezi da nadokandi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
- Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75-90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110-140 cm. Pomoćni ležaj može biti fotelja ili sofa na rasklapanje ili krevet manjih dimenzija.
- Opis vrste smeštajnih jedinica: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležaja i kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Apartman je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC), odvojene spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i odvojene kuhinje opremljene rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Postoji mogućnost da u kuhinji bude određeni broj ležaja. Dupleks apartman je smeštajna jedinica koja ima kupatilo (tuš/WC), dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja I zaseban kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj...).
- Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
- Ukoliko neka vila/hotel poseduje parking to ne znači garantovano raspolaganje istim.

Napomene u vezi prevoza:
- Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).
- Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
- Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.
- Svaki putnik koji koristi autobuski prevoz mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.
- Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 30 putnika po smeni. Za manji broj prijavljenih putnika agencija organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom.
- Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na autoputu Beograd - Preševo. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci autoputa.
- Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (gužva na granicama, zastoji na putu…).
- Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i ferr shop).
- Agencija zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do međustanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice ili od međustanice do odredišta iz aranžmana. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Ruta transfera, mesta polazaka, pauza I vrsta vozila za transfer je isključivo u nadležnosti agencije. Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem-direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
- Nekada fizički nije moguće da autobus priđe vili/hotelu pa je potrebno određenu distancu prepešačiti sa prtljagom.
- Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.
- Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.
- U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici kojapredstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).

Sopstveni prevoz:
Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze. Putnici koji koriste sopstveni prevoz dužni su da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju. Smeštaj putnika koji dođu svojim prevozom moguć je u periodu od 08h do 22h. Postoji mogućnost da predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne može smestiti odmah putnike na sopstvenom prevozu.

Ostale važne napomene:
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (vreme polaska, povratka i sl.) i ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste I učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
- Organizator putovanja zadržava pravo da putem last minute ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije