prethodna
Paralia - Vila Christin
Paralia - Vila Christin
sledeća
Paralia - Vila Korali
Paralia - Vila Korali

Paralia - Vila Iliana

Paralia - Vila Iliana
Paralia - Vila Iliana
Paralia - Vila Iliana
Paralia - Vila Iliana
Paralia - Vila Iliana
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs


Cena po osobi na bazi najma studija-apartmana u eur
Paralia omiljeno letovalište naših turista, udaljeno je 67km od Soluna i na 6 km od trgovačkog grada Katerini. Nalazi se u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora i pruža toplinu i udobnost svojim hotelima, vilama, peščanom plažom, uz mnogo radnji, lepih restorana, taverni, barova, noćnih klubova.

Vila Iliana
Vila Iliana se nalazi na 10 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 3€ po studiju po danu ili 5€ po apatmanu po danu), TV, terasu. Trokrevetni studio ima francuski i single ležaj. Šestokrevetni dupleks apartman ima dve spavaće sobe, u svakoj sobi francuski i single ležaj i odvojenu kuhinju. Vila ima recepciju, lift i caffe bar. Korišćenje sefa (na recepciji) uz doplatu 2 € po danu. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Apartman i studiji se nalaze na prvom i drugom spratu.

Program putovanja:
1 dan - Polazak autobusa iz Beograda u 17h sa Terminala za turističke autobuse-SP Lasta (autoput Beograd-Niš br. 4); dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti dva dana pre polaska tačno vreme i mesto polaska.
2 dan - Dolazak na odredište do 12h, ulazak u smeštajne jedinice posle 14h.
2 - 11 dan - Boravak na bazi 10 noćenja u izabranim studijima/apartmanima.
12 dan - Napuštanje studija/apartmana do 09h. Polazak za Požarevac/Veliko Gradište/Beograd iz Paralije u 12:00h po lokalnom vremenu. Proveriti sa predstavnikom dan pred polazak tačno vreme i mesto polaska. Dolazak u Požarevac/Veliko Gradište/Beograd oko 24h.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja
- Usluge licenciranog pratioca grupe do destinacije
- Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji
- Troškove organizacije i realizacije aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Autobuski prevoz - plaća se na osnovu cene iz tabele, osim za paket aranžmane označene zvezdicom gde je prevoz uračunat u cenu
- Boravišnu taksu - plaća se na licu mesta 0, 5€ po studiju/apartmanu po danu, osim za hotel Hellas gde se naplaćuje 1, 5 € po studiju po danu. Boravišna taksa je podložna promeni
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika

Cena autobuskog prevoza iz Beograda:
- Povratna karta - 55 € / deca (do 2004. godišta) - 40 €
- Jedan pravac - 40€ / deca (do 2004. godišta) - 30 €

Uslovi smeštaja:
- Dete može da deli ležaj sa roditeljima ukoliko nije starije od 7 godina.
- Dvoje dece do 7 godina, u pratnji 2/3/4/5 punoplatežnih osoba u studijima ili apartmanima mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju po 50% cene smeštaja.
- Ukoliko putnik putuje sam plaća dve pune cene.

Napomene u vezi smeštaja:
- U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka posle 14h, a napušta se poslednjeg dana boravka do 09h po grčkom lokalnom vremenu.
- Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
- Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu I na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani.
- Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni.
- Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka (osim gde je drugačije navedeno).
- Agencija na svakoj destinaciji ima lokalnu agenciju/vlasnika hotela ili vile koji su dužni da vode računa o gostima. Predstavnik pomaže u rešavanju realnih problema koje je moguće otkloniti a uz dobronamernu saglasnost i strpljenje putnika.
- Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima putnik prijavljuje predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu tokom boravka putnik je u obavezi da nadokandi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
- Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75-90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110-140 cm. Pomoćni ležaj može biti fotelja ili sofa na rasklapanje ili krevet manjih dimenzija.
- Opis vrste smeštajnih jedinica: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležaja i kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Apartman je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC), odvojene spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i odvojene kuhinje opremljene rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Postoji mogućnost da u kuhinji bude određeni broj ležaja. Dupleks apartman je smeštajna jedinica koja ima kupatilo (tuš/WC), dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja I zaseban kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj...).
- Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
- Ukoliko neka vila/hotel poseduje parking to ne znači garantovano raspolaganje istim.

Napomene u vezi prevoza:
- Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).
- Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
- Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.
- Svaki putnik koji koristi autobuski prevoz mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.
- Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 30 putnika po smeni. Za manji broj prijavljenih putnika agencija organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom.
- Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na autoputu Beograd - Preševo. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci autoputa.
- Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (gužva na granicama, zastoji na putu…).
- Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i ferr shop).
- Agencija zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do međustanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice ili od međustanice do odredišta iz aranžmana. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Ruta transfera, mesta polazaka, pauza I vrsta vozila za transfer je isključivo u nadležnosti agencije. Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem-direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
- Nekada fizički nije moguće da autobus priđe vili/hotelu pa je potrebno određenu distancu prepešačiti sa prtljagom.
- Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.
- Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.
- U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici kojapredstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).

Sopstveni prevoz:
Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze. Putnici koji koriste sopstveni prevoz dužni su da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju. Smeštaj putnika koji dođu svojim prevozom moguć je u periodu od 08h do 22h. Postoji mogućnost da predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne može smestiti odmah putnike na sopstvenom prevozu.

Ostale važne napomene:
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (vreme polaska, povratka i sl.) i ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste I učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
- Organizator putovanja zadržava pravo da putem last minute ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%