prethodna
Vila Eftihia
Vila Eftihia
sledeća
Vila Estia
Vila Estia

Vila Elit

Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Vila Elit
Cene su izražene u evrima po osobi - autobuski prevoz + smeštaj

Polazak autobusa je dan ranije od termina u cenovniku
Paralija je jedno od najposećenijih letovališta regije Pireia. Odlikuje se dugom peščanom plažom, toplim morem, bogatim noćnim provodom i dinamičnom atmosferom. Restorani i barovi smešteni duž obale, zabavni park, mnogobrojni butici krzna i kože, zlatare, supermarketi. Paralija je mesto koje se konstantno razvija. Kada se uželite šetnje pored mora, tu je dugačko i lepo uređeno šetalište koje će Vas dovesti do Olimpic Beach-a, letovališta koje sve više stiče simpatije turista. Na svega pet kilometra od Paralije nalazi se trgovačka prestonica ove regije, Katerini, do koje je najlakše stići gradskim prevozom. Solun je udaljen nepunih devedeset kilometara i lako dostupan železničkim prevozom. Raznovrsnu turističku ponudu omogući će Vam veliki broj izleta: Meteori, Skiatos, Atina, Waterland…Uverite se sami zašto je Paralija najomiljenije srpsko letovalište!

Paralija je jedno od najposećenijih i najpopularnijih letovališta regije Pireia. Odlikuje je duga prelepa peščana plaža, toplo i bistro more, bogat noćni provod i dinamična atmosfera. Restorani i barovi smešteni su duž obale, a tu je i zabavni park koji predstavlja pravu atrakciju za decu i sve one koji se osećaju kao deca. Mnogobrojni butici krzna i kože, kao i zlatare predstavljaju pravi raj za sve ljubitelje kupovine. Paralija je bogata i supermarketima koji imaju bogatu ponudu lokalnih delikatesa. To je mesto koje se konstantno razvija. Kada se uželite šetnje pored mora, tu je dugačko i lepo uređeno šetalište koje će Vas dovesti do Olimpic Beach-a, letovališta koje sve više stiče simpatije turista. Na svega 5 km od Paralije nalazi se trgovačka prestonica ove regije, Katerini, do koje je najlakše stići gradskim prevozom. Solun je udaljen nepunih 90 km i lako dostupan železničkim prevozom. Raznovrsnu turističku ponudu možete videti i posredstvom velikog broja izleta: Meteori, Skiatos, Atina, Waterland.
Uverite se sami zašto je Paralija najomiljenije srpsko letovalište!

Vila Elit
Vila Elit ima odličnu lokaciju(na svega minutipo do plaže) u mirnom delu Paralije. U samoj blizini se nalazi veliki supermarket, pekara kao i veliki broj prodavnica, restorana, picerija, kafea, poslastičarnica… Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, liftom, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Sve terase imaju tendu. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 50m od vile(besplatan).
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: garderober, noćni stočić, telefon, klima uredjaj, terasu sa garniturom za sedenje i tendom..
1/2 studio: Dvokrevetni apartmani su sa dva standarna ležaja (širine cca 90 cm) ili 1 francuski ležaj (140cm). Opremljena kuhinja.
1/3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
Popusti:
jedno dete do 6 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje gratis smeštaj

Cene su izražene u evrima po osobi. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

Cena paket aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u izabranoj vili, autobuski prevoz, pratioca agencije, predstavnika i servis lokalnog partnera
U cenu nije uračunato:
Boravišna taksa (0, 5 € dnevno po studiju/apartmanu, plaća se na licu mesta), putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, održavanje higijene, fakultativni izleti i ostali individualni i ne pomenuti troškovi.

Uslovi plaćanja:
- 100% prilikom rezervacije, za First minute popust ili 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
- Plaćanje je moguće: gotovinom, čekovima građana, virmanski, administrativnom zabranom, karticama: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express.

Odloženo plaćanje:
- Bez uvećanja do 9 rata! Način plaćanja i max broj mesečnih rata: čekovi građana i kreditne kartice 6 rata, administrativne zabrane 12 rata. Krajnji rok za isplatu je 01.02.2021.
- 12 mesečnih rata - Kredit odobren od banke do mesečnih 12 rata.

Popusti:
- Deca do 9, 99 godina mogu da borave u zajedničkom ležaju i ostvaruju gratis smeštaj, plaćaju 44€.
- Deca do 11, 99 godina u sopstvenom ležaju i pratnji minimum 2 odrasle osobe ostvaruju popust 10€
- Kada 1/2 studio koristi jedna osoba ostvaruje popust: maj, jun i septembar - 40€, jul avgust 60€

Autobuski prevoz:
- Uključen je u cenu aranžmana. Datum polaska je dan ranije od datuma iskazanog u tabeli, dolazak u letovalište je sledećeg dana. Agencija će obezbediti prevoz udobnim autobusima turističke klase (klima, DVD-mp3...). Priključenje putnika na svim stajalištima i benzinskim pumpama duž auto-puta.
- Raspored sedenje se određuje po redosledu prijava putnika, moguć transferi iz mesta koja nisu na autoputu (min2). Po zakonu o saobraćaju RS, svaki putnik mora da ima obezbeđeno sedište. Rezervacija odredjenog mesta, kao i dodatno sedište u autobusu se doplaćuje.

Mesta:
- Beograd, Auto put, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, V. Banja, Trstenik, Kruševac

Doplata za polazak:
- Aranđelovac, Topola, G. Milanovac 5€, Novi Sad, Valjevo, Požega - 9€, Užice, Bor, Zaječar, Pirot -12€, Negotin 18€

Popust za polazak:
- Niš, Aleksinac, Leskovac, Vladičin Han, Vranje - 5€

Doplata:
Za izbor sedišta u autobusu 10€, doplata za dodatno sedište u autobusu 40€.

Smeštaj:
U apartmane prvog dana boravka najkasnije u 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Sve smeštajne jedinice su pospremljene. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan
da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku vile da bi se nedostaci otklonili.

Klima urađaj:
Upotreba klima uređaja kod vila Alex, Luiza A, Matula, Holiday LUX uključen u cenu. Kod ostalih vila korišćenje se doplaćuje na licu mesta (5-7€ dnevno)

Wifi:
Internet u vilama je uključen u cenu. Agencija ne može garantovati kvalitet ove usluge koja zbog nedovoljno dobre infrastrukture može biti vrlo promenjivog kvaliteta.

Napomena za putne isprave i vizni režim:
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija
Holiday ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
- Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji
www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz.

Važne napomene:
- Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz drugih gradova itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Agencije Holiday,
usklađeni sa YUTA standardima. Agencija Holiday poseduje Licencu OTP: 143/2020, kategorija licence A35. Cenovnik Br: 2 - 13.01.2020. korigovan 03.03.2020

Potvrda o garanciji putovanja:
Turistička agencija Holiday d.o.o. poseduje garanciju putovanja u visini od 350.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0162/2020 od 10.01.2020. godine, polisa broj 00433424 od 28.01.2020. godine. Osiguravač je Sava neživotno osiguranje akcionarsko društvo za osiguranje Beograd. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Holiday

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 335 220
  +381 34 335 344
  +381 34 304 976
 • Adresa:
 • Nikole Pašića 4, Kragujevac
 • Website:
 • https://holiday.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude