Vila Joyce (na plaži) - last minute

Vila Joyce (na plaži) - last minute
Cene su u € po osobi

Cena uključuje: Paket - 10 noćenja na bazi najma + bus

Dete besplatno: Dete do 16 godina besplatno -u studiju 1/2+1 ili APP 1/4+1, sa dvoje odraslih.Plaća paušal za prevoz - pogledati popuste i doplate.

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli
Olympic Beach je letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora.
Nalazi se pored Paralie, sa kojom je spojen 2 km dugom peščanom plažom.Udaljen je oko7 km od grada Katerini, a od Soluna oko 70 km do kojeg se može doći lokalnim autobusom.
U ovom malom letovalištu nalazi se jedan veliki park i igralište za decu, glavna pešačka zona sa brojnim restoranima, tavernama, kafićima, prodavnicama, suvenirnicama, a na plaži se, pored mnogih sadržaja, nalaze brojni kafići, klubovi i beach barovi. Blizina Paralie omogućuje buran noćno život.
Idelno je mesto za odmor porodice a za malo para. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora…

Vila Joyce 3*
Lokacija: Olympic Beach, centar. GPS 40.240359, 22.587586.
Plaža: Vila je parkom povezana sa peščanom plažom.
Bazen: Ne.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, uz doplatu (5 eura/studio/dan). Nije dozvoljeno korišćenje klima uredjaja kada niste u studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, Wi-Fi, besplatno. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: Da, javni parking u neposrednoj blizini vile.
Ostalo: Smeštaj u vili je u studijima i apartmanima, sa TV-om i klima uređajima, na prvom spratu. Čista posteljina na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni peškirima ni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.
Opis soba:
1/2+1 studio: dva standardna ležaja i fotelja na razvlačenje koja je dimenzija kao standardni ležaj (90x190 cm), klima uređaj, TV, ventilator. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Velika terasa sa pogledom na more. Komarnici. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 3.
1/4 App: dva standardna ležaja i fotelja na razvlačenje koja je dimenzija kao standardni ležaj (90x190 cm)u spavaćoj sobi, jedan standardni ležaj u kuhinji, klima uređaj, TV, ventilator. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Velika terasa sa pogledom na dvorište (izlaz iz sobe), mala terasa sa boćnim pogledom na more (izlaz iz kuhinje). Komarnici. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 4. Maksimalan broj osoba: 4.
1/4+1 App: tri standardna ležaja u spavaćoj sobi, jedan standardni ležaj i fotelja na razvlačenje koja je dimenzija kao standardni ležaj (90x190 cm) u kuhinji, klima uređaj, TV, ventilator. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Velika terasa sa pogledom na dvorište (izlaz iz sobe), mala terasa sa boćnim pogledom na more (izlaz iz kuhinje). Komarnici. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 4. Maksimalan broj osoba: 5.

Program putovanja:
1. Dan: Polazak iz Beograda. Proveriti dan pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa na sajtu www.relax.rs. Za polaske iz
ostalih gradova kontaktirajte agenciju.
2. Dan: Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
2 - 11. Dan: Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na
bazi odabrane usluge.
12. Dan: Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima po lokalnom vremenu (tačno vreme povratka zavisi od situacije u sabraćaju prilikom dolaska prethodne grupe, informaciju ćete dobiti od predstavnika na destinaciji).
13. Dan: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Aranžman obuhvata:
- autobuski prevoz Beograd - Olympic Beach - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinaciji

Aranžman ne obuhvata:
- individualne troškove,
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja,
- usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta.
- Turističku taksu

Popusti:
- Dete do 2 godine besplatno (nema ležaj ni mesto u autobusu).
- Dete od 2 do 16 godina na dodatnom ležaju besplatno.
- Odrasla osoba na dodatnom ležaju popust 50%.
- Dete od 2 do 16 godina na osnovnom ležaju 30% (samo u 1/2+1 STUDIO).
- Umanjenje cene za sopstveni prevoz 25 EUR (Broj smeštajnih jedinica sa mogućnošću umanjenja za sopstveni prevoz je ograničen).
- Umanjenje za spajanje smena – 15 EUR po smeni (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji koriste sopstveni prevoz ne ostvaruju ovo umanjenje).

Doplate:
- Paušal za prevoz za dete 2 – 16 godina na dodatnom ležaju 50 EUR.
- Za polazak iz Novog Sada 15 EUR.
- Za polazak iz Zrenjanina 10 EUR. (minimum za polaske iz bilo kog mesta osim Beograda je 6 prijavljenih putnika).
- Transfer plaćaju svi putnici, bez obzira na uzrast.
- Za izbor određenog sedišta u autobusu 10 EUR.
- Za upotrebu klima uređaja 5 EUR/dan (plaća se na licu mesta).
- Za turističku taksu 0.5 EUR po danu po studiju/apartmanu.

Način plaćanja:
- 30% prilikom rezervacije, ostatak do 15 dana pre putovanja ili na odloženo do 12 rata (čekovima, kreditnim karticama ili administrativnim zabranama).

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava, ukoliko gost želi da izabere određeno sedište doplata je 10 eur po osobi. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnog odmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Napomene: Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 40 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta. Organizator putovanja je Relax International, Bul. M. Pupina 10a, lok 19. Licenca OTP 488/2010, izdata 02.03.2010. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Relax International koji su sastavni deo ovog kataloga. Aranžman se realizuje u saradnji sa lokalnim partnerom, agencijom Excite Travel, Elefteriou Venizelou 9, Paralía, Pieria, Greece

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%