prethodna
Vila Janis Olimpic Beach - predsezona
Vila Janis Olimpic Beach - predsezona
sledeća
Vila Joyce (na plaži) - last minute
Vila Joyce (na plaži) - last minute

Vila Joyce

Vila Joyce
Paket - 10 noćenja + bus
Cene su u € po osobi

Cena uključuje: 10 X noćenje u sobi 1/4 app i sprat bms tv h št. 101 , x dete besplatno do godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Dete besplatno: 1 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
Olympic Beach
Olympic Beach je letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Nalazi se pored Paralije, sa kojom je spojen 2 km dugom peščanom plažom.Udaljen je oko7 km od grada Katerini, a od Soluna oko 70 km do kojeg se može doći lokalnim autobusom.
U ovom malom letovalištu nalazi se jedan veliki park i igralište za decu, glavna pešačka zona sa brojnim restoranima, tavernama, kafićima, prodavnicama, suvenirnicama, a na plaži se, pored mnogih sadržaja, nalaze brojni kafići i beach barovi. Blizina Paralije omogućuje buran noćni život.
Idelno je mesto za odmor porodice a za malo para. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora…

Apartmani Joyce 3*
Lokacija: Olympic Beach, centar. GPS 40.240359, 22.587586.
Plaža: Vila je parkom povezana sa peščanom plažom.
Bazen: Ne.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, uz doplatu (5 Eura/studio/dan). Nije dozvoljeno korišćenje klima uredjaja kada niste u studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, Wi-Fi, besplatno. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: Da, javni parking u neposrednoj blizini vile.

Opis soba:
1/2+1 Studio: dva standardna ležaja i fotelja na razvlačenje koja je dimenzija kao standardni ležaj (90x190 cm), klima uređaj, TV, ventilator. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Velika terasa sa pogledom na more. Komarnici. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 3.
1/4 App: dva standardna ležaja i fotelja na razvlačenje koja je dimenzija kao standardni ležaj (90x190 cm) u spavaćoj sobi, jedan standardni ležaj u kuhinji, klima uređaj, TV, ventilator. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Velika terasa sa pogledom na dvorište (izlaz iz sobe), mala terasa sa boćnim pogledom na more (izlaz iz kuhinje). Komarnici. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 4. Maksimalan broj osoba: 4.
1/4+1 App: tri standardna ležaja u spavaćoj sobi, jedan standardni ležaj i fotelja na razvlačenje koja je dimenzija kao standardni ležaj (90x190 cm) u kuhinji, klima uređaj, TV, ventilator. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Velika terasa sa pogledom na dvorište (izlaz iz sobe), mala terasa sa boćnim pogledom na more (izlaz iz kuhinje). Komarnici. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 4. Maksimalan broj osoba: 5.
Ostalo:
Smeštaj je u studijima i apartmanima na prvom spratu, sa TV-om i klima uređajima. Čista posteljina na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni peškirima ni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.

Paketna cena obuhvata:
- autobuski prevoz Beograd - Olympic Beach - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinaciji

Dodatne koristi: app je na obali

Koristi uz doplatu: odabir sedišta u autobusu, korišćenje klima uredjaja

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava i putnik je u obavezi da prihvati sedište koje agencija odredi, bez mogućnosti izmena nakon pravljenja rasporeda sedenja. Ukoliko gost želi da izabere određeno sedište (od dostupnih u tomtrenutku) doplata je 10 Eur po osobi i prijavu je potrebno izvršiti prilikom rezervacije aranžamana. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnog odmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog mogućih ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će prići što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja