Vila Nikos

Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Mogućnost plaćanja čekovima građana do 01.12.2010.

Grčka
Zemlja bogova i boginja, mitova i legendi, postojbina mnogih nauka, otadžbina najvećih umova Starog veka, kolevka olimpijskih nadmetanja… i najbolja moguća ponuda za vaš odmor… Grčka je najbolja kombinacija starog i novog, drevnih spomenika kao svedočanstva burne istorije o mnogim zbivnjima u drevnoj Heladi... Ona je kao cvet iskopan iz zemlje, cvet malo okrnjen, ali lep i večit zbog svoje starosti i lepote uklesane u kamenu...

Olympic Beach
Potpuno novo naselje, koje svakog leta postaje sve popularnije letovalište turista iz svih krajeva sveta. Tiho mesto veoma povoljno za miran odmor na zlatnim peščanim plažama u porodičnoj atmosferi! Udaljen je oko 2 km od Paralije ili polučasovnim hodom lepim šetalištem osvetljenim svetiljkama i mesečinom. Mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice i diskoteke daju poseban kolorit na ovom letovalištu.

Vila Nikos
Nalazi se u prvoj ulici i većina studija ima pogled na more. Studija u ovoj vili su opremljena čajnom kuhinjom,TV-om,terasom, kupatilom(TWC), a neki od njih imaju klimu. Korišćenje klima uredjaja se dodatno naplaćuje.

* Aranžman obuhvata 10 noćenja sa autobuskim prevozom iz Beograda po osobi
* Za polaske iz Niša aranžman se umanjuje za 10 eur-a.
* Deca od 2 - 7 god imaju popust 30%
* Dete do 2 godine ne plaća autobusku kartu kao ni smeštaj i ne koristi iste
* Kod sopstvenog prevoza aranžman se umanjuje za 25 eur-a (za odrasle), odn. za 35 eur-a (za decu od 2 - 7 godina)
* Ukoliko putnik putuje sam plaća 1.75 od osnovne cene 1/2 sobe
* Za smene 21.05., 31.05., 08.09. i 18.09. ne postoji mogućnost sopstvenog prevoza.
* Termini označavaju datum početka smene i datum polaska iz Grčke. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine date u cenovniku.

Aranžman obuhvata:
Najam studija ili apartmana na bazi 10 ili 9 noćenja po osobi, autobuski prevoz, tehničko vodjstvo i organizaciju puta.

Aranžman ne obuhvata:
Upotrebu klima uredjaja tamo gde je naznačeno da se ona doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 eura dnevno, održavanje higijene studija u toku boravka kao i sredstva za higijenu, karte za trajekt i medjunarodno zdravstveno osiguranje.
* Osiguranje -1euro dnevno (za starije od 70 godina 2 eura dnevno, za decu ispod 18 god 0.5 eur dnevno)

* Za putnike koji nemaju novi (crveni) biometrijski pasoš, neophodna je grčka šengen viza

Program putovanja:
1. dan – sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Noćna vožnja.
2. dan – dolazak na predviđenu destinaciju u prepodnevnim časovima.
2 – 12 dan - boravak u studijima na izabranoj destinaciji.
12 dan – napuštanje studija u 9.00 h. Polazak autobusa oko 17h po lokalnom vremenu (za tačno vreme polaska informisati se kod predstavnika agencije).
13. dan – dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Način plaćanja:
30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja. Moguće je plaćanje i na mesečne rate putem čekova građana i to do 01og decembra 2010. Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja(Alpha banka). Plaćanje je moguće izvršiti i putem platnih kartica (Yuba, Dina i Visa card) po prodajnom kusrsu poslovne banke na dan uplate kao i putem profaktura koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja.

Autobuski prevoz
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac autobusa ce uskratiti dalji prevoz putniku. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Moguće je priključenje i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put kao i gradovima udaljenim do 20 km od auto puta. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauzu i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Napomena:
U studio / apartman se ulazi prvog dana boravka u 14:00 h, a soba se napušta u 9:00 h poslednjeg dana boravka. Cene studia zavise od kvaliteta i lokacije objekta. Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio, ali su obavezni da nakon svog boravka vode sami računa o higijeni istog. Studiji nisu opremljeni peškirima, toalet papirom i sredstvima za higijenu. Doplata za PP (polu pansion) moguća je u Paraliji, Stavrosu, i na Tasosu (Limenas), 10 eur-a/dan - doručak, večera, meni.

Kategorizacija i standardna oprema studio/ apartmana:
Studio / apartman ima 1 ili 2 prostorije u kojima se nalazi naznačen broj ležaja i opremljenu čajnu kuhinja (bez rerne) sa frižiderom i osnovnim posuđem, TWC kao i balkonom. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je od 75 do 90, a za francuski krevet 120 d0 140 cm širine.
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude