Apartmani Amelie

Apartmani Amelie
Paket - 10 noćenja + bus
Cene su u € po osobi

Cena uključuje: 10 X noćenje, u sobi 1/2 studio i sprat b tv h št. 203, wi-fi, organizovan bus prevoz, usluge relaxovog predstavnika , x dete besplatno do godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Dete besplatno: 1 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
U podnožju Olimpa, planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se oblast Pijerija, čuvena po 70 km dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti.
Nei Pori se nalazi na 36 km od grada Katerini koji je glavni centar oblasti. Ovo lepo mestašce ima 630 stanovnika. Nei Pori je karakterističan po odlično uređenoj prelepoj peščanoj obali, širokim ulicama, trgovima, brojnim dečjim igralištima, tavernama i barovima.
Svaki turista u Nei Poriju ne sme propustiti da poseti Stari Pori i Stari Panteleimon. To su stari delovi ova dva mesta koji sa sobom nose očigledni duh prošlosti. Stoga su vrlo interesantni kao turističke atrakcije.
Redovnom autobuskom linijom oba grada su povezana sa Katarinijem, ekonomskim i turističkim centrom regije.

Apartmani Amelie 3*
Lokacija: Nei Pori, 200 m od centra. GPS 39.97835, 22.646935.
Plaža: 50 m, peščana plaža koja ima plavu zastavicu.
Bazen: Ne.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, uz doplatu (5 EUR/dan studio, 8 EUR/dan apartman). Nije dozvoljeno korišćenje klima uredjaja kada niste u studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, Wi-Fi, besplatno. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: Da, u ulici pored vile.

Ostalo: Smeštaj u vili je u studijima i apartmanima, sa TV-om i klima uređajima, na prvom i drugom spratu. Čista posteljina na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni peškirima ni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.

Opis soba: 1/4+1 APP duplex: dve spavaće sobe, u jednoj jedan francuski ležaj (140x90 cm) a u drugoj jedan manji francuski i jedan standardni ležaj (110x190 cm i 90x190 cm). Obe spavaće sobe imaju izlaze na terasu i klima uredjaje. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posudje i escajg za 5 osoba), TV, kupatilo sa tuš kadom. Apartmani se nalaze na prvom spratu. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 4. Maksimalan broj osoba: 5.
1/4 App duplex: dve spavaće sobe, u jednoj dva manja francuska ležaja (110x90 cm), a u drugoj dva standardna ležaja (90x190 cm). Obe spavaće sobe imaju izlaze na terasu i klima uredjaje. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posudje i escajg za 4 osobe), TV, kupatilo sa tuš kadom. Apartmani se nalaze na prvom spratu. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 4. Maksimalan broj osoba: 4.
1/2+1 Studio: jedan francuski i jedan standardni ležaj (francuski je dimenzija 140x190, a standardni 90x190 cm), klima uređaj, TV. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom, terasa. Studiji se nalazi na drugom spratu. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 3.
1/2 Studio: dva manja francuska ležaja (110x190 cm), klima uređaj, TV. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 2 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Velika ugaona terasa. Studio se nalazi na prvom spratu. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 2.

Paketna cena obuhvata:
- Autobuski prevoz Beograd - Nei Pori - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinaciji

Koristi uz doplatu: odabir sedišta u autobusu, korišćenje klima uredjaja

Napomene: Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava, ukoliko gost želi da izabere određeno sedište doplata je 10 Eur po osobi. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnog odmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta.Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti