Kuća Apostolis

Kuća Apostolis
Kuća Apostolis
Kuća Apostolis
Kuća Apostolis
Kuća Apostolis
Kuća Apostolis
Kuća Apostolis
Kuća Apostolis
Kuća Apostolis

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Nei Pori
Nalazi se južno od Platamona. Prelepo uređenu peščanu obalu zapljuskuje smaragdna, topla i bistra voda severnog Egeja. Samo mesto karakterišu vrlo široke ulice, uređeni trgovi i brojna igrališta za decu. Ovo prijatno podolimpsko mesto nudi veliki izbor sveže ribe u lepo uređenim tavernama, i odličan provod u barovima.

Kuća Apostolis
Nalazi se na oko 100 metara od plaže, u starom delu Nei Pori-a i oko 200 metara od centra. Smeštajne jedinice su 1/2, 1/3 i 1/4 studiji i nalaze se na prvom i drugom spratu. Trokrevetni studiji (jedan francuski ležaj i jedan krevet) i četvorokrevetni studiji (dva francuska ležaja) imaju jednu prostoriju. Sve jedinice poseduju čajnu kuhinju, TWC, balkon, klima uređaj i TV. Korišćenje klima uređaja se naknadno naplaćuje.

Program putovanja:
1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme Polazak autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan - 11. dan - Platamon/Nei Pori - dolazak u Platamon/Nei Pori, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana.
12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Cena aranžmana uključuje:
•prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) na relaciji Beograd-Platamon/Nei Pori-Beograd sa pratiocem grupe;
•uslugu smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja;
•servis predstavnika agencije;
•troškove organizacije programa;

Cena aranžmana ne uključuje:
•troškove obezbeđivanja-servisa grupnih viza ili troškove izdavanja garancije - za apliciranje za individualnu vizu u iznosu od 500, 00 dinara ;
•doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u tabeli);
•doplatu za pogled na more (iznos naglašen u tabeli);
•ostale individualne i nepomenute troškove;

Napomene:
Apartman / studio: Pored spavaće sobe (jedne ili dve), kupatila i balkona, u svakom je kompletno opremljena mini kuhinja, sa elementarnom opremom i priborom za pripremanje i konzumiranje hrane, za odgovarajući broj osoba. Kod nekih studija i apartmana, kuhinja nije posebna prostorija. Standard veličine ležaja: za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm širine, a bračni ležaj (dve osobe) 185-190 cm sa 120-150 cm širine. Najam uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara kao i komunalnu taksu. Posteljina je sastavni deo inventara (promena jednom u toku smene, pre ulaska u jedinicu), ali ne i peškiri, toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće i pranje posuđa. U toku smene korišćenja studia - apartmana gosti sami iznose smeće i održavaju čistoću. Sve smeštajne jedinice iz ove ponude registrovane su, pregledane I standardizovane od strane Nacionalne turističke asocijacije „EOT“. Pojedini standardi u nekim smeštajnim kapacitetima, u toaletima i kupatilima su uslovljeni načinom izgradnje, instalacijama i kapacitetima istovremenog korišćenja tople vode. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Cene i uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info - tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji.

Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i iste nadoknade.

Moguće je priključenje i izlazak putnika na benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Novi Sad - Preševo, kao i gradovima udaljenim do 20 kilometara od autoputa (o čemu odlučije isključivo agencija). U slučaju dodatnog transfera (npr. Beograd - Novi Sad) moguće je čekanje do šezdeset minuta. Agencija određuje mesta polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu.

Autobuski prevoz:
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Povratak autobusa u mesto polaska je dan kasnije u odnosu na datume poslednjeg dana boravka iz tabele. Polazak iz Beograda u 19:00h sa parkinga Sava Centra - savska strana. Povratak iz mesta boravka oko 16:00h poslednjeg dana iz tabela. Polazak iz Novog Sada je ispred hotela Sajam u 17:00 h.
Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto polaska autobusa!!

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate.
U mesečnim ratama:Akontacija 30% prilikom prijave u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate. Preostali iznos se plaća najkasnije 20 dana pre polaska, ili se deli na jednake mesečne rate (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate) počev od meseca koji sledi onom u kome je uplaćena akontacija ali tako da poslednja nemože dospevati posle 20. oktobra 2009. Pre termina putovanja rate se uplaćuju unapred, a jedino i samo za rate koje dospevaju nakon putovanja - deponuju se čekovi građana kao obezbeđenje plaćanja, po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan dospeća. Svaka rata dospeva na dan 10. tog ili 20. tog, u mesecu.
Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
Platnim karticama ili revolving karticama - mogućnost odloženog plaćanja (Visa, Visa Electron, Dina card).

Hit ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu