Vila Elsa

Vila Elsa
Vila Elsa
Vila Elsa
Vila Elsa
Vila Elsa

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Provincija Pieria nalazi se u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, u oblasti Tesalija, sa istoka je zapljuskuje Egejsko more, a sa zapada je štiti Olimp, koji predstavlja najvišu i najlepšu planinu Grčke. Pierijska regija poseduje peskovitu obalu dužine od oko 70km.

Nei Pori - Osnovano je sedamdesetih godina prošlog veka, a nalazi se južno od Platamona. Ima veliku peščanu, lepo uređenu plažu, toplo i čisto more. Samo mesto karakterišu vrlo široke ulice, uređeni trgovi, parkovi i igrališta za decu. Poseduje mnogo restorana, kafića, butika i velike mogućnosti za šetnju, odmor i zabavu.

Vila Elsa
Nalazi se na oko 50 metara od plaže, u starom delu Nei Pori-a i oko 150 metara od centra. Kuća je lepo uređena i poseduje lift i uređeno unutrašnje dvorište sa tušem. Smeštajne jedinice su 1/2, 1/3 i 1/4 studiji i nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Trokrevetni studiji (jedan francuski ležaj i jedan krevet) i četvorokrevetni studiji (dva francuska ležaja) imaju jednu prostoriju. Sve jedinice poseduju čajnu kuhinju, TWC, balkon, klima uređaj i TV. Korišćenje klima uređaja se naknadno naplaćuje.

Program putovanja
1. dan - Novi Sad / Beograd - sastanak putnika u 16:30h u N.Sadu i u 18:30h u Beogradu. Polazak autobusa u navedeno vreme (iz NS u 17:00h iz BG u 19:00h). Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan - 11. dan - Platamon / Nei Pori - dolazak u Platamon / Nei Pori, smeštaj, boravak u izabranom objektu.
12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13. dan - dolazak u Beograd / Novi Sad na mesto polaska u jutarnjim satima. Kraj usluga.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase (klima / video / audio) na relaciji iz programa sa pratiocem grupe
- uslugu smeštaja na bazi najma studija / apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja
- servis predstavnika agencije
- troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- grupnu grčku vizu - servis agencije za pribavljanje iste 500 din po imenu
- doplatu za klima uređaj, pogled na more (iznos posebno naglašen)
- doplatu za prevoz na relaciji N.Sad - Beograd - N.Sad - 13€
- fakultativne izlete
- individualne troškove
- ostale nepomenute usluge

Popusti:
- Deca do 2 godine besplatno (nemaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu)
- I dete u zajedničkom ležaju plaća prema cenama iz tabele (nema sopstveni ležaj i ima sedište u autobusu)
- II dete 2-12.god ima popust od 15€ na punu cenu (ima sopstveni ležaj i sedište u autobusu)
- Minimum punoplatežnih osoba u studiu je 2, u apartmanu 4.
- Popust za putnike koji ne koriste uslugu autobuskog prevoza: odrasli: 35€, deca do 12.god 20€

Doplate:
- Doplata za korišćenje klima uređaja studiu vila Vasilas iznosi 50€ za sve vreme boravka, a u apartmanima iznosi 70€ za sve vreme boravka, u vilama Apostolis, Elsa i Magda doplata je 50€ po studiu / aprtmanu za sve vreme boravka
- Doplata za pogled na more u vili Vasilas iznosi 10€ po smeni i po osobi
- Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 13€ po osobi
- Doplata za 1/1 (ukoliko putuje jedna punoplatežna osoba) je 70% od cene

Polazak autobusa dan ranije u odnosu na datume iz tabele:
• Iz Novog Sada u 17:00h sa parkinga kod hotela Sajam (restoran “Zlatna Medalja”)
• Iz Beograda u 19:00h sa parkinga Sava Centra - savska strana
• Povratak iz mesta boravka oko 16:00h poslednjeg dana iz tabele
• Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto polaska autobusa

Napomene:
• Viza: Putnik je u obavezi da dostavi neophodna dokumenta za pribavljanje Grčke kolektivne vize najkasnije 20 dana pred put. Individualnu Grcku vizu obezbedjuju sami putnici. Detaljne informacije o vizama potrazite u Agenciji.
• Apartman / Studio: Pored spavaće sobe (jedne ili dve), kupatila i balkona, u svakom je kompletno opremljena mini kuhinja, sa elementarnom opremom i priborom za pripremanje i konzumiranje hrane, za odgovarajući broj osoba. Kod nekih studija i apartmana, kuhinja nije posebna prostorija.
• Najam uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara kao i komunalnu taksu. Posteljina je sastavni deo inventara (promena jednom u toku smene) ali ne i peškiri, toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće i pranje posuđa.
• U toku smene korišćenja studia - apartmana gosti sami iznose smeće i održavaju čistoću. Sve smeštajne jedinice iz ove ponude registrovane su, pregledane i standardizovane od strane Nacionalne turističke asocijacije „EOT“. Pojedini standardi u nekim smeštajnim kapacitetima, u toaletima i kupatilima su uslovljeni načinom izgradnje, instalacijama i kapacitetima istovremenog korišćenja tople vode.
• Pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.
• Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Cene i i uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info - tabli i pisanih informacija predstavnika agencije.
• Za smeštaj gostiju, koji u letovalište dolaze organizovanim autobuskim prevozom, odgovoran je pratilac grupe. Gosti sa sopstvenim prevozom javljaju se u letovalištu sa vaučerom, lokalnoj agenciji ili domaćinu.
• Najam započinje najranije u 14:00h prvog dana a završava u 10:00h poslednjeg dana smene boravka. Za vremenski period od napuštanja apartmana / studija do polaska autobusa za Srbiju, uvek je obezbeđen prostor za prtljag dok sanitarnih prostorija za ove svrhe ima samo u nekim objektima.
• Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave predstavniku i iste nadoknade.
• U autobusu je zabranjeno pušenje i konzumiranje alkohola. WC nije u upotrebi. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i eventualne fizičke i mentalne nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Dolazak autobusa u letovalište je uobičajen oko podneva, a povratak u mesto polaska u jutarnjim satima (osim u slučajevima više sile). Moguće je priključenje i izlazak putnika na benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Novi Sad - Preševo, kao i gradovima udaljenim do 20 kilometara od autoputa (o čemu odlučije isključivo agencija). U slučaju dodatnog transfera (npr. Beograd - Novi Sad) moguće je čekanje do šezdeset minuta. Agencija određuje mesta polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu

Nacin plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po kursu Banke Intese za efektivu na dan uplate
• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije od 30%, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska.
• U mesečnim ratama: Akontacija 30% prilikom prijave. Preostali iznos se plaća najkasnije 20 dana pre polaska, ili se deli na jednake mesečne rate počev od meseca koji sledi onom u kome je uplaćena akontacija ali tako da poslednja ne može dospevati posle 20. 10. 2009. Pre termina putovanja rate se uplaćuju unapred, a jedino i samo za rate koje dospevaju nakon putovanja - deponuju se čekovi građana kao obezbeđenje plaćanja, po prodajnom kursu za efektivu, na dan dospeća. Svaka rata dospeva na dan 10. tog ili 20. tog, u mesecu.
• Kreditom poslovnih banaka na 12 - 24 meseca po uslovima koje određuje banka, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
• U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 18%.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
Organizator zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.

Svi putnici državljani Republike Srbije, koji se prijave i uplate aranžman do 31.03.2009. godine, su osigurani putnim zdravstvenim osiguranjem Delta Generali, standard - 35.000 € osigurane sume.
Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%