sledeća
Apartmani i studia Takis
Apartmani i studia Takis

Vila Temis

Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici (sopstveni prevoz)

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli.
Nea Vrasna se nalazi u oblasti Sv. Đorđe, na samo 73 km od centra Soluna. Duga pešačka plaža, širine 70-100 metara sastavljena je sa plažom Stavrosa sa jedne i Asprovalte sa druge strane. Osim peščane plaže, mora i sunca, Vrasna objiluje mnoštvom ribljih restorana, taverni i kafea što obećava dobar provod. Blizina Asprovalte (cca 500-1000 m) omogućava i dobar šoping. U samom mestu postoji dosta agencija za iznajmljivanje vozila, mopeda i bicikala, kao i mogućnost baljanja vodenim sportovima.

Vila Temis
Vila se nalazi na oko 150 metara od plaže, poseduje apartmane navedenih struktura. Svi apratmani poseduju odvojenu sapavacu sobu (duplexi dve spavaće sobe) i kuhinju, kupatilo i terasu. Apartmani imaju TV i klimu, koja se posebno plaća na licu mesta, 5 eur po danu. Posteljina se menja na 5 dana. Vila poseduje besplatnu Wi-Fi konekciju. Usluga na bazi najma.

Program putovanja:
1. dan: Beograd - sastanak putnika na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, Blok 42, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme (tačno vreme navedeno u tabeli). Putovanje sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Noćna vožnja.
2. dan - 11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14.00 h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12. dan: Napuštanje apartmana oko 9.00 h. Slobodno vreme do polaska. Sakupljenje putnika sa dogovorenog mesta (tačno vreme povratka po destinacijama oznaceno na dnu tabele). Polazak za Beograd.
13. dan: Beograd - Dolazak na parking preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, Blok 42, u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

Aranžman obuhvata:
Smeštaj od 11 dana / 10 noćenja sa uslugom po izboru, usluge turističkog vodiča-pratioca, organizaciju i vođstvo puta.

Aranžman ne obuhvata:
- Prevoz autobusom (TV, AC) na relaciji Novi Sad - Beograd - Niš - izabrana destinacija - Niš - Beograd - Novi Sad (cenovnik za autobus možete videti pod tabom " prevoz")
- Boravišnu taksu (plaća se posebno)

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Societe Generale na dan uplate.
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
- na rate čekovima građana do kraja decembra 2018.god;
- platnim karticama;
- putem administrativne zabrane (20% u gotovini na ime rezervacije, ostatak od 80% na adiministrativnu zabranu zaključno sa 25.12.2018 - nema popusta i nema uvećanja dela koji se deli na rate administrativnom zabranom).

Cenovnik prevoza:
- Nea Vrasna - Novi Sad min 20 putnika Parking ispred hotela Sajam u 17:30 h:
Odrasli 60e; Deca do 10 god. 50 e:jedan pravac 40e
- Nea Vrasna Beograd Blok 42 Novi Beograd u 19:00h
Odrasli 55e; Deca do 10 god. 45 e:jedan pravac 35e
- Nea Vrasna Niš Autoput kod hotela Nais u 23:30h
Odrasli 45e; Deca do 10 god. 35 e:jedan pravac 30e
Povratak sa destinacije poslednjeg dana u 16:15h po lokalnom vremenu

Prevoz se plaća u celosti, najkasnije 14 dana pre polaska u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate. Birana sedišta se doplaćuju 20 eur po osobi. Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi.

Napomena: Zbog fizičke nemogućnosti prilaza vilama, autobusi se zaustavljaju na velikim parkinzima (oko 50-100m do Vila) putnici sami nose prtljag u dolasku i odlasku od autobusa do vila.

Važno! ! ! Za putnike sa sopstvenim prevozom - po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaucer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slucaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.

Napomene:
- U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima niti higijenskim sredstvima. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.
- Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode u odnosu na uobicajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
- U slucaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoci turistima u mestu odredišta je ino partner
- Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa, bilo od strane subagenata, kao i od strane radnika u samoj agenciji, organizator ne snosi odgovornost.
- Organizator zadržava pravo da putem Last minite ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Kućni red:
Preuzimanje apartmana je od 14:00h a odjava do 09:00h. Apartman se iznajmljuje dnevno i mora se napustiti do 09:00h na dan izlaska, osim ako je dogovorom drugacije predvideno. Zadržavanje apartmana nakon 09:00h povlači naplatu narednog dana. Gosti su dužni svoje dragocenosti nositi uz sebe. Organizator iz objektivnih razloga nije u mogućnosti garantovati za iste. Uvođenje kućnih ljubimaca, odnosno njihov boravak u apartmanu je dozvoljen i dodatno se naplacuje 10 EUR dnevno. Gosti su dužni da čuvaju apartman, inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknađena. Gosti ne smeju izazivati neugodnu buku, galamu i remetiti javni red i mir. Ovo posebno važiod 14 do 17h (poslepodnevni odmor) kao i od 23 do 07h (nocni odmor). U apartmanima je moguće neometano primati goste, ukoliko se isti drže kućnog reda.
Agencija ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda gostu otkaže korišćenje apartmana. U cenu su uračunati čisti peškiri i posteljina za onoliko osoba koliko je najavljeno. Jedna od mnogobrojnih prednosti privatnog smeštaja nad hotelskim je ta da 90% naših smeštajnih kapaciteta poseduje kompletno opremljenu kuhinju kako za posluživanje tako i za komforno pripremanje obroka. Gde god je to bilo moguće, smeštajne kapacitete smo opremili širokopojasnim internetom koji je uračunat u cenu koju plaćate.
Izgubili ste ključ od apartmana?
Obavezni ste u najkraćem mogućem roku našem agentu prijaviti gubitak. U slučaju gubitka ključeva snosite troškove zamene brave i izrade novih ključeva u visini od 30 EUR.
Prilikom potvrde rezervacije, dobićete detaljna uputstva kako doći do apartmana. Ulazak u apartman je od (chek in) 14:00h a izlazak do (chek out) 09:00h. Ukoliko dolazite ranije, ulazak u apartman je moguć ako pre Vas nije bilo gostiju i apartman je spreman, u takvim slučajevima najbolje je kontaktirati nas dan pre dolaska u apartman i proveriti da li takva mogućnost postoji.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%