Vila Temis

Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Vila Temis
Cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici (sopstveni prevoz)

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli.
Nea Vrasna se nalazi u oblasti Sv. Đorđe, na samo 73 km od centra Soluna. Duga pešačka plaža, širine 70-100 metara sastavljena je sa plažom Stavrosa sa jedne i Asprovalte sa druge strane. Osim peščane plaže, mora i sunca, Vrasna objiluje mnoštvom ribljih restorana, taverni i kafea što obećava dobar provod. Blizina Asprovalte (cca 500-1000 m) omogućava i dobar šoping. U samom mestu postoji dosta agencija za iznajmljivanje vozila, mopeda i bicikala, kao i mogućnost baljanja vodenim sportovima.

Vila Temis
Vila se nalazi na oko 150 metara od plaže, poseduje apartmane navedenih struktura. Svi apratmani poseduju odvojenu sapavacu sobu (duplexi dve spavaće sobe) i kuhinju, kupatilo i terasu. Apartmani imaju TV i klimu, koja se posebno plaća na licu mesta, 5 eur po danu. Posteljina se menja na 5 dana. Vila poseduje besplatnu Wi-Fi konekciju. Usluga na bazi najma.

Program putovanja:
1. dan: Beograd - sastanak putnika na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, Blok 42, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme (tačno vreme navedeno u tabeli). Putovanje sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Noćna vožnja.
2. dan - 11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14.00 h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12. dan: Napuštanje apartmana oko 9.00 h. Slobodno vreme do polaska. Sakupljenje putnika sa dogovorenog mesta (tačno vreme povratka po destinacijama oznaceno na dnu tabele). Polazak za Beograd.
13. dan: Beograd - Dolazak na parking preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, Blok 42, u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

Aranžman obuhvata:
Smeštaj od 11 dana / 10 noćenja sa uslugom po izboru, usluge turističkog vodiča-pratioca, organizaciju i vođstvo puta.

Aranžman ne obuhvata:
- Prevoz autobusom (TV, AC) na relaciji Novi Sad - Beograd - Niš - izabrana destinacija - Niš - Beograd - Novi Sad (cenovnik za autobus možete videti pod tabom " prevoz")
- Boravišnu taksu (plaća se posebno)

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Societe Generale na dan uplate.
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
- na rate čekovima građana do kraja decembra 2018.god;
- platnim karticama;
- putem administrativne zabrane (20% u gotovini na ime rezervacije, ostatak od 80% na adiministrativnu zabranu zaključno sa 25.12.2018 - nema popusta i nema uvećanja dela koji se deli na rate administrativnom zabranom).

Cenovnik prevoza:
- Nea Vrasna - Novi Sad min 20 putnika Parking ispred hotela Sajam u 17:30 h:
Odrasli 60e; Deca do 10 god. 50 e:jedan pravac 40e
- Nea Vrasna Beograd Blok 42 Novi Beograd u 19:00h
Odrasli 55e; Deca do 10 god. 45 e:jedan pravac 35e
- Nea Vrasna Niš Autoput kod hotela Nais u 23:30h
Odrasli 45e; Deca do 10 god. 35 e:jedan pravac 30e
Povratak sa destinacije poslednjeg dana u 16:15h po lokalnom vremenu

Prevoz se plaća u celosti, najkasnije 14 dana pre polaska u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate. Birana sedišta se doplaćuju 20 eur po osobi. Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi.

Napomena: Zbog fizičke nemogućnosti prilaza vilama, autobusi se zaustavljaju na velikim parkinzima (oko 50-100m do Vila) putnici sami nose prtljag u dolasku i odlasku od autobusa do vila.

Važno! ! ! Za putnike sa sopstvenim prevozom - po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaucer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slucaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.

Napomene:
- U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima niti higijenskim sredstvima. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.
- Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode u odnosu na uobicajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
- U slucaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoci turistima u mestu odredišta je ino partner
- Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa, bilo od strane subagenata, kao i od strane radnika u samoj agenciji, organizator ne snosi odgovornost.
- Organizator zadržava pravo da putem Last minite ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Kućni red:
Preuzimanje apartmana je od 14:00h a odjava do 09:00h. Apartman se iznajmljuje dnevno i mora se napustiti do 09:00h na dan izlaska, osim ako je dogovorom drugacije predvideno. Zadržavanje apartmana nakon 09:00h povlači naplatu narednog dana. Gosti su dužni svoje dragocenosti nositi uz sebe. Organizator iz objektivnih razloga nije u mogućnosti garantovati za iste. Uvođenje kućnih ljubimaca, odnosno njihov boravak u apartmanu je dozvoljen i dodatno se naplacuje 10 EUR dnevno. Gosti su dužni da čuvaju apartman, inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknađena. Gosti ne smeju izazivati neugodnu buku, galamu i remetiti javni red i mir. Ovo posebno važiod 14 do 17h (poslepodnevni odmor) kao i od 23 do 07h (nocni odmor). U apartmanima je moguće neometano primati goste, ukoliko se isti drže kućnog reda.
Agencija ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda gostu otkaže korišćenje apartmana. U cenu su uračunati čisti peškiri i posteljina za onoliko osoba koliko je najavljeno. Jedna od mnogobrojnih prednosti privatnog smeštaja nad hotelskim je ta da 90% naših smeštajnih kapaciteta poseduje kompletno opremljenu kuhinju kako za posluživanje tako i za komforno pripremanje obroka. Gde god je to bilo moguće, smeštajne kapacitete smo opremili širokopojasnim internetom koji je uračunat u cenu koju plaćate.
Izgubili ste ključ od apartmana?
Obavezni ste u najkraćem mogućem roku našem agentu prijaviti gubitak. U slučaju gubitka ključeva snosite troškove zamene brave i izrade novih ključeva u visini od 30 EUR.
Prilikom potvrde rezervacije, dobićete detaljna uputstva kako doći do apartmana. Ulazak u apartman je od (chek in) 14:00h a izlazak do (chek out) 09:00h. Ukoliko dolazite ranije, ulazak u apartman je moguć ako pre Vas nije bilo gostiju i apartman je spreman, u takvim slučajevima najbolje je kontaktirati nas dan pre dolaska u apartman i proveriti da li takva mogućnost postoji.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti