Vila Atrium - Leptokaria

Vila Atrium - Leptokaria
Vila Atrium - Leptokaria
Vila Atrium - Leptokaria
Vila Atrium - Leptokaria
Vila Atrium - Leptokaria
Vila Atrium - Leptokaria
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi11 danastudionajamprevoz autobusomdetaljnije
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs


Cena paket aranžmana (smeštaj i autobuski prevoz) u eur po osobi

Napomena: Za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena se umanjuje za 20%

Dete do 6 godina 20 eur
Leptokarija (u slobodnom prevodu: Selo lešnika) nalazi se u okrugu Pijerija, na oko 90 kilometara udaljenosti od Soluna. Ovaj gradić je smešten na obali Egejskog mora, a ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Voda u vodovodu se puni sa izvora na Olimpu tako da je jako kvalitetna. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, diskoteka i ostalih sadržaja učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičnije letovanje.

Vila Atrium
Vila Atrium nalazi se u mirnom delu Leptokarije, na oko 200m udaljenosti od plaže. Sadrži trokrevetne i četvorokrevetne studije, smeštene u visokom prizemlju i na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice vile Atrium su opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje (prostor za konzumiranje cigareta). U okviru objekta se nalazi recepcija sa velikim holom (besplatan wireless internet oko recepcije), kao i bazen sa ležaljkama. Studiji su veličine cca 22m2 + terasa. Vila Atrium nema sopstveni parking.

Program putovanja:
1 dan
Sastanak grupe je u Beogradu, na parkingu SRC " Milan Gale Muškatirović" (adresa: Tadeuša Košćuška 63, bivši bazen " 25. maj"), dan ranije od datuma iz cenovnika 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 18:00 (u slučaju promene vremena i mesta polaska, putnici će biti blagovremeno obavešteniNastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.
2 dan - Dolazak u mesto boravka je predviđen u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
Od 2 dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka - Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.
Poslednji dan ugovorenog boravka - Napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa je u kasnim popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

Program putovanja za putnike koji koriste sopstveni prevoz:
1 dan - dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
Od 2 dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka - boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka - napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

Cena aranžmana obuhvata:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta)
- Osiguranje od otkaza aranžmana
- Troškovi fakultativnih izleta
- Individualni troškovi

Popusti i doplate:
- Dete do 6 godina u zajedničkom ležaju (u pratnji minimum dve punoplatežne osobe) - doplata 20€
- Dete do 12 godina u sopstvenom ležaju (u pratnji minimum dve punoplatežne osobe) - popust 70%
- Treća i četvrta odrasla osoba - popust 70%
- Jedna odrasla osoba (sama u dvokrevetnom studiju) - doplata 50%
- Spajanje smena (važi kod autobuskog prevoza) - popust 25€ po osobi
- Klima-uređaj - uračunat u cenu

Napomene u vezi smestaja:
- U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka posle 14h, a napušta se poslednjeg dana boravka do 09h po grčkom lokalnom vremenu.
- Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji
- Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu I na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani.
- Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni.
- Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka (osim gde je drugačije navedeno).
- Agencija na svakoj destinaciji ima lokalnu agenciju/vlasnika hotela ili vile koji su dužni da vode računa o gostima.
Predstavnik pomaže u rešavanju realnih problema koje je moguće otkloniti a uz dobronamernu saglasnost i strpljenje putnika.
- Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima putnik prijavljuje predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu tokom boravka putnik je u obavezi da nadokandi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
- Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75-90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110-140 cm. Pomoćni ležaj može biti fotelja ili sofa na rasklapanje ili krevet manjih dimenzija.
- Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
- Ukoliko neka vila/hotel poseduje parking to ne znači garantovano raspolaganje istim.

Napomene u vezi prevoza:
- Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).
- Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
- Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.
- Svaki putnik koji koristi autobuski prevoz mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.
- Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 30 putnika po smeni. Za manji broj prijavljenih putnika agencija organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom.
- Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na autoputu Beograd - Preševo. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci autoputa.
- Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (gužva na granicama, zastoji na putu…).
- Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i free shop).
- Nekada fizički nije moguće da autobus priđe vili/hotelu pa je potrebno određenu distancu prepešačiti sa prtljagom.
- Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.
- Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.
- U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).

Sopstveni prevoz:
- Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze.
- Putnici koji koriste sopstveni prevoz dužni su da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja.
- Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju.
- Smeštaj putnika koji dođu svojim prevozom moguć je u periodu od 08h do 22h.
- Postoji mogućnost da predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne može smestiti odmah putnike na sopstvenom prevozu.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije