Apartmani Asterios

Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Apartmani Asterios
Paket - 10 noćenja + bus
Cene su u € po osobi

Cena uključuje: 10 x noćenje u sobi 1/2+2 studio prizemlje ter. tv h št. 103 , x dete besplatno do godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Dete besplatno: do 2 deteta do 16 godina besplatan smeštaj (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
Apartmani Asterios 3*
Lokacija: Leptokarija, centar. GPS 40.058869, 22.568664
Plaža: 10 m, peščana.
Bazen: Ne.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, uz doplatu na licu mesta (4 EUR/studio/dan). Nije dozvoljeno korišćenje klima uređaja kada niste u studiju/apartmanu, kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, Wi-Fi, besplatno. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: Da, pored vile, do popunjenosti.

Ostalo:
Smeštaj je u studijima, sa TV-om i klima uređajima, u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Čista posteljina na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni peškirima ni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.

Opis soba: 1/2+1 Studio: 1 francuski i 1 standardan ležaj (francuski je dimenzija 140x190, a standardni 90x190 cm), klima uređaj, TV, kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posudje i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom, balkon ili terasa. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 3.

Koristi uz doplatu: odabir sedišta u autobusu, korišćenje klima uredjaja

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava i putnik je u obavezi da prihvati sedište koje agencija odredi, bez mogućnosti izmena nakon pravljenja rasporeda sedenja. Ukoliko gost želi da izabere određeno sedište doplata je 10 EUR po osobi i prijavu je potrebno izvršiti prilikom rezervacije aranžamana.. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnog odmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu štetu nastalu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti