prethodna
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
sledeća
Leptokaria - Vila Maria
Leptokaria - Vila Maria

Hotel Poseidon Palace 4*

Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 344 22 18, +381 11 240 14 13, SMS i Viber +381 63 44 33 11

www.tipotravel.com
Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Sa zapadne strane je čuvena planina Olimp. Zauzima površinu 1516 km2 i ima preko 134.000 stanovnika. Olimpska regija poseduje peskovitu obalu dužine preko 70 km. Glavni grad je Katerini. Ovaj deo je poznat po spomenicima arheološke i istorijske vrednosti. Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu, ukoliko to tražite od svog letovanja. Najpoznatiji deo Pierie su letovališta: Paralia, Olympic Beach, Leptokaria, Platamon i Nei Pori.

Hotel Poseidon Palace 4*
Odličan, pre svega porodični, veliki hotel, sa čak 230 soba, smešten je na oko dva kilometra od letovališta, na velikoj i lepoj plaži. Kompletno renoviran i dogradjen 2009. godine, sastoji se od nekoliko nezavisnih zgrada - bungalova, sa jednim ili dva sprata, smeštenih u velikom mediteranskom vrtu, na preko šest hektara. Poseidon Palace je poznat po odličnim sadržajima za bavljenje skoro svim sportskim i rekreativnim aktivnostima, a pored nekoliko restorana i barova ima više konferencijskih sala, veliki bazen, SPA centar (sauna, hamam, jacuzzi, teretana - uz doplatu na licu mesta), organizovanu odličnu animaciju za odrasle i decu, nekoliko radnji, igralište i klub za decu... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Sobe su sa TWC sa fenom, SAT TV, telefonom, sefom (uz doplatu na licu mesta), mini barom, A/C i terasom. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i sofa). Usluga u hotelu Poseidon Palace je sve uključeno (all inclusive) – švedski sto (samoposluživanje).
Google maps - koordinate: 40.039706,22.583578
www.poseidonpalace.gr

Popusti:
* standardna soba:
- III odrasla osoba - 30%
- I dete 0-7 g.
- II dete 0-2 g. - besplatno

Dodatne usluge:
- doplate za period od 01.07 - 31.08: I dete 7-14 g. - 41 euro
- doplate za period od 01.07 - 31.08: II dete 2-7 g. - 41 euro
- doplate za period od 01.05 - 31.05 i od 01.10 - 15.10: II dete 7-14 g. - 22 euro
- doplate za period od 01.06 - 30.06 i od 01.09 - 30.09: II dete 7-14 g. - 29 euro
- doplate za period od 01.07 - 31.08: II dete 7-14 g. - 41euro
Napomene:
- U standardnoj sobi mogu biti smeštene max. 2 odrasle osobe i 2 deteta 0-14 g. ili 3 odrasle osobe.
- II dete 0-14 g.u standardnoj sobi deli zajednički ležaj.

Napomene za smeštaj
Kolona max. osoba označava broj osoba koje plaćaju punu cenu + osoba koje koriste odredjeni popust (ne označava broj ležajeva). Broj ležajeva koji se dobijaju u odredjenom tipu smeštaja se razlikuje od hotela do hotela i najčešće zavisi od uzrasta osoba koje u njemu borave.

Program putovanja (molimo Vas da mesto i vreme polaska proverite (potvrdite) u agenciji dan pred put):
polazak:
Autobus polazi dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Iz Kikinde (Dr. Zorana Djindjića 19) u 18.30, iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 19 časova, iz Zrenjanina (OMV pumpa na autobuskoj stanici) u 19, iz Beograda (sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, preko puta otvorenog trznog centra, tzv. Buvljak , ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe) u 21 i iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta - u slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš) ) u 24.
povratak:
Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u 16.00 časova sa mesta dolaska iz Nei Porija, oko 16.15 časova sa mesta dolaska iz Platamona, oko 16.30 sa mesta dolaska iz Leptokarije, oko 16.45 sa mesta dolaska iz Olympic Beach-a i oko 17.00 sa mesta dolaska iz Paralije.

Napomene za sopstveni prevoz
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, kada treba da kontaktraju predstavnika telefonom).

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke (Marfin Bank):
- uplata u celosti ili 40% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2015.) - za studente i penzionere bez administrativnih troškova,
- administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2015.),
- platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express
- vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate).

Aranžman obuhvata:
- smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja, osim ako nije drugačije navedeno u tabeli). Za boravak kraći od 5 noćenja (ili od u tabeli navedenog minimuma noćenja) cena se uvećava. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

Aranžman ne obuhvata:
- zdravstveno putno osiguranje - po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga
- fakultativne izlete - iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera (informacije o programima i cenama potražite u agenciji)
- ostale nepomenute troškove

Napomene za autobuski prevoz:
Doplate:
za polazak iz Novog Sada 1.750 dinara, za polazak iz Kikinde 1.950 dinara, za polazak iz Zrenjanina 1.750 dinara
Popusti:
za polazak iz Niša 500 dinara
Napomene:
U slučaju manjeg broja putnika od 35 moguće spajanje putnika sa grupom za Skiatos/Pargu ili Lefkadu i organizovani transfer manjim vozilom sa presedanjem na odmorištu Korinos pre Paralije ili kod naplatne rampe za Paraliju.

Putnici koji koriste samo uslugu autobuskog prevoza:
- Povratna karta:
odrasli: 60 eur; deca 0-12 godina: 50 eur
- Karta u jednom pravcu:
odrasli i deca 0-12 godina: 40 eur
Napomena:
Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Paralia/Olympic Beach/Leptokaria/Platamon i Nei Pori. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

Napomena za vizni režim:
- Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, nije potrebna grčka šengen viza.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.
- Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Važne napomene:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
- Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • https://www.tipotravel.com

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti