prethodna
Hotel Dion Palace 5*
Hotel Dion Palace 5*
sledeća
Hotel Poseidon Palace 4*
Hotel Poseidon Palace 4*

Hotel Olympian Bay 3*

Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*
Hotel Olympian Bay 3*

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 344 22 18, +381 11 240 14 13, SMS i Viber +381 63 44 33 11

www.tipotravel.com
Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Sa zapadne strane je čuvena planina Olimp. Zauzima površinu 1516 km2 i ima preko 134.000 stanovnika. Olimpska regija poseduje peskovitu obalu dužine preko 70 km. Glavni grad je Katerini. Ovaj deo je poznat po spomenicima arheološke i istorijske vrednosti. Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu, ukoliko to tražite od svog letovanja. Najpoznatiji deo Pierie su letovališta: Paralia, Olympic Beach, Leptokaria, Platamon i Nei Pori.

Hotel Olympian Bay 4*
Olympian Bay je jedan od najvećih i najlepših porodičnih hotelskih kompleksa u regiji, starijeg datuma, renoviran 2007. godine, površine je preko 100 hektara, nalazi se u podnožju Olimpa. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, na svega oko jedan kilometar od centra Leptokarije sa kojim je povezan vozićem (uz doplatu na licu mesta). Hotel Olympian Bay je idealan za porodice sa decom, ima dečje igralište i klub, kao i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Pored recepcije i lobija, Olympian Bay ima barove, restorane, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), veliki parking, dva otvorena bazena, dečji bazen, mali tržni centar, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, fitness centar (sobe za masažu, teretana i jacuzzi (uz doplatu na licu mesta)), teren za mali fudbal i kosarku, pet teniskih terena (uz doplatu na licu mesta), uslove za vodene sportove, kongresni centar... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Pored standardnih soba u glavnoj zgradi, hotel ima sedam bungalova starijeg datuma, sa po dvadeset soba sa direktnim izlaskom u vrt ili sa prelepom terasom na prvom spratu. Sve sobe sadrže TWC sa fenom, A/C, telefon, TV, mali frižider, sef (besplatno) i terasu. Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj). Sobe u bungalovima su namenjene su 2-3 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) u bungalovima su namenjene su 2-4 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i 2 pomoćna ležaja ili kreveti na sprat). Usluga u hotelu Oliympian Bay je sve uključeno (all inclusive) – švedski sto (samoposluživanje).
Google maps - koordinate: 40.073228,22.56374
www.olympianbay.com

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • https://www.tipotravel.com

Hit ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude