Vila Siros

Vila Siros
Vila Siros
Vila Siros
Vila Siros
Vila Siros
Vila Siros
Vila Siros
Vila Siros
Vila Siros

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Cene u tabelima izražene su u eur, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate

Popusti za rane rezervacije / first minute /
1. Za uplatu akontacije do 15.01.2017. odobrava se 10% popusta.
2. Za uplate aranžmana u celosti do 15.03.2017. odobrava se 15% popusta.
3. Za uplate aranžmana u celosti do 15.04.2017. odobrava se 10% popusta.
Ovi popusti ne važe za smene 01.06. (sopstveni i autobuski prevoz i 19.09. (sopstveni prevoz).

Doplata za putnike iz Novog Sada 15 eur.
Za putnike na paket aranžmanu iz Niša, Leskovca, Vranja cena se umanjuje 5 eur po osobi.
Leptokaria je živopisno letovalište, smešteno u podnožju Olimpa, na samoj obali Egejskog mora. Poznata je po dugoj peščano-šljunkovitoj plaži i kristalno čistoj vodi (najbistrija na području Pierie). Klima je umerena uz prijatan povetarac u večernjim časovima. Udaljena je od Soluna 80 km. Veliki broj prodavnica, kafea, taverni, doprineće da provedete prijatne dane u Leptokariji.

Vila Siros (Apart-hotel Siros)
Nalazi se na odličnoj lokaciji, udaljena od plaže 1-2 min hoda.
Studiji sadrže spavaći deo (jedan francuski i jedan standardni ležaj ili tri standardna ležaja) i opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, klimu i TV. Upotreba klime se plaća 3 eur dnevno po studiju. Posteljina se menja na pet dana.
U sastavu objekta je recepcija kao i kafe bar zatvorenog tipa, sa izuzetno povoljnim cenama.
Vila poseduje sopstveni parking (za goste hotela cena je 1 eur dnevno).

Program putovanja:
Polazak autobusa iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u 20.00h sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina (proveriti pre puta tačno vreme i mesto polaska)..
Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studije-apartmane od 14.00 časova. Boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi 10 noćenja, od 2 do 12 dana.
Napuštanje studija-apartmana 12. dana do 09.00 časova.Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim časovima. O tačnom vremenu polaska putnici će biti blagovremeno obavešteni na dan povratka od strane agencijskih predstavnika u svakom letovalištu. Dolazak u Beograd 13. dana u jutarnjim časovima.

Popusti za decu:
- deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 godina, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 7 godina, a drugo dete do 12 godina.
- na autobuskom prevozu dete do 7 god na zajedničkom ležaju plaća 45 eur i ima sedište u autobusu
- na autobuskom prevozu dete do 12 godina na sopstvenom ležaju (ili u koliko deli ležaj sa drugim detetom do 7 godina) ima popust 30 eur I ima sedište u autobusu.

Napomene:
- ukoliko putnik putuje sam plaća 1.7 od osnovne cene paket - aranžmana
- prilkom spajanja 2 smene za putnike na autobuskom prevozu, druga smena umanjuje se za 20 eur u junu i septembru, a 30 eur u julu i avgustu.

Cene autobuske karte za putnike koji koriste samo prevoz (Autobusi su turističke klase sa TV/audio i klima uređajem.)
- Povratna karta: odrasli 55 eur Deca od 0 - 12 godina 45 eur
- Jedan pravac: odrasli 40 eurDeca od 0 - 12 godina 30 eur

Uslovi plaćanja:
1. Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
2. Odloženo plaćanje - akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 10 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. novembra 2017. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 10 dana pre puta i primenjuje se prodajni kurs Komercijalne banke koji važi toga dana.
3. Kredit banke: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
4. Kreditne i debitne kartice: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste Visa Kartica, Dina Card, Master, Maestro.Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.
5. aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.
6. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.
- U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.
- Sva plaćanja se vrše po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate aranžmana

Putno zdravstveno osiguranje
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise po uslovima Uniqa osiguranja (potrebna kopija pasoša).

Napomene:
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Cena međunarodnog zdravstvenog osiguranja po uslovima Uniqa osiguranja.
Za putno osiguranje potrebno je dostaviti fotokopiju pasoša.

- Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
- Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Montesol Travel
Montesol Travel
Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu