Vila Keti

Vila Keti
Vila Keti
Vila Keti
Vila Keti
Vila Keti

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Leptokaria

Leptokaria je lociranoa na najlepšem delu obale pod Olimpom, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna. Ovo letovalište može gostima svih generacija pružiti savršene uslove za dobar godišnji odmor. Kraj široke i dobro uređene peščano-šljunkovite plaže se nalazi šetalište, a nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park u centru naselja upotpunjuju ambijent sa puno hotela, restorana, diskoteka, kafića, marketa, prodavnica... Zbog povoljnog položaja (uz autoput i železničku prugu Solun-Atina), zbog dobre infrastrukture i ekologije, zbog prijatne klime i toplog mora, ovde rado dolaze, ali i ponovo se vraćaju mnogobrojni turisti iz naše, kao i iz svih drugih zemalja Evrope.

Vila Keti
Novoizgrađena vila (2008) i nalazi se 30 m od mora, okružena zelenilom. Raspolaže sa studijima za smeštaj 2-4 osobe. Raspolaže sa komfornim studijima, kompletno opremljenom kuhinjom (šporet, frižider, posuđe za predviđen broj osoba), kupatilom, TV i klimom (nije uračunata u cenu), potpuno novim nameštajem.

Prevoz
Prevoz je organizovan autobusima turističke klase (visokopodni, sa klimom, audio-video opremom, kafematom). Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz tabele.
Povratak iz Leptokarije je poslednjeg dana po terminu iz tabele, u 16:00h (po lokalnom vremenu). Dolazak u mesto polaska je dan kasnije u odnosu na datum iz tabele, u ranim jutarnjim satima. Deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju sedište u autobusu.

Cena:
Polazak iz Beograda parking kod hotela Continental u 19:30h - 60 eur, dete do 12 god 45 eur
Polazak iz Novog Sada parking kod Zeleznicke stanice u 18h - 60 eur, dete do 12 god 45 eur

Plaćanje:
● plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan uplate
● za uplatu u celosti, prilikom sklapanja ugovora, a do 20.02.2010., ostvaruje se popust od 10%

Uplata u celosti pre polaska:
- 30% prilikom rezervacije (od celokupnog iznosa aranžmana), ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja

Plaćanje na rate:
- 30% od vrednosti cene smeštaja prilikom rezervacije. Preostali deo iznosa za smeštaj plaća se u jednakim mesečnim ratama do 15.10.2010. čekovima građana ili putem administrativne zabrane (uz uvećanje cene od 2% za rate koje dospevaju nakon iskorišćenja aranžmana). Organizator putovanja zadržava pravo selekcije pravnih lica čije rešenje o zabrani prihvata (odnosi se na administrativnu zabranu kao vid plaćanja). Prevoz je neophodno uplatiti do polaska (ukoliko je isti ugovoren).
- platnim karticama (Master, Visa i Dina)

Putna isprava:
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Za putnike, državljanine Srbije, koji poseduju crveni, biometrijski pasoš nije potrebna viza za Republiku Grčku. Putnici koji poseduju plave pasoše moraju individualno aplicirati za vizu u ambasadi Republike Grčke. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Napomena:
- Ulazak u sobe je prvog dana boravka posle 14:00h, a iste se napuštaju poslednjeg dana boravka u 09:00h (po lokalnom vremenu) Međunarodno zdravstveno osiguranje iznosi: za odrasle -1.3 eur dnevno, 0.65 eur za decu do 18 godina starosti i za osobe starije od 70 godina - 2.6 eur dnevno (važeća tarifa Dunav osiguranja)
- Cena je garantovana za uplaćeni deo aranžmana, a promenljiva je za neuplaćeni deo samo u slučaju promena na monetarnom tržištu

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije