prethodna
Vasiliki - Vila Takis
Vasiliki - Vila Takis
sledeća
Vila Glaros - Nidri
Vila Glaros - Nidri

Vasilis - Vila Spiros - Kyma

Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Vasilis - Vila Spiros - Kyma
Lefkada 2018

13 dana - paket aranžman (prevoz + smeštaj)

Cene su iskazane u eurima po osobi na bazi paket aranžmana.
Lefkada pripada grupi ostrva Jonskog mora i nalazi se južno od Krfa. Sa kontinentalnim delom Grčke je povezana pokretnim mostom. Glavni grad je Lefkada ili kako ga meštani zovu Lefkas. Ostrvo bujne vegetacije, prelepih dugih peščanih i šljunkovitih plaža, mesto gde se susreću istorija i tradicija, kontrast starog i novog, učiniće vaš odmor nezaboravnim. Nidri je najpoznatiji i najveći gradić smešten na jugoistoku Lefkade. Krase ga duga, prostrana, šljunkovita plaža, gradska luka kroz koju se proteže šetalište sa velikim brojem taverni, barova, restorana, prodavnica suvenira. Šarenolika i bogata ponuda učinila je da Nidri postane jedno od najpopularnijih letovališta na ostrvu koje živi tokom cele godine.

Vila Spiros - Kyma
Lokacija: Vila Spiros - Kyma se nalazi u mestu Vasiliki na Lefkadi. Od plaže je udaljena oko 70 m i nalazi se nedaleko od centra grada. Od košarkaških i teniskih terena je udaljena svega 10 m. Uređena u tradicionalnom grčkom stilu, vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem i trokrevetnim studijima raspoređenim na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Posteljina se menja na 5 dana.
Napomena: Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Popusti:
- Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 75 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.
- Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018., ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju.
- U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj.
- Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
- Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 € osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018.

Doplata za 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana
Doplata za polupansion (u obližnjoj taverni) iznosi _____€ po osobi za ceo period boravka (doručak - kontinentalni, večera - meni). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije
aranžmana.

Program putovanja:
1.dan: Putovanje Beograd - Lefkada - sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra - tzv. Buvljak na Novom Beogradu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2.dan - 11.dan: Lefkada - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
12.dan: Lefkada - napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
13.dan: Beograd - dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase (Tv, Video, Dvd, Ac, Wc; visokopodni ili dabldeker) na relaciji Beograd - Lefkada - Beograd,
- boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima
- troškove organizacije putovanja,
- usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

Aranžman ne obuhvata:
- Individualne troškove,
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom.
- boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1, 5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne ProCredit Bank a.d. za efektivu, na dan uplate

Način plaćanja:
60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata (25.12.2018.) bez uvećanja cene aranžmana, isključivo u agenciji, 7 dana pre početka aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

Napomena o prevozu:
Mogući polasci iz Novog Sada bez naknade. Za polazak iz Pančeva doplata je 10 € po osobi.
Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak iz Leptokarije pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika

Sopstveni prevoz:
- Cena aranžmana se umanjuje za 20 € po osobi (prevoz), osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018., gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.
- Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
- Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher (takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu - samo za putnike koji poseduju plavi pasoš).
- U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 20 € po osobi, osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.
- Spajanje tri smene moguće je isključivo na sopstvenom prevozu, a ukupna cena aranžmana umanjuje se za 50 eura po osobi, osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.
- U slučaju spajanja smena za putnike koji koriste sopstveni prevoz nema umanjenja cene za spajanje smena, već se ostvaruje samo napred navedeno umanjenje cene za korišćenje sopstvenog prevoza.

Polasci iz drugih mesta:
Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo usluge prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.
Novi Sad - Železnička stanica - parking kod Lokomotive:
- povratna karta: za odraslu osobu 80 ur / dete do 10 god 75 eur;
- karta u jednom pravcu: odrasla osoba 60 eur/ dete do 10 god 55 eur;
Beograd - parking kod tzv Buvljak-a na Novom Beogradu:
- povratna karta: za odraslu osobu 70 eur / dete do 10 god 65 eur;
- karta u jednom pravcu: odrasla osoba 50 eur/ dete do 10 god 45 eur;
Niš - parking kod Građevinsko-Arhitektonskog fakulteta:
- povratna karta: za odraslu osobu 65 eur / dete do 10 god 60 eur;
- karta u jednom pravcu: odrasla osoba 45 eur/ dete do 10 god 40 eur;

Napomena za vizni režim:
Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom - plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku (taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10 Opštih uslova putovanja agencije. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

Napomena u vezi smeštaja:
- Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta I lokacije.
- Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
- Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici.
- U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora) obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.
- U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice.
- Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.

Napomena:
Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak nateritoriju EU.

Važno:
U apartmane ili studija se ulazi posle 14:00 h, a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom. Opisi smeštajnih jedinica sadržani su u dodatku koji prati ovaj cenovnik i sastavni su deo programa putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Uz ovaj program važe Opšti uslovi
putovanja Agencije.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije