Lefkada - letovanje za mlade

Lefkada - letovanje za mlade
Lefkada - letovanje za mlade
Lefkada - letovanje za mlade
Lefkada - letovanje za mlade
Lefkada - letovanje za mlade
Lefkada - letovanje za mlade
Lefkada - letovanje za mlade

12 dana, bus + smeštaj na bazi 9 noćenja od 199 eur

Cene su izražene po osobi u evrima

Update 15.06. Preostali kapaciteti po first minute ceni:

Termin 1: 13.07-24.07.2018.
Niriton: 2 dvokrevetna studija (239eur po osobi) i 2 mesta u trokrevetnom studiju (199eur po osobi)
Lefteris: rasprodat!

Termin 2: 22.07-02.08.2018.
Niriton: 1 trokrevetni studio (229eur po osobi) i 2 mesta u 1/3 sobi (229eur po osobi)
Lefteris: rasprodat!
Lefkada je ostrvo u Jonskom moru koje se nalazi južno od Krfa. Ostrvo je obraslo maslinovom I borovom šumom. Južna i istočna i severna strana ostrva je naseljena dok se na zapadu nalaze prelepe plaze po kojima je Lefkada poznata u celom Svetu. Glavni grad ostrva je grad Lefkada. Kosmopoltiski centar je Nidri koje se nalaze na istoku. Taverne, grčka muzika, masline, prelepe plaže, mala ostrva, manastiri, sela, barovi na plažama, i čisto Jonsko more su glavne odlike Lefkade.
Hit pet prethodnih leta, pristupačne cene, najlepše plaže Evrope - "evropski Karibi", odličan provod, paraglajding, sportska takmičenja, istraživanja uvala sa kristalno čistim morem.Totalna ludnica na obalama Jonskog mora, na plažama poput: Egremni, Porto Katsiki, Katizma… Nekomercijalna varijanta letovanja, beach party, roštiljanje, žurke na brodu, izleti na susedna ostrva, do prelepe Parge…
Divlje ostrvo, inspiracija mnogih umetnika, chill na plažama uz zvuke odlične muzike… Nidri je kosmopolitsko mesto na Lefkadi sa beach barovima i diskotekama sa šetalistem punim suvenirnica, kafića, restorana…
Krstarenje do Kefalonije i Itake, Odisejevog ostrva, vodopadi, neobične uvale…Svakog dana planiran je drugi izlet kako bismo uživali na najlepšim plažama zapadne obale i istražili divlju prirodu Lefkade. A svako veče je rezervisano za najbolji provod u klubovima do jutarnjih sati.

Plan i program putovanja:
1.dan: Polazak autobusa pa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće cveća) u 14h. Dnevno-noćna vožnja kroz Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti, kao i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
2.dan: Dolazak u Nidri na Lefkadi u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Check-in u izabrani smeštaj u popodnevnim časovima. Noćenje.
3-10.dan: Kupanje, sunčanje, dnevne i noćne žurke na plaži i na brodu, krstarenja, roštilj na napuštenim plažama, fakultativni izleti do susednih ostrva. Nezaboravni i nekomercijalni provod, chill varijanta sa urbanom Jungle ekipom. Noćenja po planu i programu.
11.dan: Pakovanje stvari i napuštanje smeštaja. Slobodno vreme nakon checkout-a. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Makedoniju sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti, kao i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
12.dan: Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima u zavisnosti od zadržavanja na granici.

Aranžman obuhvata:
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta
- Prevoz visokopodnim autobusom turističke klase (A/C,audio i video prema) na relaciji Beograd – Nidri– Beograd
- Rezervaciju smeštaja u izabranom studiju u 1/2, 1/3,1/4 sobama na bazi 9 noćenja (u zavisnosti od izabranog programa)

Aranžman ne obuhvata:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 25.07)
- zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da obavezno uzmu međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
- Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
- Doplatu za klimu u smeštajima gde nije uključena u cenu

Fakultative:
1. Katizma Beach Party - dnevna žurka na najpoznatijoj plaži Lefkade, kokteli na Copla beach bar-u. Ko još nije maštao o žurci na plaži gde vam miris mora i šum talasa daju neku posebnu energiju. House ritmovi i light show po obali mora, kupanje, đuskanje na pesku. O ovakvim stvarima se mašta, a mi ćemo se potruditi da svaki momenat dugo pamtimo.
2. Plaža Sveti Jovan (Agios Ioannis) jedna je od najlepših plaža na Lefkadi. Ovde se održava svetski poznati festival kitesurfing-a i windsurfing-a, jer za mnoge plaža predstavlja raj za surfere. Posetićemo Milos beach bar gde ćemo se zabavljati uz Miss mokre majice.
3. Party Cruise - žurka na brodu, najbolji provod na Joskom moru. Druženje, muzika, polivanje pićem!
4. Krstarenje 7 ostrva - Još jedan celodnevni izlet na kome ćemo se brodom otisnuti od Lefkade dalje u plavetnilo i upoznati prorodne lepote okolnih ostrva: Kefalonije, Itake, Meganisija, Skorpia, Spartija, Skorpide i Madure. Krećemo ni manje ni više od naše Lefkade, obnavljamo gradivo i obilazimo Porto Kaciki, ukoliko je neko zaboravio da je uslika ponovo i plaže Egremni gde pravimo pauzu za jedno prepodnevno kupanje. Nakon zagrevanja krećemo put pučine, ka najvećem ostrvu u Jonskom moru, Kefaloniji, koja se na turističkoj mapi pojavila nakon snimanja popularnog holivudskog filma "Mandolina kapetana Korelija" sa Nikolasom Kejdžom i Penelope Kruz. Zaustavljamo se u Fiskardu, malom modenskom gradu, koji je jedini ostao pošteđen u katastrofalnom zemljotresu 1953.godine. Zatim pristajemo na Odisejevo ostrvo - Itaku, malo pitomo ostrvo, na kome moderna civilizacija nije uzela maha, a meštani i dalje žive u tradicionalnim selima. Na ostrvu Meganisi brodićem obilazimo neobičnu pećinu, u kojoj su se tokom Drugog svetskog rata skrivale podmornice. Slede tri ostrva Skorpio, Sparti, Skorpidi, ostrva u vlasništvu jedne od najpoznatijih i najbogatijih grčkih porodica - Onazis. Da bismo otkrili šta je to Onazisove privuklo baš ovde, pauzu za kupanje pravimo na ostrvu Skorpio. Poslednja stanica nam je ostrvo Madouri, ostrvo koje je iznedrilo velikog grčkog pesnika Aristotela Valaoritisa. Ostrvo je danas zaštićeno od strane države i pretvoreno u muzej na otvorenom. Uh! dan koji je definitivno ispunjen do maksimuma neverovatnim doživljajima, pejzažima i mitskim pričama. Ukoliko budemo srećne ruke, možda naletimo i na delfine.
5. Parga - letovalište na Jonskom moru između Igumenice i Preveze sa šarenim fasadama i prelepim plažama: Valtos, Kryoneri, Piso Kryoneri, Lichnos, Sarakiniko, Ai Giannakis. Možete se popeti do dvorca sa kog se pruža predivan pogled na grad.
6. Selo Vasiliki sa plažom Aiofili (Agiofili) - Vasiliki je selo na ostrvu koje je poznato po ribljim restoranima i fantastičnim specijalitetima od morskih plodova. Veliki broj taverni će vas ugostiti pre nego što produžimo do Ajofili plaže, jedne od najčistijih plaža sa neverovatnom bojom mora i sitnim belim peskom.
7. Lefkas je glavni grad na ostrvu u koji ćemo se uputiti u noćni izlazak. prestonica Lefkade ima oko 13.000 stanovnika i najznačajniji je grad na ostrvu. Arhitektura je karakteristična za period posle zemljotresa, kuće su sagrađene od lakih materijala. Uveče - erupcija dobrog provoda u klubovima!

Cene i uslovi plaćanja:
Nakon 07.04. Cene se povećavaju za 20eur u odnosu na cene u tabeli

Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate. Ostatak se plaća najkasnije mesec dana pred put.

Opisi smeštajnih objekata
Lefteris Studios se nalaze u centru Nidrija, 150m od glavne ulice, 700m od plaže i 300m od luke. Studiji su 1/2. Svi studiji imaju frižider, kupatilo, besplatan wi-fi. Usluga je na bazi noćenja. Klima se doplaćuje. www.studioslefteris.gr/

Niriton se nalazi 900m od plaže, 800m od glavne ulice i 850m od luke. Studiji su 1/2, 1/3, 1/5. Svaki studio ima jedan bračni krevet ili jedan bračni i jedan single krevet (1/3), frižider, terasu i klimu (uključena je u cenu). Usluga je na bazi noćenja. niriton.gr/index.php?lang=129

Napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima Putovanja Jungle Travel-A.
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
- Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
- Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free)
- Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
- Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura)
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta
- U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode
- Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu
- Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
- Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
- Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
- Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
- Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost

Jungle Tribe

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Aranžmani za Evropu:
  +381 11 240 0213
  Daleke destinacije:
  +381 11 407 6257
  Fax:
  +381 11 386 3841
 • Adresa:
 • Gospodar Jevremova 49, Beograd

  Poslovnice:
  Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
  tel: +381 21 30 16 689
 • Website:
 • https://www.jungletribe.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje