Hotel Archipelagos Residence

Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Hotel Archipelagos Residence
Cene su izrazene po osobi za period boravka

Dinarski deo 1990 din po sobi za ceo period boravka

Boravišna taksa 0,5 € za apartmane i hotele sa 1* ili 2*, 1,5 € za hotele sa 3*, 3 € za hotele sa 4*, 4 € za hotele sa 5* po danu po smeštajnoj jedinici (plaća se na recepciji hotela, na licu mesta)
Retimno je pravi mali mediteranski grad ostrvu Krit, idealna destinacija za letovanje za sve one koji žele da na jednom mestu imaju bogato kulturno istorijsko nasleđe i dugu peščanu plažu. Nalazi se između Irakliona i Hanje, od aerodroma Nikos Kazantzakis udaljen je 78 km, a od grada Hanja 61 km.
Retimno je treći najveći grad na ostrvu, najznačajniji univerzitetski centar. Populacija mu je oko 38.000 stanovnika, sa dosta mladih koji ovde borave na studijama ili rade tokom letnje sezone. Stari grad Retimna, koji čine prelepe uzane uličice bogate prodavnicama, restoranima, suvenirnicama, zajedno sa venecijanskom lukom i tvrđavom čini celinu koja je zašticena zakonom. Oko luke se grad kroz istoriju razvijao, a danas se tu nalazi svetionik izgrađen za vreme turske vladavine kao i spomenuta tvrđava - Fortezza sa koje se pruža pogled na čitavo mesto i nezaobilazna je atrakcija za svakog posetioca Retimna.
Još jedan od važnih spomenika Retimna jeste hrišcanski objekat iz mletačkog perioda, koji je opstao tokom vladavine Turaka - Crkva Sv. Frančeska. Znamenitost Retimna je svakako i crkva Santa Maria koja je tokom otomanske vladavine pretvorena u džamiju. Ukoliko vas interesuje kako su građani Krita i Retimna nekada živeli, obavezno posetite Istorijski i folklorni muzej grada, a ukoliko želite da se sklonite od gradske vreve i uživate u zelenilu uputite se u prelepu gradsku baštu.
Retimno apartmani 2018 se nalaze u bllizini prelepih plaža. Grad Retimno ih ima dve. Glavna gradska plaža proteže se od luke prema istoku u dužini od 12 km. Plaža je pešcana i pruža se i kroz mesta Misiria, Perivola i Platanies. Ulaz u vodu je postepen, a more prijatne temperature te je pogodna i za porodice sa malom decom. U zapadnom delu Retimna je manja plaža Kombes. Obe plaže su uređene i opremljene turističkim sadržajima, imaju barove, ležaljke, suncobrane. Uz gradsku plažu celom dužinom pruža se šetalište, sa palmama i klupama, koje vas vodi sve do stare luke i starog grada. Retimno je svakako jedan od najlepših gradova na ostrvu i jedna od najpopularnijih destinacija, o čemu svedoči sve veći broj zadovoljnih turista i posetilaca iz godine u godinu.

Archipelagos Residence je hotel sa 3* u Retimnu. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem, koji se nalaze na spratu, i svi su sa direktnim pogledom na more. Studiji imaju LCD televizore, klimu, terasu, opremljenu čajnu kuhinju – sa frižiderom, rešoom sa dve ringle, električnim kuvalom, posuđem, za pripremu lakih obroka, kuptila sa tuš kabinom ili kadom, fenom. Čišćenje je svaki dan, promena peškira i posteljine na tri dana, a klima i sef su besplatni.
Usluga je noćenje sa doručkom, a bar pored bazena je a la carte, ukoliko želite još jedan lagani obrok u hotelu. Preko puta hotela je plaža Despotiko, koja je peščano-kamenita i u sezoni opremljena ležaljkama i suncobranima, uz doplatu. Od gradske plaže Retimna udaljen je oko 10 do 15 minuta laganog hoda. Do starog grada, centra Retimna i glavne autobuske stanice stiže se za nekoliko minuta. Hotel ima i prostor za zabavu, sa stonim tenisom, pikadom, centar za masažu (uz doplatu), sef na recepciji, mogućnost pranja i peglanja veša (uz doplatu), pool bar, besplatne ležaljke i suncobrane oko bazena. Za poslednji dan obezbeđeni su toaleti, tuš i prostorija za odlaganje stvari.
Na 500m od hotela nalazi se taverna, a na 200 metara supermarket. Besplatan parking prostor nalazi se preko puta hotela, a ispred samog hotela autobusko stajalište gradskog prevoza. Archipelagos Residence je objekat sa odličnom lokacijom, pogodan kako za porodice sa decom, tako i za parove, a svojom udobnošću i kvalitetom pružiće vam potpuni odmor i ugođaj.
Gps Koordinate: 35.364437413136834 24.462723506955967

Napomene:
- Dete od 0-12, 99 god - gratis u pratnji dve odrasle osobe

Doplate:
- Early check in - 13 eura sa doruckom
- Late check out - 13 eura
- Jednokrevetna soba 50%

Doplate:
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom i servis na ostrvu 37€,
- Aerodromske taxe 40, 7€;
- Avio prevoz 160 eura
- Boravišna taksa 0, 5 € za apartmane i hotele sa 1* ili 2*, 1, 5 € za hotele sa 3*, 3 € za hotele sa 4*, 4 € za hotele sa 5* po danu po smeštajnoj jedinici (plaća se na recepciji hotela, na licu mesta)

Uslovi i program putovanja:
1. dan - Sastanak grupe na aerodromu »Nikola Tesla«, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno vreme za poletanje aviona za Heraklion, letom Aegean airlines (A3 4289), je oko 03:10. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje na aerodrom »Nikos Kazantzakis« je oko 06:00 (po lokalnom vremenu). Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel po pravilima hotela. Večera i noćenje.
2. - 9./10. dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.
10./11. dan - Napuštanje hotela u navedeno vreme, a na osnovu informacije predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u večernjim satima.
11./12. dan - Predviđeno poletanje za Beograd letom Aegean airlines (A3 4288) je oko 01:30 (po lokalnom vremenu). Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje na aerodrom »Nikola Tesla« predviđeno oko 02:15. Kraj programa.

U cenu aranžmana je uračunato:
- smeštaj u studijima, apartmanima, dvokrevetnim sobama,
- dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem ili family sobama,
- 9/10 noći na bazi odabrane usluge,
- usluge predstavnika agencije za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Avio prevoz - čarter let na relaciji Beograd - Heraklion - Beograd 160 eura, grupni autobuski transferi: aerodrom - hotel - aerodrom u pratnji predstavnika organizatora ili predstavnika partnerske lokalne agencije, kao i servis na ostrvu 37 eura, aerodromske takse na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 40, 7 € (21, 42 € taksa aerodroma Nikola Tesla i oko 12, 3 € taksa aerodroma »Nikos Kazantzakis«, 6 € sigurnosna taksa avio kompanije, RF 0, 98 € naknada za unapredjenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije), koje ne plaćaju deca do 01, 99 godina, i YQ taksu za gorivo koja je trenutno 0€ na dan objavljivanja programa (aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva), tako da ukupan iznos za avio i ostale takse iznosi 40, 7 €.
- Takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, a najkasnije 10 dana pred put i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Eurobank. Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu),
- međunarodno putno osiguranje,
- troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja,
- individualne troškove, ekstra hotelske troškove,
- moguću boravišnu taksu, u zavisnosti od odluke grčkog parlamenta, za sve putnike koji će boraviti u Grčkoj u 2018. god. Taksa bi se naplaćivala u preliminarnim iznosima; od 0, 5 € za apartmane i hotele sa 1* ili 2*, 1, 5 € za hotele sa 3*, 3 € za hotele sa 4*, 4 € za hotele sa 5* po danu po smeštajnoj jedinici u zavisnosti od pripadajuće kategorizacije, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika - uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika. Ne postoji mogućnost spajanja smena po ovom programu.

Uslovi plaćanja:
- 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
- Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2018. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05., 10. i 15. u mesecu.
- Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2018. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
- Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2018.
- Sve cenesu izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (EuroBank).

Napomene:
- Dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi (INF 10kg i sklopiva kolica), a ručnog prtljaga 5kg po osobi. Ukoliko imate više prtljaga od propisanog aviokompanija ima pravo da to dodatno naplati (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja nema uticaja). Deca od 0-2 godine imaju smeštaj u zajedničkom krevetu i nemaju mesto u avionu i autobusu prilikom transfera.
- Raspodelu smeštajnih jedinica vrši isključivo recepcije hotela, a sve dodatne zahteve i želje putnika će se biti prosledjene smeštajnom objektu, pri čemu Organizator putovanja NE garantuje da će dodatni zahtevi biti ispunjeni. Ulazak u sobe je po pravilu posle 14h, izlazak iz sobe je pretposlednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena može da dovede do dodatnih troškova. Dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela
- U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 100. U slučaju otkaza, minimalni rok je 5 dana pre početka aranžmana.
- Organizator zadržava pravo da putem last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Uz ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Agencije.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude