prethodna
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
sledeća
Gouvia - Hotel Molfetta Beach
Gouvia - Hotel Molfetta Beach

Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach

Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
 • Cena:
 • od 1115 do 1485 €
 • Kategorizacija smeštaja:
 • Destinacije:
 • Grčka: Krf
 • Vrste putovanja:
 • Letovanje
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Gouvia - Hotel Louis Corcyra Beach
Direktan čarter let iz Beograda avio prevoz + aerodromske takse + transfer + smeštaj (paket aranžman)

Odloženo plaćanje čekovima na 10 mesečnih rata! ! !

Super ponuda tokom celog leta rent-a-car 10 dana od 220€
Krf se smatra najzelenijim grčkim ostrvom - gde god da pogledate videćete drveće limuna, narandži, razne vrste četinara kao i maslinovo drvo. Ostrvsko zelenilo, čini se, kao da se reflektuje na okolno more. Bićete zadivljeni njegovom bojom i prozirnošću. U najpopularnije plaže spadaju Glifada, Gialiskari, Ermones, Ipsos, Dassia, Barbati, kao i plaže koje okružuju mesto Paleokastrista.

Hotel Louis Corcyra Beach 4*
Usluga: All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak, večera (švedski sto - samoposluženje), hladna i topla užina (pite, sendviči, kolači, peciva) dečiji meni svako veče u glavnom restoranu, poslepodnevni čaj i kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: Hotel Louis Corcyra Beach se nalazi na samoj plaži okružen zelenilom na istočnoj strani ostrva u zalivu Guvija, 8km od grada Krfa i 9km od aerodroma.
Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, parking, rent a car, kineski restoran, restoran, 3 bara, bazen, dečiji bazen, teniski teren, terene za odbojku i košarku, teren za golf, mini golf, bilijar, stoni tenis, sportove na vodi, igralište za decu, animacije, mini klub, jacuzzi na otvorenom., prodavnica suvenira i doktor na poziv. Ležaljke i suncobrani su na plaži besplatni. Peškiri za bazen uz depozit.
Sobe: Hotel Louis Corcyra Beach ima 370 soba koje su renovirane 2011. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klimu, SAT TV, radio, telefon, frižider, sef (uz doplatu na licu mesta), balkon. Family (porodične sobe): jedna veća soba sa 2 kreveta i 2 pomoćna kreveta.

Doplate i napomene:
- Doplata za pogled more, standard soba, odrasli 10€ po osobi/dan, deca 10€ /dan
- Klima i Wi-fi besplatno.

Program putovanja:
1.dan Beograd-Krf: turistički aranžman započinje 2h pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Direktan čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.
2. do 10.dan Krf: slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku
11.dan Krf-Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Popust za decu se odnosi isključivo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplative osobe. Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se uzima na lični zahtev i dodatno
doplaćuje, a u nekim hotelima može biti besplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora

U cenu aranžmana je uračunato:
- Povratna avio karta na relaciji Beograd - Krf - Beograd (čarter let).
- Transferi na Krfu aerodrom - hotel - aerodrom.
- Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja
- Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36.50€ za odrasle i decu preko 2 godine (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 14.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. Iznos taksi je podložan promeni.
- YQ taksa - doplata za gorivo (za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja
- Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela).
- Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
- organizator savetuje i preporučuje kupovinu osiguranja od otkaza putovanja. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu.
- Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela.U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1.5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*; 0.25€ za std/apt 1key-2key, 0.50€ za std/apt 3key, 1€ za std/apt 4key.
- Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu dinara NBS na dan uplate. Informaciju o kursu možete pogledati na sajtu agencije www.dreamland.travel ili pozivom poslovnice.
- Prilikom prijavljivanja na putovanje vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana. Preostali deo aranžmana isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju kašnjenja, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije, a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova.
- Odloženo plaćanje čekovima građana: prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana. Preostali deo paket aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Poslednja rata ne može biti posle 30.11.2020. Datumi realizacije su 10., 20. ili 30. u mesecu.
- Odloženo plaćanje na rata platnim karticama Banca Intesa (Visa i Master): prilikom prijave plaća se 40% paket aranžmana sa realizacijom odmah. Preostalih 60% paket aranžmana plaća se najkasnije do 20 dana pre polaska odloženim plaćanjem na 6 jednakih mesečnih rata platnim karticama Banca Intesa (važi za uplate u agenciji).
- Platnim karticama (Visa, Master i Dina).
- Virmanska uplata fizičkih i pravnih lica sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture ili prijave. U slučaju promene kursa dinara na dan uplate, nenaplaćeni deo podleže promeni i doplati (valutna klauzula).

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 00
  +381 11 2459 536
 • Adresa:
 • Njegoševa 41/1, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja