prethodna
Grad Krf - Hotel Mayor Mon Repo Palace
Grad Krf - Hotel Mayor Mon Repo Palace
sledeća
Ipsos - Hotel Jason
Ipsos - Hotel Jason

Ipsos - Hotel Banbus

Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Ipsos - Hotel Banbus
Grčka, Krf - leto 2018.

Cene iz tabele su po osobi u evrima

Smene: 24.05.-03.06.;03.06.-13.06.;13.06.-23.06.;13.09.-23.09. i 23.09.- 03.10. ne podležu nikakvim umanjenjima

Osobe na pomocnom lezaju imaju popust po 20 eur od cene iz tabele
Grčka
Grčka, službeno helenska republika je država u jugoistočnoj Evropi, smeštena na južnom kraju balkanskog poluostrva. Graniči se sa Bugarskom, Republikom Makedonijom i Albanijom na severu i Turskom na istoku. Egejsko more leži istočno od grčkog kopna (odnosno južno od grčke periferije Istočna Makedonija i Trakija), dok se Jonsko more nalazi na zapadu. Oba mora su deo istočnog mediteranskog bazena, te imaju brojna ostrva.
Sadrži baštinu klasične Grčke, vizantskog carstva te skoro četiri veka otomanske vlasti. Smatra se kolevkom zapadne civilizacije i rodnim mestom demokratije, zapadne filozofije, olimpijskih igara, zapadne književnosti, političkih nauka, najvažnijih naučnih principa i drame (uključujući tragediju i komediju), te je imala posebno dugu i bogatu istoriju s kulturnim nasleđem koje je uticalo na Evropu, Severnu Afriku i Bliski Istok. Danas je Grčka razvijena zemlja, članica Evropske unije od 1981. godine, ekonomske i monetarne unije od 2001.

Krf
Krf je drugo po veličini od jonskih ostrva, a istovremeno jedno od najlepših. Poznato je po blagoj sredozemnoj klimi, po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Obiluje bujnom vegetacijom zahvaljujući umereno toplim letima i veoma kišovitim zimama kada temperatura retko silazi ispod 10 stepeni. Glavni i istovremeno najveći grad je Krf. IPSOS se nalazi severno od Dasije, na oko 15 km od grada Krfa. Posebno je omiljen među mladim svetom zbog neiscrpnih mogućnosti za noćni život i zabavu. Šljunkovita plaža dužine oko 1600 metara nagrađena je plavom zastavicom za čistoću vode. Sportovi na vodi, poput surfovanja i skijanja na vodi, spadaju u najpopularnije aktivnosti na Ipsosu. Sa ovog dela ostrva pruža se i lep pogled na kopneni deo Grčke, obalu Albanije, ali i na okolne brežuljke pod maslinama i na najviši vrh Krfa - Pantokrator. Veliki broj taverni, restorana i kafića nalazi se uz samu obalu i pruža mnogo mogućnosti za zabavu.

Ipsos se nalazi severno od Dasije, na oko 15 km od grada Krfa. Posebno je omiljen među mladim svetom zbog neiscrpnih mogućnosti za noćni život i zabavu. Šljunkovita plaža dužine oko 1600 metara nagrađena je plavom zastavicom za čistoću vode. Sportovi na vodi, poput surfovanja i skijanja na vodi, spadaju u najpopularnije aktivnosti na Ipsosu. Sa ovog dela ostrva pruža se i lep pogled na kopneni deo Grčke, obalu Albanije, ali i na okolne brežuljke pod maslinama i na najviši vrh Krfa - Pantokrator. Veliki broj taverni, restorana i kafića nalazi se uz samu obalu i pruža mnogo mogućnosti za zabavu.

Hotel Banbus
Hotel Banbus - nalazi se u zelenoj zoni Ipsosa, na oko 700 metara od plaže. Smešten u mirnom delu ostrva, sa velikim travnatim dvorištem, hotel raspolaže 1/2 i 1/3 i 1/3+1 family sobama sa terasama. Svaka soba opremljena je sefom, frižiderom, TV, klimom (doplata 5eura dnevno). Hotel poseduje recepciju, restoran, kao i bazen sa koktel barom. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Gostima je na raspolaganju prostran parking ispred hotela, kao i wifi.
Napomena - hotel banbus nudi mogućnost doplate za polupansion; puni pansion kao I A la carte ishranu (izbor jela s jelovnika od strane gosta).
Program putovanja (za putnike koji koriste autobuski prevoz):
1.dan - Polazak iz Beograda Parking kod sajma u 15:00h. Putovanje autoputem Beograd - Niš- Tempo
sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika.Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan - Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte od 14:00h. Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan - Napuštanje hotela do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 14:00h po lokalnom vremenu.
13.dan - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Aranžman obuhvata:
- smeštaj u Hotelu u 1/2, 1/3 i 1/3+1 family sobama na bazi 10 noćenja sa doručkom
- usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
- troškove organizacije i vođstvo puta- stručnog turičkog pratioca;

Aranžman ne obuhvata:
- Prevoz se obavlja autobusima visoke turističke klase, po najvišim evropskim standardima sa klimom, audio/video opremom... na relaciji Beograd-Krf-Beograd;
- Cena autobuskog prevoza za korisnike smeštaja:
- za odrasle - povratna autobuska karta iznosi 75€, a za decu do 12 godina karta je 65€.
- Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište.
- iz Niša - 65 eur - povratna karta, 55 eur - jedan pravac.
- Deca do 10 g. 65 - povratna karta, 55 eur - jedan pravac.
- U cenu autobuske karte uračunat je prelaz trajektom na relaciji Igumenica - Krf - Igumenica I vođstvo puta- stručnog turičkog pratioca;.

Popusti i doplate:
- dete do 2 godine - gratis u zajedničkom ležaju
- dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele, osim za smene 24.05.-03.06.;03.06.-13.06.;13.06.-23.06.;13.09.-23.09. i 23.09.- 03.10. gde plaćaju punu cenu smeštaja;
- zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina sa odraslom osobom ili dvoje dece do 7 godina.
- deca od 2 -10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na cenu iz tabele, osim za smene 24.05.-03.06.;03.06.-13.06.;13.06.-23.06.;13.09.-23.09. i 23.09.- 03.10. gde plaćaju punu cenu smeštaja
- doplata za 1/1 - Za smene od 23.06.-03.07. do 03.09.-13.09.: 70% od cene aranžmana po osobi, umanjen za visinu doručka od 25 €. Za smene 24.05.-03.06.;03.06.-13.06.;13.06.-23.06.;13.09.-23.09. i 23.09.- 03.10.doplata je 70% od ukupne cene aranžmana po osobi umanjen za visinu doručka od 25 €. Za smene sa zvezdicom doplata je 70% od ukupne cene aranžmana.

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom, deviznom kursu poslovne banke - Aik Banka na dan uplate.

Način plaćanja:
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak: najkasnije do 15 dana pre polaska ili na rate čekovima građana do 30.novembra 2018.god.;
- ili platnim karticama;
- ili putem administrativne zabrane do 30.novembra 2018 god.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (mogućnost grupnog ili individualnog osiguranja po uslovima Dunav osiguranja)
Boravišna taksa - Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
- Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0, 50eura dnevno po sobi.
- Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.

Cena karte za putnike koji koriste samo uslugu prevoza (bez smestaja):
iz Beograda
- 75 eur - povratna karta, 55 eur - jedan pravac.
- Deca do 10 g. 65 eur. povratna karta. 45 eur - jedan pravac.

iz Niša - 65 eur - povratna karta, 55 eur - jedan pravac.
Deca do 10 g. 65 - povratna karta, 55 eur - jedan pravac.

Smeštaj:
Podrazumeva smeštaj u hotelu u 1/2, 1/3 i 1/3+1 family soba na bazi 10 noćenja sa doručkom. Hotelska soba nema čajnu kuhinju, ali zato hotel nudi mogućnost doplate ishrane.

Napomena u vezi smeštaja:
Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.U slučaju neadekvatnog smeštaja ili drugog problema, mole se putnici da se obrate predstavniku agencije na destinaciji. Napominjemo da se u praksi često događa da iako je rezervisana dvokrevetna smeštajna jedinica, bude obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red. - Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda, npr.standard za normalan krevet je širine od 75-90cm. Napominjemo da WiFi zbog opterećenosti mreže u nekom periodu može doći do otežane komunikacije.

Napomena:
- Organizator putovanja zadrzava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti...
- Putnici na autobuskom prevozu su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak naznačen u tabeli, treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska. Putnici na sopstvenom prevozu su dužni da najkasnije 2 dana pre polaska, u agenciji preuzmu voucher.
-Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše, Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 5 Eur-a, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana
- Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku.
- Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno. Muzika i filmovi su neutralini po svom sadrzaju, kao i temperatura u vozilu, te ne može biti podređena individualnim željama..
- Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
- Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.
- Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu.
- Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
- Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tokom putovanja i za vreme boravka. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niti prevoznik niti agencija ne odgovara za isto.
- Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
- U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za ulazak u zemlje Evropske Unije neophodno je da putna isparava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju itd.) informišu na sajtu Delegacije EU www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Mole se putnici da pažljivo pročitaju Program putovanja i Opšte uslove putovanja je su oni sastavni deo Ugovora o putovanju i obavezujući su za obe ugovorene strane.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude