Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa

Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
  • Cena:
  • od 969 do 1459 €
  • Kategorizacija smeštaja:
  • Destinacije:
  • Grčka: Krf
  • Vrste putovanja:
  • Letovanje
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Iskoristite pogodnosti first minute cenovnika uplatom akontacije od 40% do 31.03.2010.

Krf

Ostrvo Krf pripada jonskom arhipelagu i nalazi se na najzapadnijoj strani Grčke, na samom ulazu u Jadransko more. Zbog svog povoljnog geografskog položaja i klime večnog proleća važi za najzelenije ostrvo Grčke sa bogatim četinarskim šumama i sa više od tri miliona maslinovih stabala. Kristalno bistro tirkizno more, bujna vegetacija, obala bogata uvalama i rtovima, kao i hotelski kompleksi svih kategorija zadovoljavaju potrebe i najizbirljivijih posetilaca.Na grčkom se ostrvo naziva Kerkira i ime je dobilo po nimfi Kerkiri koju je Posejdon, bog mora, oteo i zatočio na ostrvu. Ona je postala zaštitnica ostrva. Spominje se u Homerovoj Odiseji gde je Odisej u lutanju po povratku iz Trojanskog rata stigao pre no što se vratio na rodnu Itaku. Prvi doseljenici na ostrvu su bili Korinćani u 8. veku pre nove ere, a zatim ostrvo osvajaju Rimljani, Vizantijci, Mlečani, Francuzi i Englezi. Godine 1864. ostrvo se ujedinjuje sa ostatkom Grčke.

Program putovanja (minimum za realizaciju programa 80 putnika):
1.dan. Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla", 2 sata pre najavljenog vremena poletanja. Let na relaciji: Beograd - Krf. Po sletanju, transfer do hotela / apartmana. Izabrana usluga, noćenje.
2.-10. / 11.dan Krf. Slobodni dani za individualni program. Izabrana usluga, noćenje.
11. / 12.dan. Izabrana usluga. Napuštanje hotela / apartmana. Slobodno vreme, transfer do aerodroma. Krf / Beograd. Let na relaciji: Krf - Beograd. Sletanje na aerodrom "Nikola Tesla". Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
• Avio prevoz na relaciji Beograd - Krf - Beograd (čarter let);
• 10 ili 11 noćenja na bazi izabrane usluge;
• Transfere aerodrom-hotel / apartman-aerodrom na Krfu;
• Usluge predstavnika i organizaciju putovanja;
• Svi putnici državljani republike Srbije (starosti od 6 meseci do 80 godina), koji se prijave i uplate aranžman, su osigurani međunarodnim putnim zdravstvenim osiguranjem Delta Generali, standard - 35.000 € osigurane sume.

Cena aranžmana ne obuhvata:
• Aerodromske i sigurnosne takse odrasli 37,30 eur (taxa u Beogradu 15.30 eur, taxa na Krfu 22 eur), plaćanje prilikom uplate aranžmana, deca 2-5 god. plaćaju 15,30 eur (podložno promeni);
• Mogućnost uvodjenja dodatne YQ Jatove taxe za poskupljenje goriva !
• Fakultativne izlete i individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke Banca Intesa;

Način plaćanja:
a) avansno
U gotovom, čekovima gradjana,uplatom na račun ili platnim karticama (Visa, Master Card, Dina). Avans od najmanje 40% ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana;
b) uplata na rate
Avans od najmanje 40% ukupne cene aranzmana prilikom prijave (u gotovom,čekovima gradjana,uplatom na račun ili platnim karticama (Visa, Master Card, Dina), a ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (čekovima gradjana - deponuju se odmah po uplati avansa ili najkasnije u roku od 2 dana po prijavi). Čekovi se ispisuju na datume 1./10./20. u mesecu, a poslednja rata moze biti najkasnije 10.oktobra 2010.godine.

Napomena:
Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u eur i ostatak duga ostaje izražen u eur. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa eur/din;

Napomena za vize:
Putnicima koji poseduju biometrijske pasoše nije potrebna viza. Za putnike čiji su pasoši izdati na teritoriji Kosova i Metohije neophodna je viza ! Vlasnici starih plavih pasoša moraju lično aplicirati za vizu u Konzulatu R. Grčke!

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanaj najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude