Skala - Vila Mihalis - avio

Skala - Vila Mihalis - avio
Skala - Vila Mihalis - avio
Skala - Vila Mihalis - avio
Skala - Vila Mihalis - avio
Skala - Vila Mihalis - avio
Skala - Vila Mihalis - avio
Skala - Vila Mihalis - avio
Skala - Vila Mihalis - avio
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi11 danastudionajamprevoz avionomdetaljnije
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532
www.omniturs.rs

Grčka - Kefalonija, leto 2019.
First Minute ponuda - cenovnik važi od 12.03.2019. do 31.03.2019.
Cene paket aražmana po osobi izražene u evrima

Avio prevoz, čarter letom

Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 1.999, 00 rsd - nepovratno
Kefalonija
Kefalonija je najveće ostrvo Jonskog mora. Jedno od najlepših i najprivlačnijih grčkih ostrva. Možda je dovoljno reći da se nalazi izmedju Krfa, Lefkade i Zakintosa i to je dovoljna garancija da je reč o dobrom mestu za odmor. Na Kefaloniji postoji medjunarodni aerodrom, smesten na svega 8 km od glavnog grada Argostolija.
Najveće bogatstvo ostrva je svakako veliki broj prelepih plaža. Najlepša plaža ostrva i istovremeno jedna od najlepših u Evropi je svakako Mirtos. Severni deo ostrva gde se nalazi Mirtos skriva jos neke male idilične uvalice. Na istoku ostrva, u blizini jedne od najzanimljivijih grčkih podzemnih pećina Drongarati, očekuje Vas duga šljunkovita plaža Antisamos, okružena bujnom vegetacijom. Okolina mesta Skala puna je intimnih plažica koje su neretko utočište popularnim Caretta-Caretta kornjačama, poznatom atrakcijom ostrva. Na poluostrvu Lasi, najomiljenijem i najživopisneijem delu ostrva, nalazi se nekoliko zlatnožutih peščanih plaža Makris Yialos (Duga plaža), Platis Yialos (široka plaža) i druge, koje osim uživanja u prijatnoj hladovini nude i veliki broj sportskih aktivnosti. Na Kefaloniji postoji veliki broj barova i klubova u kojima se slušaju najrazličitije vrste muzike i organizuju plesne večeri. Na ovom ostrvu se nalaze brojne taverne i restorani koji služe jela grčke kuhinje i gde možete probati najsvežiju ribu, kao i brojne grčke salate. Ne propustite da posetite pećine Svetog Gerasima i pećina Drogarati, podzemno jezero Melisani je čudesno i predstavlja posetiocima jedan potpuno novi svet Kefalonije.

Vila Mihalis
Lokacija: Nalazi se i centru Skale blizu glavne ulice i trga, a od plaže je udaljena 150m. U neposrednoj blizini studija su prodavnice, restorani i barovi. Smeštaj: Svi studiji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš wc), TV i balkon. Klima uređaj se doplaćuje na licu mesta (oko 5 € dnevno po studiju). Vila ima peškire, kao i besplatnu wi-fi internet konekciju. Usluga: Najam.

Program putovanja:
1. dan: Beograd - Kefalonija (aerodrom Kefalonija): Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera Agencije Ponte. Prevoz čarter letom (let traje cca dva sata). Dolazak na Kefaloniju. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2.-10. dan: Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
11. dan Kefalonija (aerodrom Kefalonija) - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (Air Serbia).

Aranžman uključuje:
- Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Kefalonija - Beograd,
- Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom,
- Usluge predstavnika,
- troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne uključuje:
- Aerodromske takse u visini od 36.50 eur (14.10 eur aerodromska taksa Beograd, 21.42 eur aerodromska taksa na Kefaloniji, 0.98 eur DCV taksa), plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti; DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja, YQ taksa u iznosu od 10 eur. (YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno;
- Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 1.999, 00 rsd - nepovratno
- Deca do 2 god besplatno
- Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja. 0, 50 € za apartmane i hotele 1-2 zvezdice; 1, 50 € za hotele 3 zvezdice; 3, 00 € za hotele 4 zvezdice; 4, 00 € za hotele 5 zvezdica. Troškovi fakultativnih izleta, putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznaceno pod Aranžman uključuje.

Fakultativni izleti - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Program putovanja, Informacije, Opšte Uslove Putovanja, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
Tura po ostrvu
Opis ekskurzije: Transfer od hotela do glavnog grada ostrva, Argostolija. U panoramskom obilasku glavnog grada videćemo poznati gradski svetionik Sv.Teodor i saznati nešto više o Katavothres, jednom od najvećih svetskih vodenih fenomena, gde morska voda ponire u stene, da bi se kasnije pojavila u blizini mesta Sami. Na 300m nadmorske visine, obilazimo tvrđavu SV Dorda, slikovito mesto, nekadašnji glavni grad ostrva. Put nas, potom vodi do manastira Sv.Gerasimosa, najpoznatije svetilista, ostrvsko zastitnika i cudotvorca, pored manastira se nalazi i vinarija gde cemo degustirati vina Kefalonije, vino „Robola” i ostala lokalna vina. Na istočnoj obali imamo mogućnost obilaska pećine Drogarati (ulaz 4€), gde je uvek stabilnih 18 stepeni, a osim po stalaktitima i stalagmitima, pećina je poznata i po savršenoj akustici, što je navelo čuvenu Mariju Kalas da ovde održi koncert. Svega par kilometara odatle nalazi se još jedna pećina i podzemno jezero, simbol Kefalonije, Melisani. Kroz dve prostrane dvorane mogu Vas provozati lokalne čamdzije (vožnja čamcem 6€), gde svetlost, voda i boje prave nezaboravne prizore. U ljupkom ribarskom selu Agia Efimia pravimo pauzu za rucak / kafu / šetnju (inidvidualno). Obilazak ostrva završavamo na zapadnoj strani Kefalonije, fotografisanjem kod najlepše panorame ostrva, pIaže Mirtos. Transfer do hotela. Ulaznice za lokalitete nisu uračunate u cenu. Preporučujemo da ponesete majicu dugih rukava i udobnu obuću.
Popodnevno krstarenje Itakom
Opis ekskurzije: Transfer od hotela do mesta Skala. Isplovljavanje u 15:30h. Opuštajuce krstarenje iz Skale do Itake i magične uvale Gadaki / Filiatro gde pravimo pauzu za kupanje; u nastavku uplovljavamo u glavni grad Vati, pored Lazareto ostrva i kapele Sv.Sotirasa, koja čuva ulaz u ovu prirodnu luku, gde se iskrcavamo radi šetnje po ovom arhitektonski tipičnom jonskom gradu. Na severnoj strani, u kosmopolitskom, a tradicionalnom selu Kioni sagradjenom na padini najIepšeg dela ltake, uplovljavamo u zonu koja je pod zaštitom Natura SCI projekta, slobodno vreme za šetnju / fotografisanje / večeru (individualno)... Povratak ka Kefaloniji pod sjajem zvezda nad Jonskim svodom, oko 23h. Transfer do hotela.
Krstarenje Kefalonijom
Istrazite jednu od najlepsih obala Mediteranskog mora. Transfer od hotela do Skale. Isplovljavanje broda iz Skale do prvo mesta za obilazak, Sami. Slobodno vreme za oblizak i kafu pored predivno Jonskog mora. Zatim se obilazi i najsevernija tačka ostrva, mesto Fiskardo, pa nekima grčki Sen Trope, zbog mondenskog duha, brojnih jedrilica i predivnih restora na, ujedno je i jedino mesto na sva tri ostrva (Lefkada, Kefalonija, Zakintos) koje nije porušeno u zemijotresu 1953.godine- slobodno vreme za obilazak, ručak (nije uključen u cenu), fotografisanje. U povratku pauza za kupanje na plaži Kucupija, koju zovu inače i mini Mirtos, zbog čudesnog belog šljunka i Sv. Sofija. Putnici koji žele da obiđu jezero Krstarenje sa roštiljem
Sjajan uvid u podvodno carstvo zahvaljujući kapetanu Makisu i njegovom timu. Isplovljavanje broda iz Argostolija ka otvorenom moru, gde možete uživati u plivanju, skakanju sa broda, ronjenju, igranju na plaži ili samo uživanju i sunčanju. Neverovatna prilika da vidite delfine! ! ! Grčko lokalno vino, grčka salata i suvlaki su uključeni u cenu.
Krstarenje do Zakintosa
Prilika da posetite ostrvo Zakintos i jednu od najlepših plaža Mediterana, Navajo plaža. Isplovljavanje broda iz Skale do Zakintosa. Prvo se obilazi Navajo plaža koja je osim po belom pesku i jedinstvenoj boji mora poznata i po nasukanoj olupini broda iz 1983.godine. Uživaćete u plivanju i sunčanju na ovoj plaži, pre nego što posetimo čuvene Plave pećine. Imaćete priliku da vidite prelepu igru svetla i mraka koja se odbija o tirkizno plavo more. Pri povratku na Kefaloniju, posetićemo i malo mesto Spartiju, gde je možete ručati ili uživati na plaži sa zlatnim peskom i kristalno čistim morem. Povratak na Kefaloniju oko 16č.

Opšte informacije
Osiguranje:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Wiener Stadtische osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste. Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Vize: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

Prevoz avionom:
- Kompanija Air Srbija je glavni prevoznik putnika Agencije. Agencija nije u mogućnosti da garantuje vreme polaska po kojem će čarter letovi kompanije Air Srbija biti realizovani. Vreme leta na čarter letovima, objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučejevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.
- Za aranžmane koji su rađeni na bazi čarter leta minimalan broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika po letu. Za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije rok je 5 dana pre početka putovanja.
- Prtljag: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga, organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice, manikir setovi i drugi oštri predmeti, bilo kakve tečnosti, gelovi, sprejevi i pene.
- Izgubljeni i zakasneli prtljag: Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen, po dolasku na aerodrom obavestite agenta avio-kompanije i predstavnika Agencije (na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga, nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.
- Transferi od/do aerodroma: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik Agencije, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu. Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključeve (od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune.

Cene za decu: Važe samo uz dve punoplatežne osobe
- dete do 2 god. Besplatno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
- dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta. Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.

Napomena: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.

Hotelski smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
Napomena: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat. All Inclusive - Sve Uključeno: Molimo Vas da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.
Pomoćni krevet: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.
Klima uređaj: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

Putna dokumenta: Avionske karte, vaučere, i ostala dokumenta aerodromski predstavnik Agencije predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru Agencije na aerodromu Beograd. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz Opštih Uslova Putovanja - kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Predstavnik agencije: je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,...) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.

Opšti uslovi putovanja Agencije su sastavni deo ovog programa.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje