prethodna
Hotel Esperia
Hotel Esperia
sledeća
Hotel Lucy
Hotel Lucy

Hotel Imaret

Hotel Imaret
Hotel Imaret
Hotel Imaret
Hotel Imaret
Hotel Imaret
Hotel Imaret
Hotel Imaret
Hotel Imaret

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Hotel Imaret 5*
Lokacija: Hotel se nalazi u gradu Kavala. Smešten je unutar istorijskog spomenika, rodne kuće Muhamed Ali paše, koja je sagrađena 1817. godine. Predstavlja remek delo kasnootomanske arhitekture. Hotel je tematskog tipa, jedan ode retkih, ovog tipa, u svetu.
Predviđen je samo za odrasle osobe.
Sadržaj: Recepcija, restoran, wifi, usluge pranja i peglanja, iznajmljivanje automobila, konferencijska sala, hamam, spa centar...
Usluga: Na bazi noćenja sa doručkom, švedski sto - samoposluživanje.
Sobe: Ima 26 smeštajnih jedinica, jedinstvene arhitekture. Nalaze se u predivnom vrtu, koji odiše duhom prošlih vremena.
Dome soba
Oko 28 m2, na 2 nivoa. Nalaze se na trgu unutar hotela ili u vrtu pomorandži. Imaju veliki francuski ležaj, iznad kog je kupola sa svetlarnikom. Kupatilo ima mermernu kadu ili tuš, sa bronzanim lavaboom u uglu. Predviđene za 1-2 osobe.
Imaret suite
Oko 60-70 m2, nalaze se u otomanskom vrtu, sa pogledom na vrt sa starom fontanom i more. Dnevna soba je smeštena ispod kupole sa pogledom na vrt. Pored kreveta, koji se nalazi ispod kupole sa egipatskim lampionom, smeštena je kada sa mozaikom. Toalet sa tušem i egipatskim lavaboom su izdvojeni. Ima privatni balkon sa predivnim pogledom na zaliv. Predviđene za 1-2 osobe.
Treasure soba
Oko 38 m2, nalaze se u vrtu sa velikom fontanom i bazenom u sredini ili u vrtu pomorandži. U sobi se nalazi kamin sa egipatskim lampionima, koji svojim treperenjem prave posebnu atmosferu u spavaćoj sobi. U kupatilu se nalaze mermerna kada i staro drveno ogledalo iznad umivaonika, što sobi daje poseban pečat. Perdviđene za 1-2 osobe.
Treasure suite
Oko 42-50 m2, nalaze se u vrtu, na višem nivou zgrade, ispred verande ili oko velike fontane - bazena. Imaju prostrane dnevne sobe sa divanom i kaminom. Tavan odiše duhom prošlosti i pretvoren je u spavaću sobu, sa velikim francuskim ležajem. Predviđene za 1-2 osobe.
Watergarden suite
Oko 50-65 m2, nalaze se u vrtu sa fontanom - bazenom u sredini i imaju pogled na more i vrt ili na veliku fontanu. Veliki francuski ležaj se nalazi ispod kupole, na sredini sobe. Imaju trpezarijski sto i dva divana koja se nalaze pored kamina. Kupatilo ima kamin i veliku mermernu kadu, koja se nalazi pored prozora, sa predivnim pogledom na more ili vrt pomorandži. Predviđene za 1-2 osobe.
Website: www.imaret.gr
Google maps:
Latitude: 40.933333
Longitude: 24.413610

Program putovanja:
1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.
2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja
Poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

Cena aranžmana obuhvata:
- smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru
- usluge predstavnika

Cena aranžmana ne obuhvata:
- putno osiguranje
- individualne troškove putnika
- prevoz do odredišta

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu