Vila Nikos

Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos
Vila Nikos

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Popusti za rane rezervacije:
1. Za uplatu akontacije do 15.01.2017. odobrava se 10% popusta.
2. Za uplate aranžmana u celosti do 15.03.2017. odobrava se 15% popusta.
3. Za uplate aranžmana u celosti do 15.04.2017. odobrava se 10% popusta.

Ovi popusti ne važe za smene 20.05. - 30.05., 30.05. - 09.06., 09.06. - 19.06., 07.09. - 17.09. i 17.09. - 27.09.

Cene su izražene za paket aranžman po osobi (autobuski prevoz + 10 noćenja).
Neos Marmaras se nalazi na Sitoniji, sredjem prstu poluostrva Halkidiki, na oko 110 kilometara jugoistočno od Soluna. Smešten je na nekoliko brežuljaka i karakteriše ga predivna priroda, bujna vegetacija, kristalno čisto more i dugačka peščana plaža, koja je rekorder po broju priznanja za kvalitet od nadležnih organizacija. Plaža je prostrana, tako da i u vreme najvećih letnjih gužvi ima dovoljno komocije za sve mnogobrojne turiste. Mladi će uživati u dobrom noćnom provodu, a porodice u opuštenom odmoru. U neposrednoj blizini nalaze se ekskluzivni hoteli Porto Karasa i mnoge skrivene peščane uvale. Za radoznale i sklone uživanju tu su i brojni izleti brodom ili autobusom.

Vila Nikos
Nalazi se
u centru grada kod fontane (sa unutrašnje strane kuće bašta), na samoj obali mora.
Udaljena je od glavne plaže 5-6 min hoda.
Svi studiji se nalaze u parteru i na 1. spratu.
Studiji su 1/3+1 (jedan francuski ležaj, jedan klasičan ležaj iz kog se izvlači još jedan ležaj). Prostrani su, sa terasom koja ima garnituru za sedenje i tendu, a vrata i prozori imaju roletne, kupatilo (tuš kada, WC, lavabo sa ogledalom), kuhinja (kompletno opremljena sa posuđem, dve ringle, frižider), TV i A/C (čije je korišćenje uključeno u cenu). Skoro sve terase gledaju na more.

Program putovanja:
- Polazak autobusa iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u 18.00h sa parkinga preko puta O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd.
- Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima.
- Smeštaj u studije - apartmane od 14.00 časova.
- Boravak u izabranom studiju - apartmanu na bazi 10 noćenja, od 2. do 12. dana.
- Napuštanje studija - apartmana 12. dana do 09.00 časova.
- Polazak za Beograd u 18h po grčkom vremenu.
- Dolazak u Beograd 13. dana u jutarnjim časovima.

Popusti za decu:
- deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 godina, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 7 godina, a drugo dete do 12 godina.
- dete do 7 god na zajedničkom ležaju plaća 45 eur i ima sedište u autobusu
- dete do 12 godina na sopstvenom ležaju (ili ukoliko deli ležaj sa drugim detetom do 7 godina) ima popust 30 eur i ima sedište u autobusu.

Napomene:
- ukoliko putnik putuje sam plaća 1, 7 od osnovne cene paket - aranžmana
- prilikom spajanja 2 smene za putnike na autobuskom prevozu, druga smena umanjuje se za 20 eur u junu i septembru, a 35 eur u julu i avgustu

Cene autobuske karte za putnike koji koriste samo prevoz: (autobusi su turističke klase sa TV/audio i klima uređajem)
- Povratna karta: odrasli - 60 eur (65 eur na 15 noci); deca od 0 - 12 godina - 45 eur (na 15 noći 50 €)
- Jedan pravac: odrasli - 40 eur; deca od 0 - 12 godina - 40 eur

Uslovi plaćanja:
1. Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
2. Odloženo plaćanje: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 10 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. novembra 2017. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 10 dana pre puta i primenjuje se prodajni kurs Komercijalne banke koji važi toga dana.
3. Kredit banke: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
4. Kreditne i debitne kartice: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste Visa Kartica, Dina Card, Master, Maestro. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.
5. Administrativna zabrana: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.
6. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.
- U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.
- U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.
- Sva plaćanja se vrše po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate aranžmana. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Za putno osiguranje potrebno je dostaviti fotokopiju pasoša.
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise po uslovima Uniqa osiguranja (potrebna kopija pasoša).

Napomene:
- Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
- Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije
- Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Montesol Travel.
Montesol Travel
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje