sledeća
Hotel Antigoni Beach - Ormos Panagias
Hotel Antigoni Beach - Ormos Panagias

Hotel Antigoni Beach

Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach
Hotel Antigoni Beach

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

Sitonija, takozvani park Halkidikija, idealno je mesto za odmor u Grčkoj za turiste koji biraju uživanje u miru i nedirnutoj prirodi. Visoke planine, borove šume, duge plaže i razuđena obala neke su od asocijacija za letovanje na Sitoniji. Ovo je središnje poluostrvo na Halkidikiju, popularno nazvano " drugi prst". Ime je dobilo po Sitonu koji je bio Posejdonov sin. Sitonija je smeštena između Singitik zaliva na zapadu i Toronean zaliva sa istočne strane. Među mnogim atrakcijama izdvajaju se dvorac i crkva Agiosa Atanasija u Toroni, crkva iz 16. veka u Nikitiju i čuvena vetrenjača u mestu Sikija. Veliki broj apartmana različitih kategorija, raznolikost turističke ponude, brojne velike ali i sakrivene, manje plaže, godinama su garancija kvalitetnog odmora svima koji se odluče za leto na Sitoniji. Mala sela na obali, nekada praktično nenaseljena, sada posetiocima nude mnogo toga. Celu regiju oplemenjuju umerena klima, maslinjaci, vinogradi i magičan pogled. Ipak, neka mesta se izdvajaju po posećenosti i sveukupnom sadržaju koji je dostupan onima koji se odluče da letovanje u Grčkoj provedu baš na Sitoniji.

Agios Nikolaos je selo koje je smešteno na poluostrvu Halkidiki, 120 km jugoistočno od Soluna, ušuškano na severoistoku Sitonije, na mestu gde je je poluostrvo najuže. Zapravo, Agios Nikolaos je najbliže Singitikos zalivu od kojeg je udaljeno oko 1, 5 km. Međutim, teritorija koja pripada selu je prostrana. Na severoistoku se graniči sa selom Pyrgadikia na Salonikiou plaži, na severu se graniči sa selom Metangitsi, a na zapadu i jugozapadu sa selom Nikiti koje ima i svoju plažu. Granica na jugu proteže se do Armenistis plaže koja je deo Sartija (oko 18-20 km od Agios Nikolaosa).
Agios Nikolaos najviše privlači svojim plažama koje su vrednim pažnje, poput: Salonikiou plaže, Pyrgos plaže, Livrochio plaže, Latoura plaže, Lagonisi plaže, Livari plaže, Vourvourou plaže, Karidi plaže koje su jedne od najlepših i svakako preporučljivih za porodice sa malom decom, zatim Zografou plaže i Galana Nere, plaže locirane između Diaporosa i Agios Isidorosa. Na Pyrgos plaži vidljivi su ostaci vizantijskog tornja za osmatranje. Drevni grad Singos po kojem je zaliv Singitikos dobio ime, najverovatnije se nalazi na teritoriji Agios Nikolaosa, o čemu svedoče masivni ostaci kamenih zidina tzv. Mega Teichos u Vourvourou zalivu na Livari poluostrvu. Ipak, nikada nisu obavljena arheološka iskopavanja koja bi ovo potvrdila.

Hotel Antigoni Beach 4*
www.antigonibeach.gr/
Nalazi se na 3km od mesta Agios Nikolaos, na najlepšoj plaži Trani Amounda (deli ga lokalna ulica). Ima 48 soba. Sve sobe imaju različitu dekoraciju i sve sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar, sef uz doplatu, terasu ili balkon. Deluxe sobe (oko 25kvm) nalaze se u prizemlju ili na spratu. Junior suite (oko 35kvm) nalaze se u prizemlju. Deluxe Suite (oko 50kvm) nalaze se na spratu sa dnevnom i spavaćom sobom i jakuzzi-jem na terasi. Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bar na plaži, bar pored bazena, bazen sa delom za decu, TV salu, salu za masaže, WIFI bez doplate u opštim delovima hotela, parking. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak je švedski sto - samoposluživanje), postoji mogućnost doplate za večeru.
Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Uplata do polaska:
- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

Odloženo plaćanje:
40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- Čekovima građana - na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.12.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- Kreditnim karticama (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem administrativne zabrane - na 6 ili 9 rata sa firmama sa kojima agencija Supernova Travel ima sklopljen ugovor.

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • https://www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja