Vila Anemoxadi

Vila Anemoxadi
Cena u vansezoni je po osobi (za smeštaj i prevoz) a u sezoni po smeštajnoj jedinici (najam), izražena u eur.

First minute popusti važe do 01.04.2018.

Za uplatu aranžmana u celosti (van sezona):
do 01.04.2018. - 10% popusta


Za uplatu aranžmana u celosti do 01.04.2018. (glavna sezona):
20% popusta za autobuski prevoz
10% popusta za sopstveni prevoz
Siviri je malo i mirno turističko mesto koje se nalazi na jugozapadnom delu poluostrva Kassandra, između letovališta Fourka i administrativnog centra poluostrva, Kassandrija (Valta), na 85 km udaljenosti od Soluna i na 8 km od Kalitee. Okružen borovom šumom, a zbog prijatne i blagotvorne klime smatra se vazdušnom banjom. Karakteriše ga duga peščana plaža i čisto more. Uz šetalište duž obale nalaze se brojni kafei, barovi na plaži, taverne, giroserije, poslastičarnice, suvenirnice. U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom teatru i letnjem festivalu Kassandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima. Zalazak sunca sa neke od plaža dok gledate u vrhove Olimpa je nešto što sigurno nećete zaboraviti.

Apartmani Anemoxadi
Apartmani Anemoxadi tri apartmanske kuće spojene pod jednim nazivom Anemoxadi, smeštene su na oko 120 m od plaže. Apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i i drugom spratu. Svaki od njih poseduje spavaću sobu (sa francuskim ležajem, dimenzije 120x190), dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu imaju ulaznu tersu i terasu sa bočnim pogledom na more, dok apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto. Apartmani su klimatizovani i korišćenje klime je uključeno u cenu.

Napomene za vansezonu:
- za sve rane uplate do 01.04.2018. dvoje dece do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo prevoz, po cenama iz tabele prevoza
- za spojene smene putnici koji koriste autobuski prevoz (paket aranžman) cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30€ po osobi. Umanjenje se ne odnosi na spajanje termina 09.09 – 29.09.2018.
- putnici sa sopstvenim prevozom plaćaju cenu paketa umanjenu za 30 €
- osobe koje putuju same i borave u dvokrevetnom studiju ili apartmanu plaćaju cenu paketa uvećanu za 70 %

Cena aranžmana obuhvata:
- paket aranžman (cene sa zvezdicom) - prevoz autobusom i smeštaj u terminima iz tabele
- najam apartmana (cene bez zvezdice) u željenom terminu u glavnoj sezoni (moguća doplata prevoza)
- korišćenje klima uređaja
- usluge pratioca grupe (za putnike koji putuju autobuskim prevozom)

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
- prevoz (za putnike koji putuju u glavnoj sezoni u našoj organizaciji)
- individualne troškove

Uslovi i način plaćanja:
- Sve cene iz tabele izražene su u Eur-ima za navedene periode korišćenja i date su po osobi za vansezonske ponude, a za glavnu sezonu iskazane su za najam apartmana. Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja.
- Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Aranžman se može platiti:
- Gotovinski – 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
- Uplatom na račun agencije pod istim uslovima i popustima kao za gotovinsku uplatu
- Platnim Karticama – Dina, Visa, Master, Maestro, uz iste uslove kao kod gotovine. Za korisnike MasterCard Installment kartice Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 3 i 6 mesečnih rata bez kamate.

Autobuski prevoz:
- Prevoz autobusima visoke turističke klase sa klimom i audio/video opremom.
- Raspored sedenja u autobusu određuje agencija zavisno od strukture putnika.
- Polazak iz Beograda dan uoči početka smene. Orijentaciono vreme polaska je 17:45h sa dogovorenog mesta polaska. Dan pred putovanje proveriti u agenciji da li je vreme polaska promenjeno.
- Povratak iz Grčke poslednjeg dana smene u poslepodnevnim satima.

Cena autobuske karte:
- Polazak iz Beograda: 65eur povratna karta - odrasli, 55 eur povratna karta za decu do 12 godina, 40 eur karta u jednom pravcu za sve uzraste
- Polazak iz Niša: 55 eur povratna karta - odrasli, 45 eur povratna karta za decu do 12 godina, 30 eur karta u jednom pravcu za sve uzraste

Uz program važe opšti uslovi putovanja agencije koje je organizator stavio na uvid putniku a koji su usaglašeni sa Zakonom o turizmu i YUTA

Tranšped Tours

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2637 484
  +381 11 2632 163
 • Adresa:
 • Kralja Petra I 45, Beograd
 • Website:
 • www.transpedtours.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu