Hotel Sani Asterias

Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Hotel Sani Asterias
Cene su u eurima, po danu, po osobi ili po smeštajnoj jedinici (onako kako je naznačeno u tabeli)

Za sopstveni prevoz moguće je birati datum polaska i dužinu boravka
Hotel Sani Asterias Suites 5*
Lokacija: u srcu Sani Beach Holiday Resort, na Kasandri, poluostrvu Halkidikija, 70 km od solunskog aerodroma. Direktno je smešten na plaži ili ka privatnoj marini za jahte.
Sadržaj: A la carte restoran (Captain' s House), bar priključen restoranu sa pogledom na bazen i marinu. Deo za goste sadrži bazen u stilu lagune sa malim skrivenim vodenim tokovima..., privatni klub na plaži sa drvenim stolovima rezervisanim samo za goste smeštene na spratovima koji nemaju privatne bašte ili privatna mesta na plaži. Ovaj beach club je potpomognut servisnom stanicom koja se nalazi kod marine, ispod ulaznog tornja.
Sobe: 50 suites od kojih su: 14 na morskoj strani i imaju privatnu baštu, 10 na morskoj strani junior suites sa prostranim balkonima, 12 na strani marine sa privatnom baštom, 8 na strani marine junior suites sa prostranim balkonima), 4 na morskoj strani Deluxe suites sa privatnom baštom, 2 na strani marine executive suites sa privatnom baštom. Svi suites će imati atmosferu ' ' marine' ' sa svetlo drvenom bojom, prijatnim detaljima i nude: flat ekran satelitsku TV, CD-ROM/DVD plejer, luksuzna kupatila, minibar, sef, fen za kosu, direktnu telefonsku liniju, A/C.
Sport: 2 teniska terena sa besplatnim korišćenjem, časovi tenisa, teniski reketi za iznajmljivanje, sportovi na vodi (skijanje na vodi, ronjenje, wind surfing, kanu, pedaline, paraglajding) sa iznajmljivanjem, rentiranje bicikli, mini golf besplatan. Tuševi na plaži, peškiri, ležaljke i suncobrani besplatni. U bazenima za odrasle i decu je slatka voda.
Luksuzan hotel na samoj plaži, okružen kamenim zidovima kako bi obezbedili mir i privatnost.

Cena obuhvata:
- Smeštaj u odabranom hotelu uz izabranu uslugu prema ugovoru o putovanju
- Usluge predstavnika agencije

Cena ne obuhvata:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (o detaljima raspitati se u agenciji) Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu polise.
- Prevoz
- Individualne troškove
- Boravišnu taksu - koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1, 5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.
- Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona.Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja

Umanjenja:
I dete 2 -12 godina u junior suite marina front - 50%
III Odrasla osoba / II dete 2 -12 godina - 50%
I dete 2 - 12 godina u suite beach front - 65%

Doplate:
Polupansion/ Odrasla osoba - 84 eur
Polupansion/ Dete 2 - 12 godina - 43 eur

Načini plaćanja aranžmana:
Prilikom plaćanja koristi se prodajni kurs ProCredit banke na dan uplate.
1. 50% dela iz tabele prilikom rezervacije, ostatak od 50% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 50% dela iz tabele prilikom rezervacije, a ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

Napomene:
- Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije telefonom.
- Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije. Agencija ne može uticati na spratnost, deo zgrade i orijentaciju smeštaja.
- Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja ne postoji, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.
- Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Kona čna potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati nakon rezervacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena, putnik ima pravo na povraćaj celokupno uplaćenog iznosa.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke Agencije.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Tipo Travel
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije