Halkidiki Kasandra Sani - Grčka

Halkidiki Kasandra Sani (3), Grčka (815)
Sani Halkidiki, Grčka - hoteli, leto 2018, letovanje 2018, rani booking, aranžmani

Hotel Sani Beach
Lokacija: Nalazi se u okviru Sani kompleksa na 80-150m od plaže (kompleks se sastoji od više zgrada). Udaljen je 8km od mesta Nea Fokea i 70 km od solunskog aerodroma. - Smeštaj: Standard sobe (~ 25...
Hotel Sani Beach Club and Spa
Na 7 km dugoj peščanoj plaži, delu Sani Beach Holiday Resort. 70 km od solunskog aerodroma. - Sadržaj: Centralni restoran, bar u tropskom stilu, taverna, bazen za odrasle i decu, pool bar, TV i video...
Hotel Simantro Beach
Lokacija: Hotel je smešten na 60-150 metara od plaže (kompleks se sastoji iz više zgrada). Građen je u stilu svetogorskih manastira sa više zasebnih objekata. Pripada poznatom lancu G hotela i...
1 - 3 od 3 rezultata
Sani je posebno mesto gde su priroda i čovek u potpunoj harmoniji. Ova ekološka oaza u privatnom posedu, prostire se na više od 500 hektara, sa beskrajnim zlatnim plažama uokvirenim očaravajuće kristalno čistim Egejskim morem sa jedne i veličanstvenim šumama borova sa druge strane.
Sani rizort će premašiti vaša očekivanja u svakom mogućem smislu. U ovom spokojnom okruženju možete uživati u prirodi, komforu i luksuzu. Ovo je mesto gde će udovoljiti svakoj vašoj želji i gde će vam pomoći da iznova otkrivate jednostavne životne stvari.
Sani je izgrađen na ostacima antičkog grada na zapadnoj obali poluostrva Kasandra. Blagosloven je predivnim plažama, bujnim, zelenim šumama i velikim brojem luksuznih hotela. Dužinom od 8 km naizmenično se smenjuju peščane i šljunkovite plaže, od kojih su tri nagrađene Plavom zastavom.

Geografija i klima

Položaj

Sani je lociran na poluostrvu Kasandra tj. prvom od tri “prsta” Halkidikija. Gleda na Olimp, planinu bogova, a ujedno se nalazi u neposrednoj blizini zadivljujućih, netaknutih plaža poluostrva Sitonija.

Razumevanje

Jezik

Zvanični jezik je grčki.

Turističke atrakcije

Ostale atrakcije

- Sani Beach Club – tirkizne voda i sitan beli pesak su izuzetan prizor. Plitko i prozirno more idealno je za decu, a ronjenje u njemu je više nego zabavno. Naravno, tu je sve što vam na jednoj plaži može zatrebati: ležaljke sa suncobranima, spasilačka služba, tuševi, osveženje iz bara kao i mogućnost bavljenja vodenim sportovima.
- Sani Asterias Beach – ova plaža je raj za relaksaciju namenjen isključivo gostima Sani Asterias apartmana i Porto Sani sela. Kako bi roditelji dobili zasluženu pauzu, baby-sitting služba će se do 30minuta, bez ikakve nadoknade, brinuti o vašim mališanima.

Šta raditi i gde izaći

- U Sani rizortu uživaćete na najlepšim plažama Mediterana.
- Posetite umetničku galeriju ili se tokom čuvenog Sani festivala pridružite sveopštem veselju.
- Uvek možete doći do raskošnog šoping trga gde je veliki izbor elegantnih barova, gurmanskih restorana ili mirnih kafea. Gurmanski poklonici pronaćiće širok izbor ukusa, od tradicionalnih grčkih jela do internacionalne kuhinje.
- Nezaobilazno je krstarenje duž obale Kasandre, obilazak Svete Gore na planini Atos, kao i odlazak u Solun zbog šopinga i razgledanja brojnih znamenitosti.
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje