Aparthotel Poseidonio

Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Aparthotel Poseidonio
Cena uključuje: 10 X noćenje, u sobi 1/2+1 app i sprat b tv h kl št. 1 , wi-fi, organizovan bus prevoz, usluge relaxovog predstavnika, korišćenje klima uredjaja , 1 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Dete besplatno: 1 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
Aparthotel Poseidonio 3*
Lokacija: Polihrono, u centru. GPS 40.015755, 23.528574
Plaža: 100 m, peščana, postepen ulazak u vodu
Bazen: Ne.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu. Nije dozvoljeno korišćenje klima uređaja kada niste u studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, WI-Fi besplatno. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: U ulicama oko hotela.
Ostalo: Smeštaj u vili je u studijima i apartmanima, sa TV-om i klima uređajima, na prvom spratu. Čista posteljina i peškiri na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.
Opis soba: 1/2+1 app: dva standardna ležaja (dimenzija 90x190) u sobi i kauč na razvlačenje u kuhinji (na kauču mogu spavati jedna odrasla osoba ili dvoje dece, jedno do 16 drugo do 12 godina), klima uređaj, TV. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle (bez rerne), frižider, posuđe i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Balkon. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 4. 1/4 APP: dva standardna ležaja (dimenzija 90x190) u sobi i dva kauča na razvlačenje u kuhinji (na svakom kauču mogu spavati po jedna odrasla osoba ili po dvoje dece, jedno do 16 drugo do 12 godina), klima uređaj, TV. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle (bez rerne), frižider, posuđe i escajg za 6 osoba). Kupatilo sa tuš kadom. Balkon. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 4.

Paketna cena obuhvata:
- autobuski prevoz Beograd - Polihrono - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinaciji

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava i putnik je u obavezi da prihvati sedište koje agencija odredi, bez mogućnosti izmena nakon pravljenja rasporeda sedenja. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnogodmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu štetu nastalu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu